Betalingsmuligheder

Alle har forskellige præferencer, når det kommer til at betale for deres køb, så for at gøre tingene så bekvemmelige som muligt, tilbyder vi en lang række betalingsmuligheder, som du kan vælge imellem. Vi ved også, at det er vigtigt at holde vores kunders personlige betalingsoplysninger sikker, derfor har vi en række sikkerhedsfunktioner på vores hjemmeside, så du kan købe med tillid.

Credit / Debit Card

På Animigo er det nemt at betale med kort, og i modsætning til mange online butikker opkræver vi ikke en øre for at bruge dit kreditkort. For brugervenlighed accepterer vi Mastercard, Visa, Visa-Dankort og Maestro. Derudover er din transaktion helt sikker - vi gemmer ikke dine detaljer, og vi bruger det nyeste inden for sikkerhed såsom 256-bit SSL-kryptering.

Viabill

Med Viabill er du i sikre og gode hænder, det er en sikker betalingsmetode, samt en af de mest anerkendte afdragsordninger inden for e-handel. Viabill tilbyder dig en gratis konto, hvor du uden renter og gebyrer kan shoppe løs for op til 2.000 kroner. Viabill giver dig en 24 måneders afbetalingsperiode, her skal du blot minimum betale 1/24-del af det samlede beløb hver måned.

Du har også muligheden for at kunne købe for op til 10.000 kroner og dele beløbet op over 24 måneder! For at få 10.000 i stedet for de 2.000, skal du igennem, og bestå, et simpelt kredit-check ved checkout.

PayPal

Er du en af de 350 millioner PayPal-brugere? Hvis du er, så kan du nemt foretage din betaling via din PayPal-konto!

Du kan endda bruge PayPal, selvom du ikke har en PayPal-konto. Du skal blot vælge ”tjek ud som gæst”, når du bliver bedt om at logge ind, og så kan du betale med kort som normalt.

Klarna Faktura

I samarbejde med Klarna AB tilbyder vi betaling med faktura, som fungerer på samme måde som betaling med girokort. Her har du en betalingsfrist på 14 dage, hvilket betyder, at du kan vælge, at betale efter dine produkter er leveret. Der pålægges et gebyr på 39,- ved betaling med Klarna Faktura. Skulle du fortryde din ordre, indenfor de 14 dage, skal du kun betale gebyret.

Med denne betalingsmetode har du også flere valgmuligheder om, hvor hurtigt du betaler. Du vælger selv, hvor meget du vil betale af hver måned, der er dog et minimumsbeløb på 89 Kr./ mdr. eller 1/24 af det samlede beløb. Du kan altså dele din betaling op over hele 24 måneder. Du kan selvfølgelig også betale hele beløbet i en omgang.

For at gennemføre din bestilling, med Klarna faktura, skal du oplyse dit CPR-nummer. Herefter kommer din folkeregisteradresse automatisk op, og der bliver foretaget en hurtig kreditvurdering. Består du ikke kreditvurderingen, kan klarna faktura desværre ikke tilbyde dig faktura betaling for din ordre. Er kreditvurdering bestået, modtager du din faktura få dage efter, at vi har sendt varen afsted til dig.

Bemærk venligst: Ved betaling med Klarna Faktura er det ikke muligt at sende varerne til en anden adresse.

Støder du i problemer, er du mere en velkommen til at kontakte vores kundeservice, som kan hjælpe dig med at løse problemet.

Link til: Klarnas vilkår

Link til: Standardiserede europæiske forbrugerkreditoplysninger

Over Telefonen

Foretrækker du at betale over telefonen? Hvis du føler det er mere bekvemt at tale med en person end at bestille online, skal du blot ringe til os på 78 75 44 50, hvor vores venlige kundeservice med glæde vil hjælpe dig.