Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Loppe & Flåt Kombipakke

Kombipakke | Shampoo & pulver til hunde & katte

Oversigt

Animigos Loppe & Flåt Shampoo og Pulver fodertilskud supplerer hinanden i at tage naturligt vare på dit kæledyrs hud og pels. Denne anti-loppe pakke kombination anvender de milde og naturlige rensende formularer til at lindre den kløe og det ubehag dit kæledyr måtte opleve på grund af skadedyrene. Lad din firbenede ven sige farvel til flåter og lopper med denne naturlige forsvarspakke!

  • Loppe & Flåt Shampoo
  • Loppe & Flåt Pulver
206 kr. 258 kr. Du sparer 52 kr.

Fri fragt ved køb over 499 kr

Hvad kan jeg finde i Loppe & Flåt Kombipakken?

Sådan anvender du Loppe & Flåt Kombipakke

For at få mest muligt ud af din Loppe & Flåt Kombipakken, skal du gøre følgende:

Ved badetid, gnub Loppe & Flåt Shampooen ind i dit kæledyrs våde pels. Undgå at shampooen kommer i kontakt med deres øjne, næse, kønsorganer og munden. Massér shampooen ind i pelsen indtil den er helt dækket af skum. Lad det sidde i minimum 5 minutter, samtidigt med at du masserer det forsigtigt ind i huden. Brug shampooen regelmæssigt for en fortsat lindring af lopper og flåter.

Når du efterfølgende skal fodre dit kæledyr, kan du give dem Loppe & Flåt Forsvarspulver for at følge op på brugen af shampoo. Du kan ofte opleve, at du rammer en mur når du forsøger at give din hund eller kat et fodertilskud og de så nægter at spise det. Heldigvis kommer dette naturlige tilskud i form af en pulver, så det nemt kan tilsættes din firbenede vens måltid. Følg anvisningen på pakken, for at tilføje den rette mængde pulver i forhold til størrelsen på dit kæledyr.

Du vil måske også kunne lide