• Kvalitetssikret

  100% Pengene Tilbage Garanti

 • Fri Fragt ved køb over

  499kr

 • Lave Priser

  Find det billigere og få differencen tilbage

Coprophagia for Dogs

120 Soft Chews | Soft Chew Tilskud

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Har din hund fået den uheldige vane at spise deres egen afføring? Coprophagia for dogs er velsmagende soft chews, der har til formål at modvirke denne adfærd hos din firbenet ven. Lavet med naturlige ingredienser, herunder Yucca (Palmelilje), persille og kamille, hjælper det med at ændre smagen og lugten af din hunds afføring for at afskrække spisning heraf, mens det også forfrisker ånde for at takle denne ikke så hyggelige hundevane.

 • Afskrækker afførings spisning
 • Hjælper med at forfriske ånde
 • Lavet med naturlige ingredienser
 • Med Yucca (Palmelilje), persille og kamille
 • Let at tage soft chew
 • Kylling & bacon smag
 • Glutenfri
 • Certificeret høj kvalitet
 • IKKE TESTET PÅ DYR

Hvad er koprofagi hos hunde?

Nogle gange gør vores hunde mærkelige og ubehagelige ting, her er koprofagi en af de værste. Koprofagi, som også er kendt som afførings spisning, er den ubehagelige opførsel af en hund, der spiser deres egen eller et andet dyrs afføring. Mens det normalt ikke er noget vi tænker over, er koprofagi faktisk ret almindeligt hos hunde og kan forekomme af en række årsager. En af hovedårsagerne er naturlige instinkter; hunde har en nysgerrighed om verdenen, og den ene måde de udforsker nye ting på er desværre, at komme dem i munden. Koprofagi kan også forekomme på grund af stress og fordøjelsesproblemer, hvilket betyder, at hvis de har fået vanen, er det altid vigtigt at finde ud af, hvor det kommer fra.

Hvordan håndterer du koprofagi?

Hvis du undrer dig over, hvordan du stopper din hund fra at spise afføring, er der heldigvis nogle muligheder. For det første kan du forsøge at løse problemet, der har forårsaget det, om det er nysgerrighed, dårlig opførsel eller et medicinsk problem. Derefter kan du forsøge at forvalte deres miljø, så de kan undgå denne adfærd, dette kan blandt andet være ved at holde din have afførings fri og rydde op efter dem. En anden mulighed er at prøve at træne dem til at ændre adfærd, her er godbidder og koprofagi målrettede produkter yderst nyttige.

Hovedingredienser

Yucca Schidigera

Yucca Schidigera
Naturligt forekommende i de varme dele af amerika og caribien, er Yucca meget udbredt for at hjælpe kæledyr med visse lugte. Dette skyldes, at planten siges at bidrage til at reducere lugten af deres afføring. En undersøgelse, tyder også på, at Yucca kan bidrage til at reducere ildelugtende flatulens hos hunde.

Parsley Leaf

Persille Blad
Denne livlige urte bliver ofte overset som bare pynt, men den kan faktisk være fremragende for din hund. Persille fungerer som en ånde forfrisker, perfekt når man søger at undgå koprofagi. Derudover er det også rigt på vitaminer, mineraler, protein og fibre, som anses for ideelle til fordøjelse.

Chamomile

Kamille
Denne daisy lignende blomst er kendt for sine beroligende egenskaber hos mennesker, men den er også fantastisk for din hund! Takket være dens beroligende egenskaber kan kamille hjælpe med at berolige din hunds mave. Dårlig fordøjelse er en af årsagerne til koprofagi, det er derfor yderst vigtigt at holde det sundt.

Vejledning

Kæmper du med at få din hund til at spise et tilskud, da de spiser uden om det eller spytter det ud? Her hos Animigo forstår vi frustrationen, det er derfor vores Coprophagia for Dogs tilskud kommer i velsmagende soft chews. Da de er blød og perfekt formet, er de lette at tage, og så lækre at de minder om en godbid, så din hund kan nyde dens tilskud.

Små Hunde
(op til 18kg)
1 Soft Chew Dagligt
Mellem Størrelse Hunde
(19kg-36kg)
2 Soft Chews Dagligt
Store Hunde
(36kg+)
4 Soft Chews Dagligt

Fuld liste over ingredienser

Ølgær, Glycerin, Kartoffelflage, Fuldfedt Hørfrø, Yucca Schidigera (9,7%), Rapsolie, Persille Blad, Kamille, Maltodextrin, Tapioka.

Kundeanmeldelser

På animigo stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(20)
4 Stjerner
(5)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
Fantastisk 4.5

94.62% baseret på 26 Anmeldelser

Giv en anmeldelse
 • Super nemt at bruge. Hunde æder med velbehag, som var det snacks. Virker hurtigt

  UN trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • min hund har spist mindre afføring, siden jeg begyndte at give dette, så det virker

  E small logo of leading supplement brand since 2005, animigo

 • Det virker!

  B small logo of leading supplement brand since 2005, animigo

 • disse fungerer faktisk

  M small logo of leading supplement brand since 2005, animigo

 • Jeg vil virkelig tackle dette så hurtigt som muligt, så jeg prøver dette og håber på det bedste!

  M small logo of leading supplement brand since 2005, animigo

 • Det var ikke før jeg begyndte at lede efter måder at stoppe min hund med at spise afføring på, at jeg indså at det faktisk ting. Så stødte jeg på dette. Jeg er meget glad for at jeg gjorde det, da han er meget bedre allerede!!!

  J small logo of leading supplement brand since 2005, animigo

 • Fungere godt, nemt at anvende og god service.

  M small logo of leading supplement brand since 2005, animigo

 • Jeg er meget tilfreds

  S small logo of leading supplement brand since 2005, animigo

 • Godt produkt, god service. Ingen problemer

  A small logo of leading supplement brand since 2005, animigo