Fri fragt over 499kr til pakkeshop*

Hud & Pels

Katteklipning

Hvor cool er din kat? Kunne den ikke være coolere? Bekymrer du dig nogensinde om, hvorvidt din kat får nok opmærksomhed fra dine venner, naboer eller andre katte i nabolaget? Rigtige problemer kræver rigtige løsninger!

Men vent, der er ingen grund til at finde nogle sjove hatte eller solbriller til din kat. Måske behøver de bare et nyt look - en ny stil. En helt new og smart klipning. Du kan selvfølgelig også være kreativ og kreere din helt egen unikke stil. Måske endda kopiere din egen frisure.

Eller, hvis du gerne vil lade din hjerne slappe af, så kan du tage et kig i vores guide til de 10 bedste klipninger til katte, som vil lade dig føle dig frisk og funky. Ja, vi har virkelig lavet en guide - og ja, det var så lidt!

Den Stolte Flokleder

Lad dit lille monster udleve dets herkomst fra Sahara med denne løve-inspirerede frisure. Den ser ikke kun super sofistikeret ud, men den vil også din kat med ikke at fælde. Ikke flere hårbolde, knuder eller skæl. Kun en vaskeægte og ren løve-kat. For at opnå dette look, skal du klippe din kats torso helt kort, ned til dets skinneben og ned ad langs halen. Efterlad en tot i enden af halen, som en rigtig løve. Efterlad også en stor manke af hår omkring deres hoved og under deres hage ned mod forbenene. Og det er det. Din kat er en stolt løve, som nemt passer ind i en ny udgave af Løvernes Konge!

Den Ulmende Drage

Sørg for at din kat er klar til Halloween ved at forvandle den til en drage. Intet kostume er nødvendigt for denne forvandling Giv dem en god vask med noget Hud og Pels Shampoo, tør dem og så til arbejdet.
Meget ligesom den den stolte løve frisure, skal du klippe din kats torso helt kort, men nu skal du efterlade pelsen omkring rygraden. Klip også pelsen helt kort ned til skinnebenet, som før, og lad også den store manke omkring hovedet blive.
Her kommer så den vanskelige del: du skal klippe håret ned langs rygraden i retvinklede trekanter og sørge for at den lige side vender ned mod halen. Gør dette hele vejen ned ad dens rygrad og ned ad halen. Bed til at din kat sidder stille længe nok til at det lykkes - og så kan du bagefter beundre din nye ildspyende ven!

Fløjlsdrømmen

Strømlin din pelsede vens look med denne seje stil. Giv dem let en fløjlsglans og hjælp dem med at stoppe med at fælde og stoppe hårbolde på samme tid! Helt simpelt, klip hele deres pels, så den får en længde på ca 2.5 cm overalt. Når du efterfølgende lader din hånd løbe igennem deres pels vil det føles lækkert fløjlsblødt. Alle de andre katte vil blive så jaloux.

Proptrækkeren

Din kat vil være samtaleemnet i hele byen med denne spiral-style. Efterlad pelsen på enden af halsen og klip pelsen helt kort, rundt om og op ad fra halespidsen, så du skaber en kontinuerlig spiral af pels omkring dens hale og krop. Sørg for at pelsspiralen åbner op når du nærmer dig din kats hals og hoved. Voila! Din kat er nu en proptrækker. Ja, denne klipning er mere stil over funktionalitet. Men hvilken stil det er!

Egoisten

Har du nogensinde den tanke, at din kat tror den er bedre end alle andre? Giv dem en stil der matcher deres humør. Det er ret simpelt - virkelig. Alt du behøver er at klippe deres pels helt kort på kroppen, ned ad halen og ned ad benene - og efterlade pelsen omkring hovedet. Sørg for at give pelsen omkring hovedet så meget volumen som muligt. Og nu ser din kats hoved se lige så stort ud som din kat føler det. Fantastisk!

Bamsestøvlen Ultra Deluxe

Der er intet som den varme og behagelige følelse af at liste din fod ned i en lækker bamsestøvle, når det er koldt. Hvorfor ikke give din kat den samme oplevelse? Eller, bare looket. Klip deres pels helt kort, og når du når til benene skal du stoppe lige over deres skinneben. Så, nu vil det ligne at din kat har bamsestøvler på. Og det, mine damer og herre, er et nuttet look.

Punk Rockeren

Hader din kat autoritet? Mistænker du den for, at den planlægger at bekæmpe dig og gøre oprør hver gang du vender ryggen til den? I så fald så er denne stil perfekt til enhver spirende anarkistisk kat. Klip pelsen helt kort, med efterlad en tyk stribe på ca. 5 cm ned langs deres rygrad. Når dette er gjort skal du holde pelsen up og klipppe linjer henover rygraden helt kort - så vil det ligne pigge ned langs din kats rygrad. Nyd din lille punk rocker!

Pelsbolden

Denne stil er nem. Lad din kats pels gro ud, sørg for at trimme den rundt om ansigt og hoved som tiden gå. Derefter, anvend en conditioner og børst det ud. Det er det. Din kat er nu en pelsbold. Og formodentlig et mareridt at skulle gøre rent efter!

Præsidenten

Denne stil fungerer bedst for katte der styrer huset. Lad deres pelse på toppen af hovedet vokse ud, samtidig med at du holder resten af pelsen kortere. Når pelsen på deres hoved så er langt nok skal du style det ved at lave en sideskilning. Måske endda du kan tilføje slips og krave - og der har du det! Simpelt, men autoritært.

Den Professionelle

Eller, alternativt, måske skulle du lade saks og trimmer ligge og tage dem til en professionel frisør. De vil være i stand til at tale dig igennem en hel række klipninger og stilarter, og samtidigt give dig råd om hvad der er bedst fra et funktionelt perspektiv. Derudover er der ikke noget du skal gøre rent bagefter - bonus!

Andre interessante artikler