Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Itch Relief Spray

250 ml Spray | Lindring for kløende hud

Oversigt

Særligt kløende områder er ikke bare irriterende og til tider smertefulde for hunde og katte, de kan også forårsage skade til pelsen, som et resultat af den konstante kløen og biden. Animigos Itch Relief Spray er en lindrende blanding af naturlige ingredienser, sammensat til at promovere sund hud og lindre kløende og irriteret hud for både hunde og katte. Denne nye og forbedrede formel indeholder lindrende egenskaber af Aloe Vera og Tea Tree olie. Samtidigt er denne spray lugtfri, og derfor den ideelle løsning til at lindre irriteret hud og rødmen, så din hund kan blive fri fra kløen og nyde tilværelsen!

  • Naturlig lindring af kløende hud
  • Hjælper med at beskytte huden & pelsen
  • Beroliger rødme og irritation
  • Med beroligende Tea Tree olie og Aloe Vera
  • Duftfri blid spray
  • Perfekt pH-balance for hunde og katte
  • Alle størrelser & racer
Giv mig besked når produktet er tilbage på lager

Hvad er “hot spots”?

Hot spots, også kendt som sommersår eller fugtig hudbetændelse, er røde og betændte områder med irritation på din hunds eller kats hud. De kan skyldes en række ting såsom en allergisk reaktion, insektbid, dårlig pelspleje og øre- eller hudinfektioner, men bliver normalt værre ved gentagnede slik, bid og kradsen i området. Når dette sker, kan bakterier komme ind og et hot spot udvikler sig. Da bakterier trives i varme og fugtige omgivelser, er dit kæledyr mere tilbøjeligt til at få hot spots, når de bruger tid i regnvejr, efter svømning eller i fugtigt vejr. Hvis din hund eller kat ikke er ordentligt plejet og har knudet og filtret pels, kan det også forme hot spots.

Hvordan kan du håndtere hot spots på dit kæledyr? Hvis det er alvorligt, kan et besøg hos din dyrlæge måske hjælpe. Du kan også pleje dem hjemme ved at holde området rent ved omhyggeligt at vaske og bruge produkter, der kan hjælpe med at beskytte området fra bakterier. Sørg for at undgå hårde kemikalier, når du behandler hot spots, da dette kan skade din søde ven og forårsage dem smerte. Prøv i stedet noget naturligt, der arbejder for at beskytte såvel som berolige området for at fremskynde deres naturlige helingsprocesser.

Hovedingredienser

Vejledning

Animigos Itch Relief Spray er særligt designet til at være let at anvende og til at gøre det lettere for dig, at lindre kløen for din hund eller din kat.

Før brug skal du ryste den grundigt. For at anvende skal du sprøjte denne spray direkte og jævnt ud over det påvirkede område af pelsen. Masser den herefter ind med hænderne. Gentag denne proces 1-2 gange dagligt, og reducer dette til ca 2-3 gange om ugen i takt med at irritationen og dit kæledyrs kløen bliver mindre.

Advarsel

Kun til topisk brug. Undgå direkte kontakt med øjnene. Skulle du være så uheldig at få noget i din hunds eller kats øjne, skal du skylle grundigt med vand. Hvis kløe og irritation i pelsen fortsat er vedvarende, anbefaler vi at du søger hjælp med en dyrlæge.

Fuld liste over ingredienser

Vand (50%), Tea Tree Olie (12 %), Essentiel Olie fra Nelliketræ (9 %), Pipe Methysticum rodekstrakt (7,5 %), Glycerin (7 %), Aloe Barbadensis-ekstrakt (5 %), PEG-40 hydrogeneret ricinus olie (4,5 %), 1,2-hexandiol (3 %), Polylysinsyre (2 %)

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Flåt- & Loppehalsbånd til hunde og katte
Flåt- & Loppehalsbånd til hunde og katte

Apparat | Halsbånd til bekæmpelse af skadedyr

99 kr.

+
Ørerens til Hunde & Katte
Ørerens til Hunde & Katte

250 ml Væske | Fjerner snavs & overskydende ørevoks

159 kr.

1 Vare

99 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På animigo stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(25)
4 Stjerner
(4)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

92.90% baseret på 30 kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Min hund har svær furunkelose og allerede efter 10 dage er poterne pænere end de har været i mange år

A Alex J
Bekræftet køb

Super nemt

S Sara
Bekræftet køb

Nemt at anvende. Ganske fint produkt

L Liv
Bekræftet køb

Godt produkt, der er nemt at anvende. Jeg er meget tilfreds

V Victor
Bekræftet køb

Virkede til at lette kløende effektivt

D Daniel
Bekræftet køb

Godt produkt, som kan anvendes direkte på de problematiske områder.

C Carl
Bekræftet køb

Jeg er meget tilfreds med hvor hurtigt det virkede til at lette irritationen og kløen

S Simon
Bekræftet køb

Rigtig godt produkt, da har haft gode resultater herhjemme

I Ida
Bekræftet køb

Jeg er meget tilfreds. Super nemt at anvende

W William
Bekræftet køb

Det er virkelig fedt at man kan spraye produktet direkte på problemområdet. Super godt produkt

I Irene

Du vil måske også kunne lide