Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Betalingsmuligheder

Alle har forskellige præferencer, når det kommer til at betale for deres køb, så for at gøre tingene så bekvemmelige som muligt, tilbyder vi en lang række betalingsmuligheder, som du kan vælge imellem. Vi ved også, at det er vigtigt at holde vores kunders personlige betalingsoplysninger sikker, derfor har vi en række sikkerhedsfunktioner på vores hjemmeside, så du kan købe med tillid.

Betalingskort

På Animigo er det nemt at betale med kort, og i modsætning til mange online butikker opkræver vi ikke en øre for at bruge dit kreditkort. For brugervenlighed accepterer vi Mastercard, Visa, Visa-Dankort og Maestro. Derudover er din transaktion helt sikker - vi gemmer ikke dine detaljer, og vi bruger det nyeste inden for sikkerhed såsom 256-bit SSL-kryptering.

Nye sikkerhedskrav når du betaler med kort på nettet

Den 1. januar 2021 blev der indført nye sikkerhedskrav, når man gennemfører betalinger på nettet. Det betyder, at du nu skal bruge din NemID-app/nøgleviser eller godkende betalingen med en engangskode fra Nets, som du får tilsendt på SMS, når du udfører betalinger på nettet. Der er tale om et nyt EU-krav til alle butikker om at indføre 2-faktorgodkendelse, som skal sikre endnu større sikkerhed for dig som kunde, når du handler online.

Sådan anvender du betalingskort på Animigo:

De nye sikkerhedskrav betyder kort sagt, at du fremover skal bruge en SMS-kode fra Nets eller Nem-ID, når du skal gennemføre en kortbetaling. Ved afslutning af dit køb bliver du ført videre til en sikkerhedsside, hvor du skal bekræfte din identitet, før betalingen kan godkendes/gennemføres.

1. 2-faktorgodkendelse med Nem-ID

Du kan ikke længere bruge dit fysiske Nem-ID til at godkende betalinger, du er nødt til at bruge Nem-ID-appen eller nøgleviseren. Efter du har indtastet de relevante kortoplysninger, bliver de ført over til en anden hjemmeside, hvor du skal godkende betalingen. Herefter bliver betalingen gennemført, og du kan se din bekræftelse på dit køb.

Guide til betaling med Nem-ID

For at gøre det mere overskueligt for dig har vi her nedenfor lavet en lille trin-for-trin-guide, der forklarer, hvordan hele processen foregår.

Trin 1. Betal med dit betalingskort i vores webshop som normalt.

Trin 2. Herefter bliver du ført videre til en side, hvor du skal bekræfte betaling med Nem-ID. Log ind med bruger-id og adgangskode til Nem-ID.

Trin 3. Godkend med nøgleapp eller nøgleviser.

Trin 4. Betalingen er gennemført.

2. 2-faktorgodkendelse med SMS-kode

Alternativt kan du vælge at knytte dit mobilnummer til dit betalingskort, hvilket du kan gøre hos NETS på følgende hjemmeside. Her er det vigtigt at huske på, at du får tilsendt en unik engangskode, hver gang du foretager et køb online.

For at bekræfte dit køb skal du indtaste din tilsendte engangskode sammen med den adgangskode, du valgte, da du oprettede din konto hos NETS. Det er vigtigt, at du indtaster begge koder, for ellers bliver din kortbetaling eller ordre ikke gennemført.

Er du stadig forvirret?

Hvis du stadig er forvirret over det nye EU-krav om 2-faktorgodkendelse af onlinebetalinger, kan vi anbefale dig at besøge din egen banks hjemmeside, hvor der meget detaljeret står beskrevet, hvordan du skal udføre onlinebetalinger fremover.

Hvis du fortsat er i tvivl, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, vi sidder selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig videre, hvis der skulle opstå problemer med betalingen.

PayPal

Er du en af de 350 millioner PayPal-brugere? Hvis du er, så kan du nemt foretage din betaling via din PayPal-konto!

Du kan endda bruge PayPal, selvom du ikke har en PayPal-konto. Du skal blot vælge ”tjek ud som gæst”, når du bliver bedt om at logge ind, og så kan du betale med kort som normalt.

Klarna Faktura

I samarbejde med Klarna AB tilbyder vi betaling med faktura, som fungerer på samme måde som betaling med girokort. Her har du en betalingsfrist på 14 dage, hvilket betyder, at du kan vælge, at betale efter dine produkter er leveret. Der pålægges et gebyr på 39,- ved betaling med Klarna Faktura. Skulle du fortryde din ordre, indenfor de 14 dage, skal du kun betale gebyret.

Med denne betalingsmetode har du også flere valgmuligheder om, hvor hurtigt du betaler. Du vælger selv, hvor meget du vil betale af hver måned, der er dog et minimumsbeløb på 89 Kr./ mdr. eller 1/24 af det samlede beløb. Du kan altså dele din betaling op over hele 24 måneder. Du kan selvfølgelig også betale hele beløbet i en omgang.

For at gennemføre din bestilling, med Klarna faktura, skal du oplyse dit CPR-nummer. Herefter kommer din folkeregisteradresse automatisk op, og der bliver foretaget en hurtig kreditvurdering. Består du ikke kreditvurderingen, kan klarna faktura desværre ikke tilbyde dig faktura betaling for din ordre. Er kreditvurdering bestået, modtager du din faktura få dage efter, at vi har sendt varen afsted til dig.

Bemærk venligst: Ved betaling med Klarna Faktura er det ikke muligt at sende varerne til en anden adresse.

Støder du i problemer, er du mere en velkommen til at kontakte vores kundeservice, som kan hjælpe dig med at løse problemet.

Link til: Klarnas vilkår

Link til: Standardiserede europæiske forbrugerkreditoplysninger

Over Telefonen

Foretrækker du at betale over telefonen? Hvis du føler det er mere bekvemt at tale med en person end at bestille online, skal du blot ringe til os på 78 75 44 50, hvor vores venlige kundeservice med glæde vil hjælpe dig.