Fri fragt over 499kr til pakkeshop*
Om os

Om Animigo

VORES HISTORIE

Mange danskere betragter med rette deres firbenede venner som elskede familiemedlemmer, og det er også en af årsagerne til, at vi grundlagde Animigo i 2018, så vi kunne tilbyde danske hunde og katte nogle af de absolut bedste naturlige kosttilskud på markedet.

Animigo drives og ejes af Comfort Click, der siden 2005 har specialiseret sig i at lave naturlige kosttilskud af allerhøjeste kvalitet. Så selvom Animigo stadig er en vårhare, har folkene bag flere år på bagen med at finde og formulere naturlige kosttilskud samt produkter af allerhøjeste kvalitet.

Vi vil gerne give hunde og katte mulighed for at leve det længste og sundeste liv som overhovedet muligt.

VORES PRODUKTER

Her hos Animigo ved vi, at du som kæledyrsejer vil give dit firbenede familiemedlem det bedste af det bedste, og derfor er vores kosttilskud lavet af nøje udvalgte naturlige ingredienser af højeste kvalitet. Derfor finder du hos Animigo et bredt udvalg af dyreartikler samt kosttilskud, der kan hjælpe din hund eller kat med alt fra separationsangst, ledsmerter til nedsat immunforsvar.

Our Product
Our Product
Our Product
Our Product
VORES FOKUS
  • IKKE TESTET PÅ DYR
På alle vores produktsider kan du finde dette mærkat, da ingen af vores produkter er testet på dyr, da vi gør alt for at beskytte vores fire- og tobenede venner.
  • ALLE STØRRELSER OG RACER
Inklusion er vigtigt for os, og derfor vil vi gerne give katte og hunde af alle størrelser og racer produkter af absolut højeste kvalitet.
  • CERTIFICERET HØJ KVALITET
Alle vores produkter og kosttilskud er GM-certificeret, og holder derfor en høj kvalitet godkendt til salg i EU og Danmark.
  • LAKTOSEFRI
Nogle kæledyr kan ikke tåle laktose. Hvis det er tilfældet for din firbenede ven, så led efter dette mærkat på vores produkter.
  • EKSPERTLAVET INGREDIENSLISTE
Alle Animigos kosttilskud er formuleret af eksperter, og indeholder kun de bedste naturlige ingredienser.
  • GLUTENFRI
Produkter med glutenfri-mærkatet kan du give dit kæledyr, som er allergisk over for gluten.
Our Focus
VORES MEDARBEJDERE

Animigo ville ikke være noget uden vores dedikerede medarbejdere samt alle de katte, hunde og andre elskede kæledyr, som dagligt spreder glæde på vores kontor og derhjemme. Hvis du gerne vil læse mere om vores medarbejdere og arbejdskultur, kan du gøre det ved at klikke her.