Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Loppe & Flåt Shampoo til katte og hunde

500 ml Shampoo | Naturligt loppemiddel til hunde & katte

Oversigt

Animigos Loppe & Flåt shampoo er designet til at give kæledyr en naturlig linding fra skadedyr. Den naturlige rensende formel hjælper med at fjerne både flåter og lopper i pelsen, og er beriget med beroligende havre for at sikre en hurtig lindring af kløende og irriteret hud.

  • Renser, blødgører, hindrer filtring og fugter
  • pH-balanceret, rensende formel med essentielle olier
  • Ny og forbedret formel
  • Med Avocadoolie, Tea Tree Olie, Kokosolie og Mandelolie
  • Beriget med havre for en lindrende effekt
  • Mild behandling af skadedyr uden skadelige kemikalier
  • Alle størrelser & racer
  • Køb 1 119 kr.
  • Køb 2 214 kr. 238 kr. Du sparer 10%
  • Køb 3 285 kr. 357 kr. Du sparer 20%

Udarbejdet til at give en ren, kemikalie-fri start!

Lopper og flåter kan bide dine kæledyr uden hæmninger, hvilket efterlader dem irriterede og kløende. Animigos loppe og flåt shampoo er den perfekte kur mod skadedyr for dit kæledyr. Den giver den bedst mulige kontrol over lopper og flåter, så dit kæledyrs liv kan blive forbedret samtidig med, at pelsen bliver renset og fugtet. Den er formuleret med premium kvalitets ingredienser som fx lavendelolie, kamille-olie, avokado-olie, kokosolie og mandelolie og er meget mild mod huden og pelsen. Shampooen hjælper med at fjerne skidt og filtret pels, og den efterlader pelsen skinnende og blød. Den indeholder også lindrende havre og antibakteriel Tea Tree- og Neem-olie, der beroliger kløende hud uden brug af skrappe kemikalier.

Hovedingredienser i Animigos Loppe & Flåt Shampoo

Havre
Havre

Havre er fantastisk til dit kæledyrs hud og pels, da det kan hjælpe med at fjerne skidt og olie, berolige kløende hud og indkapsle hudens naturlige fugt. Havre kan også hjælpe med at beskytte dit kæledyr mod skadelige UV-stråler, giftige kemikalier og forurening.

Tea Tree Olie
Tea Tree Olie

Fortyndet Tea Tree olie er kendt for sine antibakterielle og svampedræbende egenskaber, og det bliver brugt i kæledyrsprodukter for at lindre og fjerne ubehaget ved kløende hud. Ved brug kan det hjælpe med at reducere irritation og rødme på huden.

Avocado Olie
Avocado Olie

Avocado Olie er hyldet for sit høje indhold af antioxidanter og anti-inflammatoriske egenskaber. Det er også kendt for sit potentiale til at berolige kløende hud og hydrere, hvilket gør det en perfekt tilføjelse til denne shampoo.

Kokosolie
Kokosolie

Da kokosolie er rig på fedtsyrer, har det fantastiske hydrerende egenskaber. Dette betyder, at det ikke kun er et sundt alternativ til andre madlavningsolier, det er også perfekt for både hud og hår!

Mandelolie
Mandelolie

Mandelolie har i generationer været anvendt til at behandle tør hud og hudproblemer blandt mennesker. Heldigvis har det også de samme egenskaber for vores firbenede venner.

Brugsanvisning

Fordel shampooen i dit kæledyrs våde pels og undgå kontakt med deres øjne, næse, kønsdele og mund. Massér shampooen ind i pelsen, til den er helt dækket af skum. Lad det sidde i minimum 5 minutter, mens du forsigtigt masserer det ind i huden. Brug shampooen regelmæssigt for fortsat beskyttelse mod lopper og flåter. Dette produkt er specielt udviklet til brug på katte og hunde. Hvis du oplever nogen form for irritation eller rødme, skal du kontakte en dyrlæge med det samme. Opbevares koldt og tørt og sørg for, at den er ude af børns rækkevidde.

Advarsel: Dette produkt kan kun bruges til hunde og katte. Hvis der opstår nogen form for irritation og reaktion, bør du opsøge en dyrlæge med det samme.

Ingredienser

Vand (62%), EDTA Dinatrium (4%), Persea Americana (Avocado) Olie (5%), Cocosu Nucifera L. (Kokosnød) Olie (5%), Prunus Dulcis (Mandel) Olie (5%), Polyqyaterniam-10 (3%), Cocamidopropyl Betanine (3%), Natriumsarcosinat (3%) Matricaria Chamomilla (Kamille) Olie (3%), Avena Sativa (Havre) (2%), Geraniol (2%), Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Olie (1%), DMDM Hydantoin (1%), Duft (1%)

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På animigo stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(3)
4 Stjerner
(7)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Meget godt

reviews 4

76.67% baseret på 11 kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Godt produkt til prisen

N Nana
Bekræftet køb

Rigtig godt shampoo der fjerner kløe med det samme

G Gurli
Bekræftet køb

God shampoo og dufter godt

P Paulina
Bekræftet køb

Jeg har kun brugt den en gang, men den virker

I Ida
Bekræftet køb

Jeg kan ikke lide duften men ellers fin

T Tobias
Bekræftet køb

Godt produkt der lindrer med det samme

V Viggo
Bekræftet køb

Rigtig god mod kløe. Køber helt sikkert igen

E Emilie
Bekræftet køb

Både min hund og jeg er glade for den

R Rolf
Bekræftet køb

Brugte den på min kat og den fungerer godt

S Samir
Bekræftet køb

Fantastisk shampoo der virker med det samme mod kløe

L Louise

Du vil måske også kunne lide