Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Denti-Care Kit til Hunde

200 g Tandpasta | Spiselig tandpasta & tilbehør

Oversigt

Vi ved alle, hvor vigtigt tandpleje er for mennesker, så hvad gør det til en luksus for hunde? De fortjener den samme vigtige daglige tandpleje, som vi gør, og meget af tiden kan de også drage fordel af friskere åndedræt. Animigo er stolt af at kunne tilbyde dig Denti-Care Kit til hunde, der indeholder en 2-i-1 tandpasta, der er designet til at hjælpe med at understøtte tænder og friske ånde.

 • For sunde tænder og tandkød
 • 2 i 1 rensende og forfriskende tandpasta
 • Spiseligt og sikkert at fordøje
 • Med persille, eukalyptus & kanelolie
 • Ny og forbedret formel
 • Ingen kunstige farvestoffer eller smagsstoffer.

Denti-Care Kit Indeholder:

 • 1 x 3-hovedet tandbørste
 • 1 x finger-tandbørste
 • 2 x 100g Denti-Care Tandpasta
 • Fremstillet med ansvar
 • Alle størrelser & racer
 • Køb 1 159 kr.
 • Køb 2 286 kr. 318 kr. Du sparer 10%
 • Køb 3 381 kr. 477 kr. Du sparer 20%

Betydningen af tandhygiejne

Tandhygiejne virker som en forholdsvis lille faktor for vores kæledyrs generelle helbredstilstanden. Men munden er en vej, hvorigennem hunde udforsker og oplever verden omkring dem, og den er det første til at nedbryde mad med et formål om at forbedre deres overordnede følelse af næring. Det er derfor vigtigt, at vi, som elskende ejere, giver dem den tandpleje, vi ville give til os selv.

Tandhygiejne

Animigos Denti-Care Toothpaste er specielt formuleret af naturlige ingredienser, som giver høj kvalitets tandpleje til din yndlings firbenede ven. Denne tandpasta hjælper med at pleje og understøtte din hund tænder på 2 unikke måder. For det første indeholder den en række rensemidler, såsom kalciumkarbonat, som renser dybt og styrker tænder. Derudover giver de naturlige planteolier fra persillefrø, eukalyptus og kanelolie en styrkende friskhed til din hunds ånde. Mange tandhygiejne produkter er desværre fulde af skjulte kemikalier og tilsætningsstoffer. Heldigvis har Animigo Denti-Care Tandpasta hverken tilsat sukker eller tilsætningsstoffer såsom farver, smage eller sødestoffer, men er stadig uimodståelig for hunde. Yderligere indeholder det hverken flour eller xylitol, så det er sikkert for din hund at indtage.

Hovedingredienser:

Vejledning

Forbered din hund og dens tænder på at blive renset ved blidt at stryge ydersiden af kinderne med fingrene. Første gang du anvender denne tandpasta anbefaler vi, at du placerer en lille smule af tandpastaen på en finger og lader din hund smage på det. Påfør derefter en smule tandpasta på den medfølgende tandbørste og børst blidt din hunds tænder. Sørg for at tænderne er indrammet af de tre børster på tandbørsten. Lad ikke din hund spise mad eller drikke vand i 30 minutter efter du har børstet deres tænder. Denne tandpasta er sikker for din hund at sluge, så du behøver ikke at rense tænderne med vand. Sørg dog for, at din hund altid har adgang til frisk drikkevand. Gentag denne proces flere gange om ugen.

Advarsel: kun til brug for hunde. Opbevar disse uden for børns rækkevidde. Bør ikke bruges som et alternative til at bekæmpe tandproblemer eller lidelser i gummerne - søg her hjælp hos en dyrlæge.

Ingredients

Kalciumkarbonat, Demineraliseret Vand, Glycerin, Natriumcarboxymethylcellulose, Mono og Diglycerider af Fedtsyrer, Inulin, Natrium Tripolyphosphat, Kalciumpropionat, Askorbinsyre, Anisolie, Persille Frøolie, Eukalyptusolie, Kanelolie, Natrium Kobber Chlorophyllin.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På animigo stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(11)
4 Stjerner
(13)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

83.70% baseret på 26 kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Min kat har rigtig dårlige ånde, så jeg prøvede det her, og det har gjort en verden til forskel.

L Laura
Bekræftet køb

Nemt og gode resultater.

J Jeppe
Bekræftet køb

Virker rigtig godt, vores lille hund havde en tendens til meget slem ånde men det har denne tandpasta hjulpet en del på

S Søren
Bekræftet køb

Det har virket rigtig godt for os, så det kan jeg godt anbefale

A Adam
Bekræftet køb

Rigtig godt produkt, det er fungere bare lige som det skal

M Marie
Bekræftet køb

Det er et rigtig godt produkt, der har virket lige som det skal. Dog kan det være lit svært, hvis din hund ikke er vant til at få børstet tænder

P Patrik
Bekræftet køb

Fint produkt, det virker rigtig godt for os. Hans ånde er blevet så meget bedre

I Ian
Bekræftet køb

Godt produkt, hurtig levering

S Sam
Bekræftet køb

Virker rigtig godt, og har været rigtig godt for vores lille hund

R Randi
Bekræftet køb

fint produkt

F Finn

Du vil måske også kunne lide