Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Itch Relief for Cats & Dogs

250 ml Væske | Naturlig Allergi Hjælp

Oversigt

Er du træt af, at dit kæledyr klør og kradser? Itch Relief, eller kløe forløsning, er et naturligt flydende tilskud designet til at hjælpe dit kæledyr med deres kløende hud som følge af allergi. Det er ideelt til en lang række allergener, herunder græs, pollen og fødevarer. Itch Relief bruger sin nye og forbedrede formel til at hjælpe med at øge din firbenede vens immunforsvar for at reducere kløe, rødme og irritation.

 • Beroligere kløende hud hos kæledyr
 • Ideel til græs, pollen og fødevareallergi
 • Kvalitets naturlig formel
 • Med Ginkgo, Øjentrøst & Brændenælde
 • Lette at bruge dråber
 • Til hunde og katte af alle størrelser
 • Certificeret høj kvalitet
 • Alle størrelser & racer
 • Ekspertlavet ingrediensliste
 • Køb 1 199 kr.
 • Køb 2 378 kr. 398 kr. Du sparer 5%
 • Køb 3 537 kr. 597 kr. Du sparer 10%
  • Gratis levering

Køb nu og få 2 Comfort Point ?

Hvad er Itch Relief?

Fremstillet af fire af de fineste urte ingredienser kendt for at hjælpe med symptomerne på allergi, er Itch Relief et kvalitets væske tilskud til at lette følelsen af kløe hos kæledyr. Når vores firbenede venner har en allergi, kan det være svært at hjælpe dem uden at ty til medicin eller hårde kemikalier. Itch Relief er derimod et ikke-døsigt alternativ til dem. Det er let at give dit kæledyr og kan hjælpe med at berolige deres hud, når de har mest brug for det.

Hvorfor forårsager allergier kløende hud?

Ligesom os kan vores kæledyr også have allergier, og et af de vigtigste symptomer er kløende hud. En reaktion sker, når et allergen kommer i kontakt med vores kæledyr, enten ved at det røre huden, ved at de indånder det eller ved at de indtager det. I de fleste tilfælde er allergenet ufarligt, men dit kæledyrs krop ser det som en trussel, og reaktionen er derfor produceret som et forsvar fra kroppens side. Derfor kan dit kæledyr have kløende, rød og irriteret hud, når de kommer i kontakt med en række forskellige allergener. For at hjælpe dem, kan du prøve at undgå allergenet, men det er ikke altid muligt. Det kan derfor være nyttigt at bruge et naturligt tilskud for at øge deres indre immunitet og hjælpe med at berolige deres kløende hud.

Hovedingredienser

Vejledning

At give dine kæledyr piller og tabletter kan være svært, især når de ikke kan sidde stille grundet kløen. For at gøre det lettere for dig, kommer Animigos Itch Relief i en dråbeform med en praktisk og letanvendelig pipette til at måle væsken. Du skal blot tilføje disse dråber til dit kæledyrs mad eller vand, som angivet af herunder på baggrund af kæledyrets størrelse. Giv efter behov og fordel doseringen ud over måltiderne.

Advarsel: Overstig ikke den anbefalede daglige dosis indenfor en 12 timers periode. Sørg for at dit kæledyr altid har adgang til frisk og rent vand at drikke. Kosttilskud må ikke erstatte dit hunds afbalancerede diæt. Hvis din hund på nuværende tidspunkt modtager medicin, skal du konsultere med en dyrlæge før brug af dette produkt. Brug ikke disse dråber til kæledyr der enten er gravide eller ammer.

Fuld liste over ingredienser

Huang Qin (Scutellaria Baicalensis), Ginkgo (Ginkgo Biloba), Øjentrist (Euphrasia Officinalis), Brændenælde (Urtica Diocia).

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Itch Relief for Cats & Dogs
Itch Relief for Cats & Dogs

250 ml Væske | Naturlig Allergi Hjælp

199 kr.

+
Allergy Aid til Hunde
Allergy Aid til Hunde

120 Tabletter | Immunsystemsøttende kapsler

179 kr.

1 Vare

199 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På animigo stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(138)
4 Stjerner
(38)
3 Stjerner
(17)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

92.06% baseret på 193 kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Hurtig levering

L Leif P
Bekræftet køb

Nemt at anvende , dog har det en grim lugt men min hund og katte var ligeglade med lugten så behandlingen virker efter hensigt

N Nana
Bekræftet køb

Godt produkt mod kløe. Vores hund fik taget det værste af kløen. Så dråberne kan anbefales. 👍

D Dorte K
Bekræftet køb

Fantastisk produkt!!! Vores Golden lider af voldsom allergi og har store plamager på albuerne. Disse har før været blodsprængte, kløende og væskende, men efter 3 uger med Itch Relief er albuerne pænere end de længe har været siden vores dreng fik problemer med dem. Tak for et godt produkt!

A Anna
Bekræftet køb

Godt alternativ til piller, meget let at bruge.

S Susanne
Bekræftet køb

God service. Virker til at hjælpe min hunds pollenallergi.

D Daniel
Bekræftet køb

Fint produkt

V Vivian
Bekræftet køb

Jeg har været meget glad for dette produkt, min hund klør sig mindre

R Rikke
Bekræftet køb

Min hund klør sig mindre virker det til, så rigtig fine resultater

H Henrik
Bekræftet køb

Har virket så godt, og det er nemt at anvende

E Erik

Du vil måske også kunne lide