Fri fragt over 499kr til pakkeshop*

Flåt- og Loppehalsbånd til hund og kat

Middel mod lopper og flåter

Hvorfor bruge Animigos flåt- og loppehalsbånd?

Man kan købe mange forskellige flåt- og loppemidler som shampoo og loppe- og flåtpiller til hunde og katte, men det kan være lidt besværligt at bruge dem, især hvis din hund eller kat hader at være i bad, er kræsne eller ikke har lyst til at tage piller.

Netop derfor kan et loppe- og flåthalsbånd til hund og kat være et lettere og mere praktisk alternativ, der kan hjælpe dig med at håndtere de blodsugende skadedyr, uden din firbenede ven lægger mærke til det.

Animigos flåt- og loppehalsbånd til hunde og katte dækker dit kæledyrs krop i et velduftende lavendel-loppe- og flåtmiddel, der giver din hund eller kat effektiv beskyttelse i 3 måneder.

Vores flåt- og loppehalsbånd til hund og kat er lavet af termoplastisk elastomer (TPE) og vandafvisende materialer, og kan bruges året rundt uanset vind og vejr. Så forkæl dit kæledyr med et forebyggende flåt- og loppehalsbånd til hund og kat, som kan holde dem fri fra skadedyr i løbet af loppe- og flåtsæsonen.

Er lopper og flåter farlige?

Det er helt normalt for hunde og katte at klø sig engang imellem, men du bør som kæledyrsejer være ekstra opmærksom, hvis de begynder at klø sig oftere end normalt, da det kan skyldes loppe- eller flåtbid.

Disse blodsugende skadedyr kan give din firbende ven en irriteret og kløende hud. Og selvom lopper er harmløse, er det stadig irriterende og synd for hunden eller katten at være angrebet af lopper.

Flåter er langt værre, da der er risiko for, at din kat eller hund ved et flåtbid kan få potentielt livstruende flåtbårne sygdomme som borreliose.

Men der er ingen grund til bekymring, med Animigos flåt- og loppehalsbånd tll hund og kat kan du hjælpe din firbenede ven, da det effektivt giver 3 måneders beskyttelse mod lopper og flåter.

Vores loppe- og flåthalsbånd til hund og kat er justerbart, og kan tilpasses perfekt til alle hunde eller katte - uanset størrelse eller race - og bruger en kontrolleret frigivelse af naturlige ingredienser til at afskrække de små irriterende skadedyr.

Hvorfor bruge et halsbånd som flåt- og loppemiddel?

Har din firbenede ven problemer med at blive vasket med loppe- og flåtshampoo eller synke flåt-piller til hunde og katte? Så er et loppe- og flåthalsbånd det perfekte alternativ.

Hvor stort er jeres loppe- og flåthalsbånd til hund og kat?

Halsbåndet er justerbart op til 75 centimeter.

Hvor lang tids beskyttelse giver jeres flåt- og loppehalsbånd til hund og kat?

Med vores flåt- og loppehalsbånd behøver du ikke at bruge piller mod lopper og flåter til katte og hunde dagligt, da vores halsbånd giver 3 måneders effektiv beskyttelse.

Hvordan skal jeg give min hund eller kat jeres halsbånd mod flåter og lopper på?

Sæt halsbåndet omkring kæledyrets hals. Juster så det passer og spænd halsbåndet. Halsbåndet skal ikke være for stramt - så lad 5-8 cm være til ekstra justeringer. Klip overskydende halsbånd af og smid ud. Vask dine hænder.

Hvilke hunde- og katteracer kan bruge halsbåndet?

Halsbåndet er specielt lavet til, at alle hunde- og katteracer kan få et naturligt flåt- og loppemiddel.

Er der bivirkninger ved at bruge et flåt og loppehalsbånd til hund og kat?

Er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle allergier, som din hund eller kat måtte have.

Kan alle hunde og katte bruge flåt- og loppehalsbåndet?

Halsbåndet bør ikke bruges på hvalpe eller killinger, der er under 8 uger gamle.

Kundeanmeldelser

På animigo stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(60)
4 Stjerner
(18)
3 Stjerner
(13)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

Reviews 4.5

89.35% baseret på 91 kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Det var perfekt

M Maria S
Bekræftet køb

Ikke helt loppe frit, men det gør klart en forskel

A Anders K
Bekræftet køb

Godt produkt men det tog lidt tid at få det hjem

C Claus P
Bekræftet køb

Har endnu ikke set en flåt på mine tre hunde

J Jane R
Bekræftet køb

super service

A Anja J
Bekræftet køb

Fint alternativ til kemiske halsbånd. Dog er effekten gået af hurtigere end der står på pakken. Vores ene kat have en flåt siddende i nakken trods halsbåndet. Dette kun efter få mdr. brug. Men duften var ikke så slem som frygtet da de var helt nye. Som sagt fint alternativ til kemiske halsbånd, men holder ikke så længe.

H HCL
Bekræftet køb

Udemærket halsbånd virker godt

G Gitte W
Bekræftet køb

Jeg har flere gange været i skoven og der har ikke været noget, så det er super vh Jens

J Jens
Bekræftet køb

Det var nemt at give min kat det på, og han virker til at være tilfreds med det for han har ikke revet det af.

A Annemette
Bekræftet køb

Brilliant no need for pharmacuticals this year wish I discovered these sooner. However they do seem to work differently on individuals. My cocker cross has not had any ticks since his second collar nor has my lurcher. But the Yorkshire has however due to the product they were pretty much dead on discovery and I tick check them daily.

M Miss

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide