Allergy Aid til Hunde

Til allergi hos hund
 • Køb 1 179 kr.
 • Køb 2 340 kr. 358 kr. Du sparer 5%
 • Køb 3 483 kr. 537 kr. Du sparer 10%

Køb nu og få 2 Comfort Point ?

Største Fordele

 • Fodertilskud til at lindre symptomer på allergi hos hund
 • Velegnet til hud-, miljø-, fødevare og andre hunde-allergier
 • Indeholder loppefrøskaller, hørfrø, græskarfrø og gurkemeje
 • 120 tabletter med lækker smag af kylling og bacon
 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Kvalitetsgodkendt Certificering
 • Tilfredshedsgaranti
 • UDEN MEJERIPRODUKTER
 • Glutenfri

Hvilke fordele er der ved Allergy Aid?

Allergi hos hunde er forfærdeligt invaliderende for din firbenede ven, og kan føre til irriterende symptomer som kløe og udslæt. Andre symptomer på allergi kan være, at hunden niver, bider og slikker i pelsen.

De allergiske reaktioner kan blandt andet opstå som følge af fødevare- hud- eller miljøallergi, og kan påvirke din hunds livskvalitet betragteligt.

Med det i tankerne har vi her hos Animigo udviklet Allergy Aid, der er et naturligt allergimiddel, som er specielt formuleret til at lindre de værste symptomer på allergi hos hund.

Fodertilskuddet er indeholder naturlige ingredienser som loppefrøskaller, hørfrø og gurkemeje, der er propfyldt med essentielle næringsstoffer og anti-bakterielle egenskaber, som ikke blot booster din firbenede vens immunforsvar, men ligeledes kan bidrage til at reducere allergi-symptomer hos hunden.

Tilskuddet leveres i en praktisk tabletform, der smager lækkert af bacon og kylling, og er dermed det perfekte naturlige allergimiddel til at komme allergiske reaktioner hos hunde til livs.

Hvad er den anbefalede dosis?

For at få mest muligt ud af tilskuddet anbefaler vi, at du giver din hund den anbefalede daglige dosis som beskrevet nedenfor. Den anbefalede dagsdosis afhænger af din hunds vægt/størrelse, og kan fordeles mellem morgen og eftermiddag, hvis du foretrækker dette.

Tilskuddet smager af bacon og kylling, og kan enten gives din hund direkte eller knuses og blandes op i foderet.

Allergi hund - symptomer

Allergi hos hunde kan vise sig på mange forskellige måder, men de mest almindelige er:

 • Rødme og overdreven kløe
 • Hunden slikker sig meget på poterne
 • Blærer eller vabler på huden
 • Huden bliver misfarvet/mørk
 • Fortykkelse af huden
 • Øregangsbetændelse
 • Seborrhea, som er øget talg- og svedproduktion
 • Hunden er hårløs om øjnene, som om den har "briller"

Udvikler din hund allergi er et godt råd, at give den allergivenlig hundefoder, da det kan hjælpe med at lindre de værste allergi-symptomer. En meget almindelig synder til allergi-symptomer hos hunde er nemlig hundefoder, som kan trigge eller forværre symptomerne. Find ud af hvilken fødevare, din hund er allergisk over for og undgå foder med denne specifikke ingrediens (det er ofte fjerkræ, men det kan være så meget andet).

Derudover kan du give din firbenede ven Allergy Aid, som har kløestillende effekt på hunde med allergi, da det booster kroppens indre forsvar, som kan hjælpe med at håndtere de mest almindelige allergi-symptomer hos hunde.

Hvordan får en hund allergi?

Allergi hos hunde forekommer og indebærer, at kroppens immunforsvar overreagerer med allergiantistoffer mod stoffer i omgivelserne, som din firbenede ven normalt skulle kunne tåle.

Udvikler din hund allergi-symptomer, kan det være et tegn på, at den har en af de typiske former for allergier. Herunder:

 • Luftbåren allergi
 • Foderallergi
 • Kontaktallergi
 • Pollenallergi

Virker Allergy Aid kløestillende til hund?

Allergy Aid bidrager til at virke kløestillende grundet sine naturlige ingredienser, hvoraf nogle af dem har en antibakteriel virkning. Derudover er kosttilskuddet specielt formuleret til at håndtere symptomer på allergi hos hunde.

Hvornår kan jeg forvente at se en effekt?

I henhold til vores Tilfredshedsgaranti anbefaler vi, at du giver din hund Allergy Aid dagligt i minimum 3 måneder.

Hvad er den anbefalede daglige dosis?

Den daglige dosis afhænger af din hunds vægt og størrelse. Se den anbefalede dagsdosis i produktbeskrivelsen.

Er der bivirkninger ved at give Allergy Aid allergi-piller til hunde?

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier.

Kan alle hunde tage Allergy Aid?

Hvis din hund er drægtig, dier, får medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med en dyrlæge før brug. Ikke velegnet til hvalpe under 4 måneder.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Allergy Aid til Hunde
Allergy Aid til Hunde

120 Tabletter | Immunsystemsøttende kapsler

179 kr.

+
Itch Relief Spray
Itch Relief Spray

250 ml Spray | Lindring for kløende hud

205 kr.

+
Itch Relief for Hunde og Katte
Itch Relief for Hunde og Katte

250 ml Væske | Kløestillende allergi hjælp

220 kr.

1 Vare

179 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering*
Total

Kundeanmeldelser

På animigo stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(251)
4 Stjerner
(101)
3 Stjerner
(23)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(1)

Fantastisk

Reviews 4.5

91.72% baseret på 376 kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Det virker fint på min hund

T Tine C
Bekræftet køb

Vores lille poochi (puddel-chinese blanding) havde noget diskusprolaps-agtigt med ryggen og fik Loxicom (smertestillende) med et rigtig god effekt, og han kom sig og blev frisk og rørig igen. Efterfølgende begyndte han at klø sig rigtig meget, og dyrlægen konkluderede, at det måtte være allergi. Jeg har i et stykke tid givet ham flere kosttilskud, og jeg mistænkte på skift flere af dem og prøvede at udelade en eller flere ting for at se. Vi prøvede også med noget kostændring, men det var det samme. Jeg købte så Allergy Aid, og selv om vi må knuse de store piller og give ham som pulver i maden (sammen med de sædvanlige kosttilskud), har det nu virket rigtig godt efter en måneds tid. Kløen er næsten helt holdt op, og vores Bilbo er friskere og mere energisk end nogensinde på trods af sine 10 år. Jeg kan varmt anbefale Allergy Aid, hvis der er mistanke om allergi, og det enten ikke er klart over for hvad, eller det vil være for belastende for hunden at behandle helt konkret. Vi er gået tilbage til den kost, han plejer at få og som han kan lide, og da han er småtspisende, vil det i øvrigt ikke være muligt at eksperimentere særlig meget på dette område. Også set i forhold hertil, er Allergy Aid den rigtige løsning, så jeg takker jer for at fremstille det og vil fortsætte med det, da det er rene, naturlige ingredienser, som ikke er skadelige på nogen måder. Venligste hilsener Birgit Klein

B Birgit K
Bekræftet køb

Dejligt podrukt

C Charlotte B
Bekræftet køb

Min hund har problemer med ørerne, Alergy aid har hjulpet meget, ørerne er blevet meget bedre.

S Sussi E
Bekræftet køb

Virker godt

N Niels J
Bekræftet køb

Det havde ikke den store effekt på vores hund desværre..

C Charlotte
Bekræftet køb

Synes ikke at det har den store effekt, ved ikke hvor lang tid det skal gives, inden man kan se en virkning, så giver det lige noget tid har købt ny pakke.

G Gerda
Bekræftet køb

De fungerer super fint

B Betina
Bekræftet køb

Rigtig godt produkt

D David
Bekræftet køb

Fint

K Kamilla

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide