Calming Drops

100 ml | Beroligende til hund & kat
 • Køb 1 255 kr.
 • Køb 2 484 kr. 510 kr. Du sparer 5%
 • Køb 3 690 kr. 765 kr. Du sparer 10%
  • Gratis levering*

Køb nu og få 3 Comfort Point ?

Største Fordele

 • Beroligende dråber til katte og hunde med zink, D-vitamin og tryptofan
 • Naturlige ingredienser, ingen bedøvende effekt
 • Ideelt til kæledyr, der lider af separationsangst, er stressede, bange for fyrværkeri, ikke kan lide uvejr og torden eller bare har problemer med at finde ro
 • 100 ml dråber - nok til flere måneders forbrug
 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Kvalitetsgodkendt Certificering
 • Tilfredshedsgaranti
 • Alle størrelser & racer
 • Made In EU

En rolig hund eller kat er et kæledyr i balance

Et roligt sind er i mange tilfælde ofte kilden til glæde og sundhed. Netop derfor er det vigtigt, at sindet forkæles. Det samme gør sig selvfølgelig gældende for hunde og katte. Især med tanke på, at studier har vist, at især hunde har en tendens til at blive angst, misundelige samt bange for høje lyde og lys, som man ofte ser ved nytår. Netop angsten for lyde skyldes, at hunde har højt udviklede sanser, hvilket især gør sig gældende ved fyrværkeri, noget, der kan gøre dem bange og stressede.

Og ligesom hos mennesker kan stressede dyr påvirke helbredet negativt. Med de i tankerne tænkte vi her hos Animigo, at vores elskede firbenede kunder også fortjener at lade batterierne op og slappe af. Derfor har vi lavet vores naturlige Calming Drops, der er et kosttilskud i dråbeform ideel til at give din hund eller kat på lange rejser, i forbindelse med lyn og torden, fyrværkeri, eller hvis din trofaste ven har problemer med stress og angst i hverdagen.

Vigtigste ingredienser

Kan man få beroligende medicin til hunde?

Ja, der findes både receptpligtig beroligende medicin og receptfrit kosttilskud til hunde.

Er Calming Drops beroligende dråber til katte eller hunde?

Calming Drops er beregnet til både katte eller hunde, som har brug for et beroligende kosttilskud. Der kræves ingen recept for at købe kosttilskuddet.

Kan alle katte eller hunde tage beroligende dråber?

Hvis din hund eller kat tager medicin, er drægtig, dier eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med dyrlæge før brug. Er ikke velegnet til killinger og hvalpe under 8 uger.

Hvad er den anbefalede daglige dosis?

Dette afhænger af din hund eller kats vægt. Se brugsvejledningen.

Er der bivirkninger ved Calming Drops til katte eller hunde?

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier.

Hvornår kan jeg forvente at mærke en effekt?

I henhold til vores Tilfredshedsgaranti anbefaler vi, at du giver din hund eller kat beroligende dråber dagligt i minimum 3 måneder.

Tilskuddet skal gives på baggrund af 1ml = 20 dråber . Er velegnet til katte over 3 måneder og hunde over 2 måneder. Tilskuddet skal tages dagligt i en sammenhængende periode på minimum 3 måneder for at kunne vurdere effekten. Kan hældes i vandet eller maden, hvis du har problemer med at give din hund eller kat piller.

Anbefalinger

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Tilskuddet er kun velegnet til hunde og katte, sørg altid for, at dit kæledyr har adgang til frisk drikkevand. Giv ikke din hund eller kat mere end den anbefalede daglige dosis. Vær opmærksom på, at kosttilskud ikke skal ses som en erstatning af en sund og balanceret kost. Hvis din hund eller kat tager medicin, er drægtig, dier eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med dyrlæge før brug.

Ingrediensliste

B3-vitamin (som niacinamid), B6-vitamin (som Pyridoxinhydrochlorid), D3-vitamin (som cholecalciferol), E-vitamin (som all-rac-alpha-tocopherylacetat), L-tryptophan, Zink (som zinksulfat), Taurin, Kalciumklorid, Glycerol.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Calming Drops
Calming Drops

100 ml Dråber | Beroligende tilskud til hunde og katte

255 kr.

+
Anti-Gø Halsbånd
Anti-Gø Halsbånd

Apparat | Hundetræning uden elektrisk stød

395 kr.

1 Vare

255 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering*
Total

Kundeanmeldelser

På animigo stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(102)
4 Stjerner
(58)
3 Stjerner
(16)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

Reviews 4.5

89.27% baseret på 176 kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Fantastisk produkt! Min kat føler ikke nogen smag eller duft, så jeg kan give den i munden direkte, i vandet eller i maden. Stresset er årsagen nummer 1 for dårlige nyrer! Jeg plejer at gå til dyrlægen mindst 3-4 gange, hvilket får mig til at bruge over 5000kr. i et år. bare for en kat / og jeg har 2 mere / . Og en af de gange min kat havde brug for at blive på hospitalet, som du kan forestille dig stressen. Normal dyrlægen giver dig smertestillende og dyre fødevarer, men de har aldrig bedt mig om at være opmærksom på stressniveauerne. Så jeg var nødt til at læse masser af Information, og nu, et år efter, er der ikke noget blod i hans urin. Jeg bruger 100% naturlige produkter, så tranebær er din bedste ven, hvis du har stresset kat! Disse dråber er så vigtige for enhver intens situation, som at gå til dyrlægen, at have et nyt dyr i huset, et barn, en konstruktion osv. Jeg kan ikke tro, at folk opgiver deres katte for dårlige nyrer. Vi er nødt til at passe, ligesom alt andet!

R Rosena M
Bekræftet køb

Det hjælper virkelig. Vi har fået en helt ny hund. Men det er dyrt ...især når det skal gives dagligt. Fik et tilbud køb 3 for 2. Det købte jeg med det samme for der kunne det virkelig svare sig.

S Sabine S
Bekræftet køb

Min hund er blevet lidt mere rolig .Den hidser sig ikke så meget op over småting mere.

ØSTERGAARD A
Bekræftet køb

Godt produkt og super god service.

E Elisa
Bekræftet køb

Virkelig god kvalitet og så er der masser i en pakke.

J Jakob
Bekræftet køb

Hjælper meget til når vi for eksempel skal til dyrlægen eller køre i bil i længere tid

P Pauline
Bekræftet køb

Let at anvende og rigtig god effekt

J Joanna
Bekræftet køb

Det har været rigtig godt for vores lille nye killing, så hun kunne slappe lidt af her i begyndelsen

D Daniella
Bekræftet køb

Det har virket rigtig godt for vores hund

D Dicte
Bekræftet køb

Hurtig levering og godt produkt

B Bella

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide