Fri fragt over 499kr til pakkeshop*

Kombipakke til Tandpleje hos hunde

Tandpasta, tandbørste og tandplejepulver
222 kr. 278 kr. Du sparer 56 kr.

Fri fragt ved køb over 499 kr

Køb nu og få 2 Comfort Point ?

Største Fordele

  • Kombipakke m. 2 produkter til naturlig tandpleje hos hunde
  • Tandhygiejne-sæt med alm tandbørste, fingertandbørste og tandpasta
  • Denti Care-tandpulver fremmer god myndhygiejne og forebygger dårlig ånde
  • Bidrager til at stoppe udviklingen af tandsten og fjerner plak
  • Kan bruges til alle hunderacer
  • 100% tilfredshedsgaranti

Hvorfor er god tandpleje vigtigt for hunde?

En god tand- og mundhygiejne er ikke kun vigtigt for mennesker. Det er også essentielt for, at din hund kan have den bedst mulige livskvalitet, da problemer med tænderne og munden kan have negative konsekvenser for andre dele af hundens helbred.

Tandkødsbetændelse, tandsten og plak hos hunde kan blandt andet påvirke din firbenede vens evne til at spise og indtage væske. Netop det kan føre til sygdomme, som skal tilses og behandles hos en dyrlæge, hvilket er en dyr og til tider smertefuld fornøjelse.

Netop derfor er det vigtigt, at du plejer din hunds tænder med regelmæssig tandbørstning og tandrensning, der både fjerner plak og tandsten, men ligeledes giver din firbenede ven en velduftende ånde, til når I skal hygge sammen i sofaen.

For kun på den måde kan du give din hund de bedste forudsætninger for at få sunde, stærke og rene tænder, som er vigtigt for at få et smertefrit liv uden tandlidelser.

Hvad indeholder tandpleje-kombipakken?

Det er netop med din hunds tandhygiejne i tankerne, at vi har lavet denne kombipakke, som består af to produkter, som er ideelle til at stoppe udviklingen af tandsten, fjerne plak, forebygge dårlig ånde og generelt fremme en sund tand- og mundhygiejne hos hunde.

Vores kombipakke til tandpleje hos hunde indeholder derfor alt, som du skal bruge til at vedligeholde din hunds tænder og mundhygiejne til hverdag, og indeholder de to følgende produkter:

Tandhygiejne-sæt til hunde: Vores tandhygiejne-sæt til hunde indeholder to forskellige slags tandbørster: en fingertandbørste, der gør det let at kontrollere tandbørstningen samt en 3-hovedet tandbørste. Med til sættet følger to tuber 100ml spiselig tandpasta med persillesmag, eukalyptus og kanelolie til sundere tænder og frisk ånde.

Denti Care-tandpulver: Denti Care-tandpulver fra Animigo er et fodertilskud, som du skal strø ud over våd- eller tørfoderet. Pulveret fremmer god mundhygiejne og forebygger dårlig ånde, og bidrager ligeledes til at stoppe udviklingen af tandsten samt fjerner plak.

Hvor ofte skal man børste sin hunds tænder?

Det afhænger meget af din hund. Men hyppigheden af tandbørstningen bør minimum være 3-4 gange ugentligt, men det helt optimale er dagligt.

Hvordan giver jeg min hund eller kat Denti Care-tandpulver?

Animigos Denti Care Tandpulver er et fodertilskud til hunde, som du skal hælde ud over dit kæledyrs tør- eller vådfoder hver dag som et praktisk supplement til tandbørstning.

Er produkterne i kombipakken dækket af jeres Tilfredshedsgaranti?

Ja, begge produkter er dækket af vores Tilfredshedsgaranti.

Er der bivirkninger ved at bruge Animigos tandpulver og tandpasta til hund?

Produkterne er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle allergier.

Kan alle hunde og katte bruge produkterne?

Begge produkter er beregnet til alle hunde i alle størrelser. Hvis dit kæledyr er drægtig, dier, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med en dyrlæge får brug. Ikke beregnet til hvalpe under 3 måneder.

Ofte købt sammen

Kombipakke til Tandpleje hos hunde
Kombipakke til Tandpleje hos hunde

Kombipakke | Tandpasta, tandbørste og tandplejepulver

222 kr. 278 kr.

+
Tandhygiejne-sæt til hunde
Tandhygiejne-sæt til hunde

200 g Tandpasta | Tandbørste og tandpasta

159 kr.

+
Negleklipper til hund og kat
Negleklipper til hund og kat

Apparat | Genopladelig negleklipper med lavt støjniveau

295 kr.

1 Vare

222 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering*
Total

Kundeanmeldelser

På animigo stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Vær den første til at bedømme dette produkt

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide