Anti-Gø Halsbånd til hund

Gø-halsbånd mod gøen uden stød
395 kr.

Fri fragt ved køb over 499 kr

Køb nu og få 4 Comfort Point ?

Største Fordele

 • Anti-gø-halsbånd til hund uden elektrisk stød
 • Gø-halsbånd mod gøen med intelligent vibration- og bipteknologi
 • Justerbar nylonstrop til øget komfort
 • Vandafvisende og regntæt design*
 • USB-genopladelig og 100% tilfredshedsgaranti
 • Tilfredshedsgaranti
 • CE-certificeret

Animigo anti-gø halsbånd - et gø-halsbånd mod gøen

Animigos Anti-gø halsbånd er et gø-halsbånd mod gøen, og er et humant og smertefrit alternativ til et stødhalsbånd, som heldigvis er ulovlige i Danmark.

Hunde kan gø af forskellige årsager. Nogle gange er det helt normalt adfærd, hvor hunden eksempelvis gør opmærksom på hunde i haven. Men det kan også skyldes en unormal adfærd, som kræver korrektion, da voldsom gøen er udmattende for din firbenede ven, og det får også hundens puls til at stige og ødelægger stilheden i hjemmet.

Og det er med det i tankerne, at vi her hos Animigo har udviklet vores anti-gø halsbånd, der et gø-halsbånd mod gøen hos hunde. Halsbåndet er uden elektrisk stød, og er dermed en af de sikreste og bedste løsninger til at få din hund til at stoppe med at gø.

Animigos anti-gø halsbånd mod gøen hos hunde er let, behageligt og vandafvisende, så du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt halsbåndet bliver ødelagt, selvom din hund boltrer sig i sne eller leger i vandpytter.

Derudover får du med vores unikke halsbånd til hunde 100% tilfredshedsgaranti. Så hvis dit nyindkøbte anti-gø halsbånd mod gøen ikke virker efter hensigten, skal du bare kontakte vores kundeservice, og så finder vi sammen en løsning i henhold til Tilfredshedsgarantin.

Hvordan virker Animigos anti-gø halsbånd mod gøen?

Vores Anti-gø halsbånd er det perfekte halsbånd til hunde, der gøer overdrevent og konstant. Det kan hjælpe dig som hundeejer med at få din hund til at stoppe med at gø - effektivt og smertefrit.

Animigos halsbånd mod gøen bruger nemlig vibrationer og lyde, som aktiveres, når din hund gøer - og som effektivt lærer din hund, at den skal stoppe med at gø.

Et gø-halsbånd er overraskende let at bruge. Du skal blot give hunden halsbåndet på, indstille det efter den medfølgende instruktionsvejledning, og herefter vil halsbåndet afgive en biplyd og vibrere, når hunden gøer.

 1. Tænd enheden og indstil gø-halsbåndet til sensitivitetsniveau 7. Efterlign din hunds gøen eller pust på sensoren, så du udløser enheden. Hvis dette ikke udløser enheden, bør du prøve igen, da der er stor forskel på frekvensen af en hunds gøen og en menneskestemme. Når enheden er udløst, vil du høre en bip-lyd og mærke en vibration.
 2. Efter at have testet enheden skal du indstille sensitivitet og vibration, så de passer til din hund. Vi anbefaler, at du starter med de laveste niveauer og øger gradvist, hvis det er nødvendigt. Sørg for at indstille sensitivitetsniveauet på en måde, så du undgår falsk udløsning.
 3. Nu skal du give hunden halsbåndet på. Her er det vigtigt at sikre, at der er nok plads til en finger mellem halsbåndet og din hunds hals. Halsbåndet må hverken være for stramt eller for løst. Når din hund gøer, afgiver halsbåndet lyd og vibrerer, og din hund bør stoppe med at gø.

Hvor godt virker et anti-gø halsbånd?

Når din hund gøer, vibrerer halsbåndet og afgiver en biplyd, hvilket lærer din hund, at den ikke skal gø.

Kan hunden bruge anti-gø-halsbåndet under lufteture?

Ja, men anti-gø-halsbåndet bør ikke bruges sammen med et almindeligt halsbånd til hunde. Derfor anbefaler vi, at du bruger en hundesele på lufteture, hvis du gerne vil bruge gø-halsbåndet.

Hvor mange timer om dagen må hunden bruge et anti-gø-halsbånd?

Anti-gø-halsbåndet bør ikke bæres af din hund i mere end 12 timer ad gangen. Vi anbefaler, at du tjekker halsbåndet hver 1-2 time for at sikre, at det ikke sidder for stramt eller løst.

Kan alle hunde bruge et gø-halsbånd?

Halsbåndet er ikke velegnet til hunde under 3,5 kg, og bør ikke bruges på hvalpe under 4 måneder.

Er jeres halsbånd mod gøen vandafvisende?

Ja, vores halsbånd mod gøen er vandafvisende, og kan bruges i al slags vejr, uanset om det regner, sneer eller er høj solskin.

Hvornår kan jeg forvente at se en effekt?

I henhold til vores Tilfredshedsgaranti anbefaler vi, at hunden bruger halsbåndet dagligt i mindst 3 måneder.

Hvor stort er halsbåndet?

Anti-gø-halsbåndet er justerbart, og passer alle hunde med en halsomkreds på 17-55 centimeter.

Medfølger der en brugsvejledning?

En brugsvejledning er inkluderet i æsken, når du køber et anti-gø-halsbånd hos os.

Ofte købt sammen

Anti-Gø Halsbånd
Anti-Gø Halsbånd

Apparat | Hundetræning uden elektrisk stød

395 kr.

+
Negleklipper til hund og kat
Negleklipper til hund og kat

Apparat | Genopladelig negleklipper med lavt støjniveau

295 kr.

+
Tandhygiejne-sæt til hunde
Tandhygiejne-sæt til hunde

200 g Tandpasta | Tandbørste og tandpasta

159 kr.

1 Vare

395 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering*
Total

Kundeanmeldelser

På animigo stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(355)
4 Stjerner
(130)
3 Stjerner
(42)
2 Stjerner
(4)
1 Stjerne
(3)

Fantastisk

Reviews 4.5

90.92% baseret på 534 kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Det virker vældig godt.

F Flemming J
Bekræftet køb

Nem at bruge og det virker

F Flemming J
Bekræftet køb

Det er for hurtigt til at give en anmeldelse

T Tage
Bekræftet køb

Dejligt produkt det virker!

L Louise C
Bekræftet køb

Rigtig god service

W Winther J
Bekræftet køb

Jeg har købt 3 styk og til 2 af min hunde er det rigtigt godt men min 3 hunde gø’r åbenbart i en tone hvor den ikke virker, men hvis hun ryste på hovede virker den 🤷‍♀️

s sussie
Bekræftet køb

perfekt service, hurtig levering, tak for det anbefaler andre til handle

K Kunde
Bekræftet køb

Det virker perfekt 👍 nu kan min hund stå uden for butikker uden at gøg amok 👍 jeg er super tilfreds 🐕‍🦺

D Dennis A
Bekræftet køb

Mig og min kæteste er fuldt ud tilfreds med vores køb af de 2 Anti - Gø til vores to Cockerspaniel , er simpelthen rystet over hvor effektive de er, et gø fra en af dem hvis der kommer gæster eller slet ingen lyd fra dem , også på gåture når de mødte en anden hund tidligere kunne de godt finde på at gø, kan da også stadig forkomne men et eller to gøen højest eller slet ingen og så er festen stopppet 👍😊 har også lagt mærke til de går mere roligt på vores gåture så kun positivt om ovenstående Anti - Gø halsbånd - var lidt skeptisk inden jeg bestilte men kan kun varmt anbefale disse halsbånd hvis der nogle derude der har problemer med gøen af deres hund/hunde … Vi er så glade for vi købte dem til vores hunde 👍😊🐾❤️🐾❤️

C Claus N
Bekræftet køb

Vores hund gør kun ganske kort eller slet ikke når hun har Animigo anti bark halsbåndet på. Før og hvis vi glemmer at give det på, kan hun gø i 10-15 min, og kan ikke fanges ind. Ps husk at tage det af hvis hunden går i vand. Vi har ødelagt et på den fejl.

E Ebbe W

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide

Christmas Scratcher Game