Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Coprophagia til hunde

120 Tabletter | Modvirker spisning af afføring

Oversigt

  • Modvirker spisning af afføring hos hunde
  • Bidrager til friskere ånde og bedre fordøjelse
  • Indeholder hørfrø, persille og kamille
  • 120 tabletter med oksekødssmag
  • 100% tilfredshedsgaranti

Coprophagia til Hunde fra Animigo er et unikt kosttilskud formuleret med naturlige ingredienser til at modvirke spisning af afføring (koprofagi) hos hunde.

Tilskuddet indeholder blandt andet hørfrø, yucca og kamille, der bidrager til at stabilisere din hunds fordøjelse, og har en lækker smag af oksekød, der gør det nemt for dig at give din hund tilskuddet og efterlader din hunds ånde frisk og velduftende.

  • Glutenfri
  • Certificeret høj kvalitet
  • IKKE TESTET PÅ DYR
  • Ekspertlavet ingrediensliste
Giv mig besked når produktet er tilbage på lager

Hvorfor spiser hunde afføring (koprofagi)?

Nogle hunde har en tendens til at have dårlige og ulækre vaner, og her er koprofagi uden tvivl en af de værste. Koprofagi er også kendt som den tilstand, hvor hunde spiser afføring - enten sin egen eller andre dyrs afføring. Denne tilstand er faktisk meget normal hos hunde, og der kan være flere årsager til, hvorfor hunde spiser afføring.

En af de primære årsager er hundens naturlige instinkter; hunde er nemlig nysgerrige af natur, og en måde, de udforsker nye ting, er ved at bruge munden, hvilket kan føre til spisning af afføring. Dog kan spisning af afføring også være et symptom på noget mere alvorligt end nysgerrighed - nemlig blandt andet stress og fordøjelsesproblemer, og derfor er det altid vigtigt at finde frem til den underliggende årsag til, at din hund spiser afføring.

Hvordan håndterer du koprofagi?

Der er heldigvis hjælp at hente, hvis du gerne vil stoppe din hund fra at spise afføring. For det første kan du forsøge at løse problemet, der har forårsaget det, om det er nysgerrighed, dårlig opførsel eller et medicinsk problem. Derefter kan du forsøge at forvalte deres miljø, så de kan undgå denne adfærd, dette kan blandt andet være ved at holde din have fri fra afføring og rydde op efter dem. En anden mulighed er at prøve at træne dem til at ændre adfærd, her er godbidder og Coprophagia til Hunde fra Animigo effektive alternativer.

Tilskuddets vigtigste ingredienser

Brugsvejledning

Coprophagia til hunde leveres i tabletform, der er let at give din hund på grund af tilskuddets oksekødssmag. Du kan give din hund tilskuddet ved at gemme tabletten i en godbid eller i maden. Alternativt kan du knuse tabletten og tilsætte tilskuddet i din hunds mad, hvis du har problemer med at give din hund piller eller tabletter. Den anbefalede daglige dosis afhænger af din hunds vægt, og vi anbefaler følgende:

Ingrediensliste

Hørfrøpulver, Yucca Schidigera rodpulver, kamillebladpulver, Persillebladpulver, Enzymblanding (amylase, protease, lipase, cellulase, lactase) fyldstoffer: Dicalciumphosphat, mikrokrystallinsk cellulose og siliciumdioxid; Antiklumpningsmiddel: Magnesiumstearat, Smag: Oksekød.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Anti-Gø Halsbånd
Anti-Gø Halsbånd

Apparat | Hundetræning uden elektrisk stød

249 kr.

+
Anti-Slik/Bidestop Bitterspray
Anti-Slik/Bidestop Bitterspray

250 ml Spray | Bitterspray til hunde & katte

109 kr.

1 Vare

249 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På animigo stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(137)
4 Stjerner
(39)
3 Stjerner
(21)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(1)

Fantastisk

reviews 4.5

90.95% baseret på 198 kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Super nemt at bruge. Hunde æder med velbehag, som var det snacks. Virker hurtigt

U Ulla N
Bekræftet køb

Jeg havde aldrig hørt om det før, men da min hund begyndte at spise sin egen afføring, når vi var ude at gå, fandt jeg frem til det her og det virker super fint.

N Nanna
Bekræftet køb

Virker virkelig godt

H Hans
Bekræftet køb

Nemt at anvende og gode resultater

E Eva
Bekræftet køb

Virker godt og god service

K Kamilla S
Bekræftet køb

Min hund er stoppet med at spise sin afføring, så produktet var en stor succes!

M Marie
Bekræftet køb

Godt produkt

L Lasse
Bekræftet køb

Nemt at anvende og god service

R Rigmor
Bekræftet køb

Synes det har fungeret lige som det skulle. Vil bestemt købe produktet igen

I Inge
Bekræftet køb

Kan se de ønskede resultater efter kort tids brug

L Lea

Du vil måske også kunne lide