Fri fragt over 499kr til pakkeshop*

Itch Relief Spray

Kløestillende middel til hund og kat
 • Køb 1 205 kr.
 • Køb 2 390 kr. 410 kr. Du sparer 5%
 • Køb 3 555 kr. 615 kr. Du sparer 10%
  • Gratis levering*

Køb nu og få 2 Comfort Point ?

Største Fordele

 • Naturligt kløestillende middel til hund og kat
 • Effektiv lindring af hot spots, irritation, hudbetændelse mv.
 • Lavet af beroligende Tea Tree olie og Aloe Vera
 • Indeholder nellike, æterisk olie med anti-inflammatoriske egenskaber
 • Perfekt pH-balanceret velegnet til følsom hud
 • 250 ml lindrende spray - nok til flere måneder
 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Alle størrelser & racer
 • Cruelty Free
 • Kvalitetsgodkendt Certificering
 • Tilfredshedsgaranti

Hvad er ‘hotspots’?

Hotspots, også kendt som sommersår eller fugtig hudbetændelse, er røde og betændte områder med irritation på din hunds eller kats hud.

De kan skyldes en række ting såsom en allergisk reaktion, insektbid, dårlig pelspleje og øre- eller hudinfektioner, men bliver normalt værre ved gentagne slik, bid og kradsen i området. Når dette sker, kan bakterier komme ind og et hotspot udvikles.

Da bakterier trives i varme og fugtige omgivelser, er dit kæledyr mere tilbøjeligt til at få hotspots, når de bruger tid i regnvejr, efter svømning eller i fugtigt vejr. Hvis din hund eller kat ikke er ordentligt plejet og har knudret og filtret pels, kan det også forme hot spots.

Hvis det er alvorligt, kan et besøg hos din dyrlæge måske hjælpe. Du kan også pleje dem hjemme ved at holde området rent ved omhyggeligt at vaske og bruge produkter, der kan hjælpe med at beskytte området fra bakterier.

Derudover er det også en rigtig god idé at bruge et kløestillende middel, som kan hjælpe med at forværre hotspots eller allergiske reaktioner, som kan føre til overdreven kløe hos hund og kat.

Hvordan virker Itch Relief mod kløende hud?

Itch Relief er et naturligt kløestillende middel til hund og kat, og er specielt formuleret til effektivt at lindre kløe som følge af allergiske reaktioner, hotspots, rødme og irritabel hud.

Det gør den kløestillende spray ved at indeholde beroligende ingredienser som aloe vera og tea tree-olie, der foruden at lindre kløe ligeledes bidrager til at styrke og hele huden.

På den måde får du ikke blot en effektiv spray til at lindre kløe hos hund og kat, men de aktive ingredienser bidrager også til at styrke, fugtgive og gøre huden sundere.

Foruden de kløestillende ingredienser indeholder Itch Relief også æterisk olie lavet af nellike, der er kendt for sine anti-inflammatoriske egenskaber, som kan bidrage til at rense og forbedre hudens sundhed.

Min hund/kat klør sig hele tiden - kan dette hjælpe?

Vores Itch Relief er et kløestillende middel, der er specielt formuleret til at lindre kløende hud hos hunde og katte. Sprayen er velegnet til ‘almindelig’ kløe, men kan også bruges til at lindre kløe ved hotspots, allergi, hudbetændelse samt styrke huden.

Hvilke ingredienser er der i jeres kløestillende middel?

Itch Relief er lavet med beroligende tea tree-olie og aloe vera til effektiv lindring af kløende hud, og er ligeledes beriget med æterisk nellikeolie, der har anti-inflammatoriske egenskaber, der alt sammen bidrager til at lindre kløe samt styrke, fugtgive og forbedre hudens sundhed.

Giver I tilfredshedsgaranti på produktet?

Ja, vi giver Tilfredshedsgaranti på vores kløestillende middel til hund og kat. Hvis det ikke virker efter hensigten, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice.

Er Itch Relief sprayen sikker at bruge på hunde og katte?

Ja, sprayen er sikker at bruge, er giftfri, indeholder ingen tilsatte farve- eller smagsstoffer og er lavet af naturlige ingredienser.

Er der bivirkninger ved at bruge bitterspray?

Sprayen er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier.

Kan jeg bruge sprayen til alle hunde og katte?

Sprayen er et effektivt kløestillende middel til alle hunde- og katteracer. Vi anbefaler dog, at du ikke bruger sprayen til killinger og hvalpe under 12 uger. Hvis din hund eller kat er drægtig, dier, får medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med dyrlæge før brug. Er kun beregnet til udvortes brug.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Itch Relief Spray
Itch Relief Spray

250 ml Spray | Lindring for kløende hud

205 kr.

+
Itch Relief for Hunde og Katte
Itch Relief for Hunde og Katte

250 ml Væske | Kløestillende allergi hjælp

220 kr.

1 Vare

205 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering*
Total

Kundeanmeldelser

På animigo stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(125)
4 Stjerner
(34)
3 Stjerner
(14)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

Reviews 4.5

92.30% baseret på 173 kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Vores kat havde hudkløe. vi havde forsøgt med antihistamin, men det var først da vi begyndte at behandle ham med at spraye denne kløestillende spray at han begyndte at slappe af og pelsen igen blev tæt og flot.

M Mona ?
Bekræftet køb

Det var perfekt

M Maria S
Bekræftet køb

Jeg synes bestemt det virker ift kløen 👏🏼

s simon M
Bekræftet køb

Min hund har svær furunkelose og allerede efter 10 dage er poterne pænere end de har været i mange år

A Alex J
Bekræftet køb

Min hund får hot spots fra tid til anden, og denne er fantastisk. Det gør det heller ikke værre som nogle, jeg har prøvet før

C Christina
Bekræftet køb

min hunds hot spots er så irriterende og ser ud til at skade hende, så jeg er glad for, at jeg fandt dette

M Matteo
Bekræftet køb

min hund er tilbøjelig til hot spots kløe og indtil videre har dette været den eneste ting, der har hjulpet hende

I Irene
Bekræftet køb

min hund får stadig hot spots, og jeg er ikke rigtig sikker på hvorfor. Denne spray har været go, hjælper virkelig. Tak animigo!

S Sara
Bekræftet køb

Nemt at anvende. Ganske fint produkt

L Liv
Bekræftet køb

Godt produkt, der er nemt at anvende. Jeg er meget tilfreds

V Victor

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide