Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Om os

Vores kæledyr er meget mere end bare dyr. De er en del af familien, og de kan være alt fra en loyal ledsager til en entusiastisk legekammerat. Her hos Animigo forstår vi, den vigtige rolle vores elskede kæledyr spiller i vores liv. Af denne grund tilbyder vi et komplet udvalg af produkter, som er kendt for deres naturlige gode egenskaber, såvel som nyttige råd, så du kan holde din yndlings kammerat sund, rask og glad.

Som en virksomhed der elsker vores egne kæledyr, så meget som vi ved, at vores kunder elsker deres, leverer vi kun produkter, som vi stoler på, og selv vil bruge. Med fokus på kvalitets naturlige ingredienser og avanceret formuleringer, er hvert produkt specifikt skræddersyet til dit kæledyrs behov. Eftersom alle dyr er forskellige, har vi en hel række produkter at vælge af.

people in a circle with hands in the middle to show diversity
man sitting at a desk working on a computer with multiple screens
office woman at a desk working weaaring a headset smiling

Vores værdier

Autencitet

Er hvad er vigtigt for os

Ekspertise

Er hvad vi arbejder mod

Respekt

Er hvad vi vægter

Holdarbejde

Er hvad vi tror på

Diskretion

Er hvad vi tilbyder

Dedikation

Er hvad driver os

Vores produkter

Hos Animigo ønsker vi, at dine kæledyr får den bedst mulige pleje. Derfor arbejder vi ihærdigt på, at udvikle vores passion for dyr, til at kunne tilbyde dig produkter for velværet af dine firbenede ledsagere. Vi tror på, at ethvert dyr skal have adgang til de ressourcer, som de har brug for, for at være sunde og glade. Derfor tilbyder vi produkter, du kan stole på til en konkurrencedygtig pris. Hvad mere er, udvælger vi kun de bedste ingredienser og produkter. Det betyder, at vi følger strikse standarder, og at vi kun samarbejder med producenter, som er GMP certificeret. Takket være denne topkvalitet, kan vi oprigtigt tro på, de produkter vi sælger, og overføre fordelene til vores kunder.

Vores standarter

I hjertet af alt vi gør, sørger vi for, at vores høje standarder aldrig fejler. Vi udvikler os hele tiden, for at hæve vores standarder og forbedre vores produkter. Nedenfor er nogle af de ting, vi gør for at opretholde vores exceptionelle kvalitet.

  • Vi har udførlig produktkendskab og viden og videregiver denne til dig.
  • Et veludstyret kundeservice team.
  • Sikre os at vores produkter afslører alt produktinformation og ingredienser, inklusiv tredjeparts test grupper.
  • Vælger ingredienser der er økologiske, naturlige og fri for kunstige konserveringsmidler, farver, sødestoffer, faste fedtstoffer, bindemidler.
  • Levere kæledyr plejeprodukter uden parabener, sulfat og giftstoffer.
  • Stolte tilhængere af NON-GMO projektet
  • Støtter en grønnere planet ved genbrugelige, bæredygtige og miljøvenlige produkter og emballage.
  • Støtter lokale og nationale kæledyrs velgørenheds institutioner for at give tilbage til kæledyrs samfundet.

Sikkerhed

Vores prioritet her hos Animigo er at sikre, at du har en god online shopping oplevelse, og en stor del af det er sikkerhed. For at give dig fuldstændig ro i sindet, når du bruger vores website, tilbyder vi den højeste kort betalingssikkerhed og identitetsbeskyttelse. Vi bruger Verisigns sikkerhedskrypterings teknologi og vi opbevarer aldrig nogen af dine kortoplysninger. Vi er strikse, når det kommer til at følge databeskyttelsesloven, og vi sælger aldrig dine personlige oplysninger til en tredjeparts gruppe eller organisation.

Nyd vores hjemmeside

Ved hjælp af et omhyggeligt design og de nyeste kodnings teknikker, stræber vi efter at tilbyde en førsteklasses kundeoplevelse på Animigo hjemmesiden. Vi har også et venligt kundeservice team klar til at besvare dine spørgsmål og forespørgsler til enhver tid for at sikre, at du får mest ud af din købsoplevelse.

Vores folk

Med kontorer over hele verdenen, herunder i Storbritannien, Indien, Australien og New Zealand, har vi over 300 ansatte, der hjælper med at gøre Animigo til den fantastiske hjemmeside, den er. Lidenskab, intelligens og en fanatisk tilgang til vores brand er det, vi søger i vores medarbejdere, uanset hvilken stilling de har. Alle her hos Animigo elsker vores kæledyr, og vi håber den lidenskab skinner igennem og hjælper din!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag eksklusive tilbud, information om konkurrencer og de seneste nyheder.

Ny og stolt!

Animigo blev grundlagt i 2018 som følge af et stigende antal personer, der elsker deres kæledyr! Vores virksomhed har dog været aktiv siden 2005, så selvom Animigo er ny har vi mange års erfaring på bagen med at finde de bedste produkter af højeste kvalitet. Derudover er det stadig også vores fokus at forbedre brugervenligheden på siden og gøre den mere sikker og tryg at bruge. Vi fokuserer primært på EU, herunder har vi mange hjemmesider repræsenteret for store europæiske lande, men vi er åbne for nye muligheder, da vi har passion for vores område!

Flere spørgsmål?

Besøg vores "Ofte stillede spørgsmål"
FAQs
Kontakt os
Kontakt os

Ny men stolt!

Animigo er etableret i 2018 takket være et stort antal loyale kæledyrs elskere! Vores virksomhed har dog eksisteret siden 2005, så selvom brandet er nyt, har vi mange års erfaring med at købe de bedste produkter og gøre vores hjemmesider så kundevenlige og sikre som muligt. Vi fokuserer primært på EU med hjemmesider i de fleste større europæiske lande, men vi er mere end glade for at udvide os og vise vores passion til resten af verdenen!