Animigo Logo

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Pelstrimmer & Børste til Hunde

Børste | Til hunde, der fælder
WeightWorld

Når du har en hund, der fælder, kan du være helt sikker på at finde løse hår og dyreskæl alle vegne - under tæppet, på møblerne og overalt på dit tøj. Animigo har designet et ergonomisk trimme- og børste værktøj, der kan hjælpe dig med at komme af med de overskydende hundehår, hurtigt og nemt! Den kan fjerne løse hår og skidt uden at give dit kæledyr nogle former for ubehag, og den kommer med en trykknap, så rengøring er problemfrit, hele året rundt.

 • Ideel til hurtig og bekvem fjernelse af hår hos hunde
 • Ergonomisk design med en rustfri stålkam
 • Designet til brug på medium til lang pels
 • Non-slip greb gør den sikker at bruge på dit kæledyr
 • Virker på alle hunderacer, der fælder
 • CE-certificeret
119
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr

Hvorfor vælge Animigos Trimme- og Børsteværktøj?

Animigos trimme værktøj er designet til nem og sikker fjernelse af hår på regelmæssig basis. Den kommer med en rustfri stålkam, så den let glider over huden. Børsten har et ergonomisk design og et non-slip greb, der gør den behagelig at bruge samtidig med, at sikkerheden er i top. Den fjerner blidt hårene fra det yderste lag af pelsen uden at medføre noget ubehag. Derudover gør trykknappen det super let for dig at få alle hårene ned i skraldespanden, når du er færdig.

Hvorfor fælder hunde?

Fældning er en helt naturlig proces, og hunde skifter hele deres yderste lag pels hvert forår og efterår for at kunne tilpasse sig til ændringerne i temperaturen. Kastrerede kæledyr har også tendens til at fælde grundet hormonelle forandringer. Det kan dog ske, at almindelig børstning ikke er tilstrækkeligt til at komme af med alle de løse hår og andre rester fra det yderste lag pels. Det er her, vores trimme værktøj kan hjælpe dig med at reducere mængden af hår og skæl, som din hund helt naturligt fælder hele året rundt. Derudover har værktøjet en trykknap, der gør det meget nemmere at komme af med de indsamlede hår. Det er ikke nødvendigt at hive alle hårene ud af børsten - det kan gøres nemt og effektivt!

De forskellige fældningsfaser

Hunde går gennem en fældningscyklus med fire faser, præcis ligesom kaniner og katte:

 1. Voksefasen - dette er fasen, hvor håret begynder at vokse ud af folliklerne
 2. Tilbagegangsfasen - her har håret nået dets fulde længde og stopper med at vokse
 3. Hvilefasen - håret bliver svagt og dør
 4. Fældningsfasen - det døde hår falder ud og bliver erstattet af ny hårvækst

Sådan fjernes de løse hår fra din hund

De bedste resultater opnås ved først at vaske og tørre pelsen fuldstændig. Herefter kan du bruge trimme- og børste værktøjet.

Du kan let og sikkert fjerne hårene ved at følge disse tre trin:

 1. Gå grundigt dit kæledyr igennem og fjern filtreringer med en kam. Hvis dit kæledyr har nogle blå mærker, sår eller hudproblemer, der eventuelt gemmer sig under pelsen, skal du kontakte din dyrlæge, før du bruger værktøjet.
 2. Brug trimme værktøjet på samme måde, som du bruger en børste, hen over pelsen. Start fra hovedet og bevæg forsigtigt børsten i hårenes vokseretning. Vær forsigtig omkring kønsdelene og anus, og sørg altid for at holde kammens tænder i samme vinkel som pelsen.
 3. Tryk på knappen for at fjerne alle de overskydende hår efter brug. Det anbefales at bruge den i 10-20 minutter en til to gange om ugen afhængig af hårvæksten.

Dette værktøj er kun beregnet til brug på racer, der fælder. Brug det ikke, hvis dit kæledyr har sensitiv hud. Hvis dit kæledyr oplever nogen irritation efter brug, anbefaler vi, at du kontakter en dyrlæge.

Læs mere
Pelstrimmer & Børste til Hunde Børste | Til hunde, der fælder

Relaterede produkter