Gratis levering med rabatkoden "GRATISFRAGT": Gælder 18.-21. juni*

Knogle & Led Sundhed

Kollagen til Hunde

Som hundeejer ønsker du altid det bedste for din trofaste ven. De vil ubetinget blive ved din side igennem tykt og tyndt, og du vil sikkert gøre det samme for dem. Hunde gør selvfølgelig hvad der passer dem glædeligt, omend inkonsekvent, sætte deres krop under unødig stress. Netop derfor er det essentielt at sikre, at deres krop er i topform! En af de vigtigste faktorer, der holder dem ungdommelige og i topform er kollagen. Har du ikke hørt om kollagen, eller vil du gerne vide, hvorfor det er vigtigt for hunde? Frygt ikke. Læs blot videre og vi vil fortælle dig alt, du behøver at vide!

Hvad er Kollagen?

Lad os starte roligt ud. Kollagen er et af de vigtigste proteiner i kroppen. Det er ansvarligt for mange forskellige funktioner, som inkluderer led og ledbånd, brusk og sener. Det er også med til at sikre, hvor stram og stærk din hud, hår, knogler og tænder er. Og det har præcis samme effekt for hunde! Faktisk udgør kollagen næsten en tredjedel af alle proteinerne i deres krop.

Naturligvis vil niveauet af kollagen falde med alderen. Fordi kollagen er vigtigt for at holde huden stram samt knogler og led stærke, er årsagen til, at vi ser tegn på aldring ofte et tegn på lavere niveauer af kollagen. Det er det samme for hunde. Heldigvis er der tilskud, der kan hjælpe med at booste kollagen for både mennesker og hunde! Men hvordan kan disse tilskud hjælpe? Lad os finde ud af det.

Hjælper på smerter i led

Ligesom mennesker, oplever hunde ofte stivhed og smerter i leddene, når de bliver ældre. De er modtagelige overfor tilstande som gigt og degenerering af diskus i rygraden. Kollagen tilskud kan hjælpe med at lindre disse alders-relaterede tilstande og holde din firbenede ven aktiv og glad.

Holder skader for døren

Som kollagen niveauet naturligt falder, således gør også integriteten af din hunds muskler, sener og ledbånd. Dette efterlader dem i større risiko for at opleve ledbåndsskader eller hofteskader. Derudover vil deres knogler også blive mere skøre. Derfor kan det at booste deres kost med et tilskud af kollagen hjælpe den naturlige styrke af knogler og bindevæv.

Fordele for pels og negle

Kollagen udgør op til to tredjedele af protein i din hunds hud. Når de aldres, vil deres pels miste sin glans og deres negle vil svækkes. Med et boost af kollagen fra et tilskud, vil deres pels forblive skinnende, og deres negle forblive resiliente, og derved tillade dem at grave sig igennem mudder og jord, som de så godt kan lide!

Det kan også hjælpe deres maver

Kollagen er også ansvarlig for at hjælpe med at nedbryde de proteiner din hund spiser. Det er derfor, det er vigtigt for normalfunktionen af deres mave, og for at promovere velvære af deres mave-tarm system på samme tid.

Let-spiselig!

Vi ved alle, hvor svært det kan være at fodre en hund med vitalt medicin. Vores firbenede venner kan være kræsne, når det kommer til, hvad vi putter i deres madskål. En stor kontrast fra deres normale spisevaner og alt hvad deres næser kan opfange! Heldigvis er de fleste kollagen tilskud designet til at passe til hundesindet. Mange smager som regulær mad, så de vil spise dem uden overhovedet at vide, at det ikke er deres normale mad!

Andre interessante artikler