Fri fragt over 499kr til pakkeshop*

5 Måder at Styrke Din Hunds Knogler På

Ved du, hvad din hunds knogler har brug for, for at være stærke og sunde? Bare rolig, hvis du ikke er sikker, da mange hundeejere ikke er opmærksomme på vigtigheden af deres hunds knogler eller hvordan man plejer deres knogler og fælles sundhed. Så hvad kan du gøre for at hjælpe? Heldigvis er der masser af ting, du kan gøre, der er ligetil som at ændre deres kost eller motion rutine. Der er også en lang række store knogler og led tilskud til hunde, du kan prøve, du skal bare lære, hvad de gør, og hvilken er den bedste til din hund. For at hjælpe dig med at give din pelsede ven det bedste, når det kommer til deres knogler, er der 5 måder at styrke din hunds knogler på.

1. Vitaminer & mineraler

Når det kommer til at styrke din hunds knogler, er det vigtigt at få de rigtige vitaminer og mineraler! Din hund skal modtage en afbalanceret kost og spise sundt, men der er nogle specifikke næringsstoffer, der er fremragende til knogle og led sundhed. Det mest populære mineral til knoglernes sundhed er calcium og dette næringsstof er almindeligt anerkendt som værende gavnligt for stærke knogler. Men vidste du, at der er flere mineraler, der i høj grad kan hjælpe?

For det første er der vitamin D. Dette næringsstof spiller en række roller i knogle sundhed; for det første hjælper det med at absorbere og udnytte calcium, hvilket gør det mest nyttigt, når det bruges i tandem, da det betyder, at du kan få mest muligt ud af den mængde kalcium, din hund forbruger. Ud over dette hjælper vitamin D også med vedligeholdelse af knogler, hvilket gør det til et glimrende valg at inddrage i din hunds kost. Vitamin K og Magnesium hjælper også med at opretholde sunde knogler, så disse kombineret er den ideelle måde at holde din hunds knogler stærke.

Et andet godt næringsstof til din hunds knogler er Vitamin C. Dette populære vitamin er kendt for at have mange fordele for din hunds sundhed og velvære, herunder for deres immunsystem, træthed og sløvhed samt hud. Men vidste du også, at det kan være gavnligt for deres knogler? C-vitamin hjælper til kollagendannelse til knoglernes funktion, hvilket betyder, at det hjælper med at opretholde deres struktur, så det er perfekt til at holde dem stærke. Endelig, et andet vitamin, du bør tilføje til din hunds kost er Vitamin E. Selvom dette ikke direkte understøtter knoglerne som de andre, kan det stadig være umådeligt nyttigt. Dette skyldes, at E-vitamin bidrager til beskyttelsen af celler mod oxidativ stress. Dette kan lyde kompliceret, men betyder simpelthen det hjælper med at beskytte alle celler i kroppen, herunder knoglerne, mod skader forårsaget af frie radikaler.

Vitamin eller Mineral Fordel(e) for Knogler Mad kilder Der er Sikre for Dogs
Vitamin C Medvirker til normal kollagendannelse for den normale funktion af knogler Broccoli, grønne grøntsager og søde kartofler
Vitamin D D-vitamin bidrager til normal absorption og udnyttelse af calcium, til normale calciumniveau i blod og til vedligeholdelse af normale knogler Olieret fisk (som tun, laks og makrel), oksekød og æg
Vitamin E Bidrager til beskyttelse af celler mod oxidativ stress Solsikkefrø, spinat og jordnødder
Vitamin K Bidrager til vedligeholdelse af normale knogler Kylling, rosenkål og grønne bønner
Calcium Ost, mælk (i moderation) og fisk
Magnesium Bælgplanter, bananer og ærter

2. Masser af protein

Vidste du, at omkring 50% af knoglerne er lavet af protein? Som følge heraf er det yderst vigtigt at holde din hunds knogler stærke. At få den rigtige mængde protein i din hunds kost kan understøtte dannelse og vedligeholdelse af knogler. Derfor kan for lidt protein få en negativ effekt på din hunds knogler, og det er endda sagt, at lavt proteinindtag kan påvirke calcium absorption, hvilket har endnu mere indflydelse på knoglernes sundhed.

Den gode nyhed er, at få protein i din hunds kost ikke er så svært; der er masser af proteinkilder, din hund lykkeligt får ned, og meget hundemad har højt proteinindhold. De bedste kilder til protein til hunde omfatter fjerkræ såsom kylling, rødt kød som oksekød, fisk som tun og mejeriprodukter som mælk og ost. Der er også en overflod af kilder til plantebaseret protein, herunder græskarfrø, kartofler og havre.

3. Motion

Hver eneste hund kræver motion af en slags for at holde dem tilpas, sunde og lykkelige. Mængden og typen afhænger af din hunds race og alder, men du bør stadig give dem et minimum af motion hver dag. Så, hvad kan du gøre med motion for at hjælpe deres knogler? Den bedste måde at støtte din hunds knogler på er at holde øvelsen regelmæssig og konsekvent. At give din hund en tur en dag og ikke den næste, kan ikke kun irritere dem, men betyder også, at deres knogler og led er ved at blive brugt en dag og ikke den næste. Det er også vigtigt, at du gør hvad der passer til din hund, du vil jo ikke tage en pug til en 5k løb, men du kan tage en labrador. At skubbe dem for langt er en nem måde at forårsage knogle og led komplikationer, så hav deres behov i tankerne.

4. Bevar deres vægt

Ligesom hos mennesker kan overvægt være alvorlig for din hunds knogler og led. Ekstra vægt lægger for meget pres på knogler og led og gør det ikke kun ubehageligt for dem at bevæge sig rundt, men kan også svække knoglerne over tid. Derudover har en overvægtig hund også et stort antal andre konsekvenser for deres helbred, især for deres hjerte, så du bør holde deres vægt på et sundt niveau, ikke kun for deres knogler, men også for deres generelle sundhed og velvære. På den anden side er det også vigtigt, at du ikke gør det modsatte og fodrer din hund for lidt, så de bliver undervægtige. Din hund har brug for masser af ernæring for at holde dem sunde såvel som at holde deres knogler stærke, så hvis de bliver undervægtige, kan det ligeledes forårsage problemer.

5. Knogle & led supplementer til hunde

En god måde at støtte din hunds knogler på er gennem naturlig tilskud. Knogle og led tilskud til hunde giver dig mulighed for at levere al den nødvendige næring, som din hund har brug for til stærke knogler, alt sammen i en enkel kapsel, pulver eller blød tygge godbid. Men hvad er nogle af de bedste knogler og fodertilskud til hunde? For det første kan du prøve en fuld af vitaminer og mineraler. Disse er gode til din hunds overordnede velvære - bare sørg for at de indeholder alle de knogle og led vitaminer, der er anført ovenfor!

To andre fantastiske ingredienser, du kan finde i knogle og led tilskud er glucosamin og chondroitin. Disse er begge naturlige forbindelser, der findes i knogler og led, men med alder og slid reduceres deres niveauer langsomt. Resultatet er, at de er nødvendige fra en ekstern kilde for at holde niveauerne op, hvorfor chondroitin og glucosamin til hunde er et meget populært knogle og led supplement. Når du vælger et af disse tilskud, hold øje med glucosamin sulfat og chondroitinsulfat, da det siges at være den mest bio tilgængelige form.

Den næste ingrediens i nogle af de bedste knogle og led tabletter til hunde er kollagen. Ligesom Glucosamin og Chondroitin er kollagen naturligt forekommende i hundens knogler og led, men niveauerne falder langsomt, hvilket betyder, at det er nødvendigt for ekstern tilsætning. Den bedste form for dette supplement er hydrolyseret kollagen, da denne form er mere biotilgængelig, så din hunds krop kan få mest muligt ud af det. Hvad der gør kollagen så godt, er, at det ikke kun virker som et super knogle og led supplement til hunde, men det kan også have andre fordele for din hund, herunder for deres hud og pels.

Den endelige ingrediens at holde øje med, når man vælger kosttilskud til hunde til knogler og led, er fiskeolier. Disse er fulde af essentielle fedtsyre som omega 3, der er kendt for at være gavnlig for knoglerne. De bedste fiskeolier til hunde omfatter torskeleverolie, laksolie og krill olie, så der er masser at vælge imellem! Disse kan også være ideelle til din hunds sundhed, da de ikke kun støtter deres knogler, men også kan hjælpe deres led, hjerte, hud, pels, syn og mere, hvilket gør dem til et virkelig fantastisk tilskud til hunde.

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med