Fri fragt over 499kr til pakkeshop*

Sådan Stopper Du Din Hund Fra At Gø

Vi ved at selvom du altid elsker dine kæledyr, kan overdreven gøen fra din hund være frustrerende og irriterende! Som dyreelskere, bekymrer vi os for din hunds velvære, så vi har sammensat denne artikel til at hjælpe dig med at håndtere denne del af dit liv som hundeejer. Hvis din hund hyler, piver og klager mere end normalt, kan den faktisk have det ukomfortabelt eller stresset. Men ingen grund til bekymring! Vores eksperter hos Animigo har nogle nyttige tips til at hjælpe dig med at forstå din hunds opførsel og angst bedre.

For det første: hvorfor gør din hund?

Hunde gør for at kommunikere glæde, men også når de føler sig stressede og bange. Denne stress kan være forårsaget af mange forskellige ting, fra ensomhed, at den har det ukomfortabelt (omkring mennesker eller andre hunde) eller fordi de er ængstelige. Klik her og læs mere information om, hvorfor din hund måske føler sig stresset.

Løsninger

 1. Arbejd med Adfærdstræning

  Dette er et fantastisk sted at starte, hvis du ikke er sikker på, hvordan du hjælper din hund med dens humør. Træning hjælper ikke bare med at reducere gøen, men især ved hvalpe, kan det hjælpe med dårlig opførsel, socialisering og om den er stueren.

  Du kan prøve at arbejde med en professionel træner eller alene for at hjælpe din hund med at blive vant til det, der får dem til at gø, hvilket til sidst skulle stoppe dem fra en højrøstede respons. Dette er en proces der tager tid og tålmodighed, men den er det værd i sidste ende.

  En anden vigtig faktor er at folk ofte glemmer, at hvis deres hund er sammen med andre hunde der er dårligt opdragede, vil denne opførsel højst sandsynligt blive kopieret og gentaget. At gå til træningssessioner med rolige hunde i et afslappende miljø kan påvirke din hund til at blive mere fredelig.

 2. Bloker Udløsere

  Samtidig med træning, er et godt tip at blokere eventuelle udløsere, der får din hund til at gå, såsom fugle eller fremmede. At styre miljøer som din have kan gøre en reel forskel. For eksempel kan du sikre, at du har et hegn, der blokerer for din hunds udsyn til tilstødende haver, og dermed forhindre dem i at se eller høre noget, som de mener er en trussel, hvilket får dem til at føle behovet for at advare dig og forsvare sig selv. Du kan også plante nogle hække som en alternativ og mere attraktiv mulighed.

  Ved indendørs steder, som stuen, gør hunden ofte af ting, der sker uden for vinduet. Du kan lade persiennerne eller gardinerne være lukkede, eller sætte noget op der blokerer deres udsyn. En anden mulighed er at forhindre din hund i at gå ind i bestemte rum. Dette kan være godt at gøre for hunde, der gør om natten eller hunde, der gør af alt der bevæger sig!

 3. Prøv Naturlige Tilskud

  Hvis din hund er stresset, tilbyder Animigo flere fantastiske produkter, designet til at hjælpe din hund med at føle sig mere afslappet og komfortabel i mange miljøer. Vi har kapsler der støtter dem, hvis de er stressede, beroligende creme og bløde tygge godbidder, hvilket giver dig et udvalg af muligheder, der gør det lettere og mere bekvemt - vi ved nogle hunde er tilbageholdende for at tage piller!

 4. Distraher dem

  Et almindeligt eksempel på en situation, hvor en hund har brug for at blive distraheret og når postbudet leverer posten. Hunde gør af postbudet fordi de mener at der er tale om en potentiel ubuden gæst, og de prøver både på at skræmme dem og advare dig. Dette er en naturlig reaktion for hunde - deres instinkt er at beskytte dem selv og deres familier.

  En gratis og let måde at holde din hund fra at gø konstant, og en god måde at bruge lidt kvalitetstid med den, er at lege med den når posten bliver leveret! Alternativ kan du prøve at give dem mad omkring den tid, hvor postbudet kommer, så deres opmærksomhed ligger et andet sted.

 5. Brug Tilbehør

  Der er masser af enheder derude, som du kan prøve, f.eks. et gø halsbånd, jakke eller ultralydsudstyr. Produkterne, der giver små chok, er dog mindre populære, da mange synes, de er ubehagelige at bruge på deres kæledyr, og mange af disse enheder kan være dyre, og de giver ikke altid det ønskede resultat.

 6. Giv Dem Masser Af Motion

  Det kan være din hund ikke gør fordi den er ængstelig eller stresset, men simpelthen bare er oppe og køre. Dette er ikke en dårlig ting! Men, du har ikke lyst til at dette skal blive en negativ, frustreret energi. Afhængig af hunderacen, bør din hund altid få den korrekte mængde motion, af sundhedsmæssig årsager, men hvis den har været inde hele dagen, vil den naturligvis være glad for at se dig! Vi anbefaler at tage den med ud og gå en tur, før du efterlader dem om morgenen, så den er mere afslappet og har mindre energi når den er alene, så den vil slappe af. Efterlad lidt legetøj så den også har lidt underholdning til dagen.

 7. Få En Rutine

  Gå med din hund om morgenen før du tager afsted, og om aftenen når du kommer hjem igen. Gør dette, hver dag og din hund vil efterhånden lære, hvad den skal forvente og vil derfor ikke blive overglad. Hvis tingene ændrer sig for meget er det en anden situation, hvor din hund kan blive nervøs. At gå med den om aftenen sikrer at den er træt, hvilket betyder at i begge får en god nats søvn!

  Så, hvis du leder efter en måde at berolige din hund, og skabe et mere afslappet miljø derhjemme, prøv vores tips! Husk, løsningerne du ender med at vælge, afhænger af racen og grunden til at din hund gør i første omgang. Disse metoder kan også bruges til at træne en hvalp til ikke at gø.

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med