Gratis levering med rabatkoden "GRATISFRAGT": Gælder 18.-21. juni*

Calming Aid til Hunde

120 Tabletter | Beroligende til hund
205 kr.

Fri fragt ved køb over 499 kr

Køb nu og få 2 Comfort Point ?

Største Fordele

 • Beroligende kosttilskud til hunde
 • Ideelt til stress, angst, rejser, tordenvejr eller fyrværkeri
 • 100% naturlige ingredienser, ingen bedøvende effekt
 • Lækker oksekødssmag, der gør det let at give hunden
 • 120 tabletter – nok til 2 måneder (afhængigt af hundens størrelse)
 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Tilfredshedsgaranti
 • Kvalitetsgodkendt Certificering
 • Alle størrelser & racer
 • Made In EU

Naturligt beroligende kosttilskud til hunde

Gøer din hund voldsomt eller gemmer sig i et hjørne, når den hører høje lyde? Ligesom mennesker kan vores elskede firbenede venner også lide af frygt, angst og stress. Dette kan være almindeligt under rejser, eller når de adskilles fra deres elskede dyreforældre. I de fleste tilfælde kan vi ikke undgå de ting, som de frygter, men uanset om de begynder at hyle, vandre frem og tilbage, ryste eller opføre sig destruktivt, bliver du nødt til at forsøge at berolige din hund og hjælpe den igennem de hårde tider.

For at distrahere din hund kan du prøve at give den et sjovt legetøj at fokusere på, udmatte den gennem lange gåture eller tænde radioen, når du er væk. Alternativt kan du overveje at give dem et naturligt beroligende tilskud til hunde Calming Aid, som ved hjælp af naturlige ingredienser, vitaminer og mineraler kan hjælpe din hund at holde sit stressniveau afbalanceret i de mere stressede situationer.

Vores naturligt beroligende kosttilskud til hunde indeholder nøje udvalgte ingredienser, som virker beroligende for din hund, så din firbenede ven kan få hjælp til at håndtere angsten eller stressen.

Animigos Calming Aid er lavet i en lækker tabletform med oksekødssmag, og er dermed et praktisk alternativ til smagløse piller til hunde, da din hund med garanti vil elske smagen og ikke have noget imod at tage tilskuddet.

Vigtigste ingredienser i Calming Aid til hunde

Animigos Calming Aid indeholder naturlige ingredienser, og er et velsmagende alternativ til piller til hunde, som har brug for at blive beroliget i stressede og ængstelige situationer.

Vores naturligt beroligende kosttilskud til stressede og ængstelige hunde smager lækkert af oksekød, og indeholder følgende naturlige ingredienser, som alle er kendte for deres beroligende egenskaber:

Brugsvejledning og dosis

Vi anbefaler, at du giver din hund den anbefalede daglige dosis af Animigos beroligende kosttilskud til hunde hver dag og som minimum dagligt i tre måneder for at få de bedste resultater. Den anbefalede daglige dosis afhænger af din hunds race – eller rettere størrelse og vægt. Se tabellen nedenfor for at se den anbefalede dosis, der passer til netop din hund.

Ingrediensliste

Sammensætning: Ashwagandharodpulver (Withania Somnifera), Passionblomsterekstrakt (Passiflora Incarnata L) (4:1), Citronmelissepulver (Melissa Officinalis L.), Magnesium (som Magnesiumcitrat), Dicalciumphosphat, Magnesiumstearat og Siliciumdioxid. Tilsætningsstoffer: Taurin, B1-vitamin (som thiaminhydrochlorid), Emulgeringsmiddel: Mikrokrystallinsk cellulosepulver, Smagsmiddel: oksekødssmag

Er Calming Aid et beroligende tilskud til hunde?

Vores Calming Aid er et naturligt beroligende kosttilskud til stressede og ængstelige hunde, som kan bidrage til at berolige din firbenede ven.

Hvad er den anbefalede daglige dosis?

Den anbefalede dagsdosis beroligende dråber til hunde afhænger af din firbenede vens vægt. Hunde op til 4kg: 1 tablet dagligt. Hunde mellem 4-22kg: 2 tabletter dagligt. Hunde mellem 23-45kg: 3 tabletter dagligt. Hunde over 46 kg: 4 tabletter dagligt.

Hvornår kan jeg forvente at mærke en effekt?

I henhold til vores Tilfredshedsgaranti anbefaler vi, at du bruger beroligende kosttilskud til din hund dagligt i minimum 3 måneder.

Er der bivirkninger ved beroligende tilskud til hunde?

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier.

Kan alle hunde tage beroligende Calming Aid?

Hvis din hund tager medicin, er drægtig, dier eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med dyrlæge før brug. Er ikke beregnet til hvalpe under 8 uger.

Ofte købt sammen

Calming Aid til Hunde
Calming Aid til Hunde

120 Kapsler | Til stress og angst hos hunde

205 kr.

+
Anti-Gø Halsbånd
Anti-Gø Halsbånd

Apparat | Hundetræning uden elektrisk stød

499 kr.

1 Vare

205 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering*
Total

Kundeanmeldelser

På animigo stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(53)
4 Stjerner
(23)
3 Stjerner
(18)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

Reviews 4.5

86.53% baseret på 94 kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Godt tilfreds da det hjælper min hund

S Susanne E
Bekræftet køb

Der virker på min hund, så jeg er meget tilfreds, og skal have bestilt nogle flere

V Vibeke
Bekræftet køb

Jeg har snart prøvet alt til at dulme min vuf og dette ser ud til at virke 🐾🐕🐾🐕

L Lisbet K
Bekræftet køb

I have an anxious dog and the calming aid tablets really make a difference

L Linda &
Bekræftet køb

Seems to help with separation anxiety, which our dog suffers from.

S Sheila H
Bekræftet køb

Calmed my dog really well

H H W
Bekræftet køb

Good quality Very good product

M Miss S
Bekræftet køb

Great product.

M Megan
Bekræftet køb

I believe they work. Pills are huge, so better to crush them for a fussy dog

G Guest
Bekræftet køb

Great value for money

M MojoSC

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide