Gratis levering med rabatkoden "GRATISFRAGT": Gælder 18.-21. juni*

Gør nytåret lettere for dit kæledyr

Nytåret er en spændende og sjov tid for os alle, selv under de nuværende udfordrende omstændigheder - vi planlægger fester, vilde middagsmenuer, køber det perfekte outfit til festens tema og ser frem til den årlige konkurrence med naboen om, hvem der har det flotteste og vildeste fyrværkeri.

Og måske denne fyrværkeri konkurrence med naboerne bliver endnu større i år, fordi festerne bliver mindre og i højere grad holdt hjemme? Men det ændrer ikke på, at de fleste ser frem til fyrværkeri og nyder at se de smukke farver på himlen - hvilket også betyder, at de fleste straks løber hen til hoveddøren eller vinduet så snart de hører den velkendte brag. Men dit kæledyr har det nok ikke helt på samme måde som dig.

For hunde og katte kan de store brag fra fyrværkeri og de konstante farveglimt være skræmmende, da de ikke forstår, at fyrværkeri er for sjov. De store brag, der kommer ud af den blå luft, kan af dem være et faresignal - så hvis dit kæledyr har tendens til at gemme sig eller søge din nærhed, når der fyres fyrværkeri af, så har du nok en nervøs hund eller nervøs kat.

Nytårsbrag og utryghed

Som sagt, de store brag kan være skræmmende for kæledyr, og forårsage stress, angst og/eller uro. Helt ligesom enhver anden situation, hvor der sker noget uventet og frygten indtræder, og helt ligesom som frygt kan vækkes i os mennesker. Det er ikke sjovt for nogen at opleve frygt, og hvis du elsker dit kæledyr, så gør det nok ondt på dig at se dem gemme sig under spisebordet eller i et hjørne, så snart der er fyrværkeri!

Heldigvis findes der flere produkter, der kan virke beroligende til hunde og katte, så der findes en løsning præcis til dit behov. Her på Animigo har vi et bredt sortiment af naturlige produkter, der er designet specielt til at virke beroligende til kæledyr. Og med bredt sortiment mener vi til ethvert kæledyr - om det er hund eller kat, kræsne eller ej, store eller små.

Til nytåret anbefaler vi Stress Support - et naturligt og letanvendeligt produkt, designet til at hjælpe med at berolige dit kæledyr - uden at gøre det døsigt og næsten bedøvet, som andre produkter kan. Disse kapsler er lette at anvende, da de kan enten sluges hele eller åbne dem og putte dem i dit kæledyrs vand eller mad.

Så forbered dig allerede nu på nytåret ved at være i stand til at hjælpe dit kæledyr med et naturligt tilskud, der er lavet til at virke beroligende. På denne måde kan du hjælpe med at optimere oplevelsen af det farverige fyrværkeri for alle, og have god samvittighed over selv at fyre en raket eller to af.

Stress og angst hos kæledyr

Men det er dog ikke kun nytåret der kan være overvældende for dit kæledyr! Nogle hunde og katte oplever, ligesom mennesker, mere stress og angst end andre, og kan derfor have brug for lidt hjælp til at slappe af. Det kan både være fordi, du har en særligt nervøs hund, din kat ikke kan lide at køre i bil eller at dit kæledyr bare reagerer særligt voldsomt.

Ligesom du kan hjælpe dem omkring nytåret med noget beroligende, kan du hjælpe dem når de oplever anden stress eller angst. De præcis samme produkter du kan anvende til nytåret kan du med fordel have stående i medicinskabet, så du altid er forberedt på at kunne hjælpe dit kæledyr, skulle der opstå en situation der kan være overvældende.

Se hele vores sortiment af produkter, der er designet til at hjælpe med at berolige dit kæledyr, og find det bedste match til dit kæledyr blandt vores naturlige produkter! Og husk på: fordi vi sætter dit kæledyrs velvære som prioritet og derfor anvender naturlige ingredienser, så kan det tage tid før du ser og dit kæledyr oplever en virkning.

Andre interessante artikler