Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Returnering

Vi er stolte af de produkter, vi leverer her på Animigo, så vi håber, du nyder dem så meget, som vi gør! Hvis du af en eller anden grund ønsker at returnere et produkt, har vi gjort processen så enkel som muligt. Vi har en 30-dages problemfri returpolitik samt et venligt kundeservice team, så du kan købe med ro i sindet og vide, at du får hjælp, hvis du gerne vil returnere noget.

HVORDAN RETURNERE JEG NOGET TIL JER?

Hvis du vil returnere et produkt, fordi du har skiftet mening og ikke længere vil have det, skal du blot returnere det til os inden for 30 dage i sin oprindelige betingelse for en komplet refundering. Hvis du opdager, at emballagen og varerne er blevet beskadiget under levering, skal du kontakte os, så sender dig en erstatning.

For at holde dig informeret i løbet af processen, når du returnerer dit produkt, vil vi underrette dig, når vi har modtaget varen på vores lager. Vi underretter dig også, når din refundering er blevet behandlet eller din erstatning er sendt. Vi refunderer, ved samme betalingsmetode du brugte, da du placerede din oprindelige ordre. Når du sender en vare tilbage, anbefaler vi, at du bruger en leveringsmetode med tracking for at sikre en sikker levering.

HVORNÅR MODTAGER JEG MIN REFUNDERING?

Refunderinger tager normalt 2-3 arbejdsdage, afhængige af din bank og kortudsteder.

HVORDAN VED JEG AT I HAR MODTAGET MIN VARE?

Vi sender dig en besked, så snart din vare er blevet returneret tilbage til vores lager. Vi vil desuden sende dig en besked, når din refundering bliver behandlet, eller når din nye vare er sendt.

JEG HAR MODTAGET EN DEFEKT VARE

Hvis du opdager nogen form for fejl, skal du kontakte vores venlige kundeservice team, de vil være i stand til at hjælpe. Bare giv dem dit 8-cifrede bestillingsnummer, navnet på varen og fejlen, så kan de sørge for, at et nyt produkt sendes hurtigst muligt.

MANGLENDE VARE I ORDREN

Hvis du mener, at noget mangler fra din ordre, skal du kontakte vores kundeservice team, og de kan få det sorteret. Du skal blot give dem dit 8-cifrede ordrenummer, og de vil sørge for, at den manglende vare sendes.