Animigo Logo

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Loppe & Flåt Shampoo

500 ml Shampoo | Naturligt loppemiddel

Animigos Loppe & Flåt Shampoo er produceret med stærke antibakterielle ingredienser og essentielle olier, så den kan lindre ubehaget og kløen, der er forårsaget af skadedyr. Denne naturligt rensende formel hjælper med at bekæmpe lopper og flåter blidt. Den er beriget med lindrende havre for at berolige kløende og irriteret hud samtidig med, at den renser og fugter huden og pelsen. Derudover er den pH-balanceret og fri for parabener & sæbe, så den er uskadelig for dit kæledyrs sensitive hud.

  • Renser, blødgører, hindrer filtring og fugter
  • pH-balanceret, rensende formel med essentielle olier
  • Med antibakterielle ingredienser såsom Neem & Tea Tree olie
  • Beriget med havre for en lindrende effekt
  • Mild behandling af skadedyr uden skadelige kemikalier
  • Alle størrelser & racer
119
$21.58
Du sparer $2.16
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr

Udarbejdet til at give en ren, kemikalie-fri start!

Lopper og flåter kan bide dine kæledyr uden hæmninger, hvilket efterlader dem irriterede og kløende. Animigos loppe og flåt shampoo er den perfekte kur mod skadedyr for dit kæledyr. Den giver den bedst mulige kontrol over lopper og flåter, så dit kæledyrs liv kan blive forbedret samtidig med, at pelsen bliver renset og fugtet. Den er formuleret med premium kvalitets ingredienser som fx lavendelolie, kamille-olie, avokado-olie, kokosolie og mandelolie og er meget mild mod huden og pelsen. Shampooen hjælper med at fjerne skidt og filtret pels, og den efterlader pelsen skinnende og blød. Den indeholder også lindrende havre og antibakteriel Tea Tree- og Neem-olie, der beroliger kløende hud uden brug af skrappe kemikalier.

Hovedingredienser i Animigos Loppe & Flåt Shampoo

Havre

Havre er fantastisk til dit kæledyrs hud og pels, da det kan hjælpe med at fjerne skidt og olie, berolige kløende hud og indkapsle hudens naturlige fugt. Havre kan også hjælpe med at beskytte dit kæledyr mod skadelige UV-stråler, giftige kemikalier og forurening.

Tea Tree Olie

Fortyndet Tea Tree olie er kendt for sine antibakterielle og svampedræbende egenskaber, og det bliver brugt i kæledyrsprodukter for at lindre og fjerne ubehaget ved kløende hud. Ved brug kan det hjælpe med at reducere irritation og rødme på huden.

Neem Olie

Neem olie er i høj grad brugt til at behandle mange hudproblemer hos kæledyr og er vurderet til at være svampedræbende, antibakteriel og antiviral. Rent faktisk ser det ud til, at Neem olie ikke kun afskrækker insekter, men det kan også dræbe dem uden at medføre nogen kendte bivirkninger.

Brugsanvisning

Fordel shampooen i dit kæledyrs våde pels og undgå kontakt med deres øjne, næse, kønsdele og mund. Massér shampooen ind i pelsen, til den er helt dækket af skum. Lad det sidde i minimum 5 minutter, mens du forsigtigt masserer det ind i huden. Brug shampooen regelmæssigt for fortsat beskyttelse mod lopper og flåter. Dette produkt er specielt udviklet til brug på katte og hunde. Hvis du oplever nogen form for irritation eller rødme, skal du kontakte en dyrlæge med det samme. Opbevares koldt og tørt og sørg for, at den er ude af børns rækkevidde.

Ingredienser

Vand, Polyquaternium-10, EDTA Disodium, Cocamidopropyl Betain, Sodium Sarcosinate, Phenoxyethanol, Sodium Benzoat, Duft, Lavendelolie, Kamille-olie, Avokado-olie, Kokosolie, Mandelolie, Havre, Tea Tree Olie, Neem Olie.

Læs mere
Loppe & Flåt Shampoo 500 ml Shampoo | Naturligt loppemiddel

Kundeanmeldelser

På animigo stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(3)
4 Stjerner
(7)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Meget godt

reviews 4

76.67% baseret på 11 kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Godt produkt til prisen

N Nana
Bekræftet køb

Rigtig godt shampoo der fjerner kløe med det samme

G Gurli
Bekræftet køb

God shampoo og dufter godt

P Paulina
Bekræftet køb

Jeg har kun brugt den en gang, men den virker

I Ida
Bekræftet køb

Godt produkt der lindrer med det samme

V Viggo
Bekræftet køb

Rigtig god mod kløe. Køber helt sikkert igen

E Emilie
Bekræftet køb

Både min hund og jeg er glade for den

R Rolf
Bekræftet køb

Brugte den på min kat og den fungerer godt

S Samir
Bekræftet køb

Fantastisk shampoo der virker med det samme mod kløe

L Louise
Bekræftet køb

Den er helt fin

T Tran
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter