Gratis levering med rabatkoden "GRATISFRAGT": Gælder 18.-21. juni*

Hunde

En sund hund er en glad hund

Hunden er menneskets bedste ven - en trofast følgesvend, der elsker dig alene af den grund, at du eksisterer. Det er en offentlig kendt hemmelighed, at en hund vil gøre hvad alt for, at du er glad - helst for at se dig glad eller grine - i mange tilfælde også for at få din opmærksomhed til at at tage på en gåtur, lege eller for at få mad. Uanset hvad er der dog ikke nogen tvivl om, at hunde er en gave, som giver os uendeligt mange gode minder og glæde hver eneste dag.

Eftersom din hund er din bedste ven, er det derfor vigtigt, at du giver din firbenede ven den kærlighed og pleje, som den fortjener ved at sørge for, at den er er sund og rask, glad og stimuleret. Dette kan gøres på mange forskellige måder, alt afhængigt af hvilken hund du har og dens unikke behov. En ting er dog sikkert: en sund hund er en glad hund, og det er dit ansvar som ejer at sikre, at den forbliver sund. Derfor kan du hos Animigo finde alt til din hund, så du kan sørge for, at du får dækket din firbenede vens behov for vitaminer, mineraler, grooming og kan leve et aktivt og lykkeligt liv.

En glad hund er et tegn på at din hund har det godt, både fysisk og mentalt

Naturlige produkter og kosttilskud til din hund

Selvom din hund kan virke glad og tilfreds det meste af tiden, eftersom din firbenede ven ofte logrer og løber omkring uanset hvad, så kan den sagtens have enten ubehag eller smerter, uden at du ved det. Du kan derfor med fordel tage forebyggende tiltag i brug for at sikre, at du har en sund hund. Din hund kan få et sundt og godt liv ved at give din firbenede ven den rigtige mad, regelmæssig motion og stimulation samt sørge for, at hundens pels er velplejet. Det betyder også, at der er flere ting, som du er nødt til at holde øje med. Hvis din hunds adfærd ændrer sig, kan det være et tegn på, at du ikke har gjort tilstrækkeligt for at sikre dens trivsel, og derfor er det altid en god ide at sørge for, at din pleje din hund løbende.

Heldigvis er det let at finde alt til hunden i dag – du skal blot sørge for at vælge de rigtige produkter til din firbenede ven for at sikre, at den får det bedste og får opfyldt sine behov. Du kan sikre at din hund får alle de næringsstoffer, den har brug for, både gennem kosten og ved at give den ekstra kosttilskud, præcis som du selv tager vitaminpiller. Det kan blandt andet være at give din hund kosttilskud til at pleje aldrende led og knogler, eller ved at give din hund et immun-boostende kosttilskud. Prøv for eksempel vores Brain Health, et tilskud der er særligt udviklet til at give din hunds immunforsvar et boost samt bidrage til at vedligeholde dens hjernefunktion, så du på den måde kan give din firbenede ven vigtige næringsstoffer og et godt liv, som den i den grad fortjener.

Der er mange måder, hvorpå du kan bidrage til din hunds velvære og som alle er essentielle for din hunds generelle sundhed

Pelspleje til din hund og naturlige produkter til flåter og lopper

Samtidigt er det enormt vigtigt at pleje din hunds pels, hvilket gøres både ved at sikre en næringsrig kost og ved at pleje pelsen. Dette indebærer også at tjekke for flåter og lopper regelmæssigt, da de let kan gemme sig i pelsen og vil stor trives i beskidt og filtret pels, hvor der er varmt og let at gemme sig. Hvis din hund begynder at klø eller gnubbe sig, kan det være tegn på, at den enten har lopper eller flåter, men det kan også være tegn på en allergisk reaktion. Det er derfor vigtigt at være opmærksom og altid sikre, at din hund har de bedste forudsætninger for at være en sund og glad hund.

Men det stopper ikke her - du bør samtidigt være opmærksom på din hunds tænder, deres klør og sikre, at din firbenede får nok frisk luft og stimulation. Det er derfor ikke en let opgave at have hund, men her hos Animigo har gjort et forsøg på at gøre det nemmere for dig. Gå på opdagelse i vores udvalg af naturlige og let anvendelige produkter, der er særligt produceret til at sikre, at både du og din bedste ven har den bedste tid sammen og får mest muligt ud af alle jeres dage sammen – og hvis du vil vide mere om, hvad du som ejer kan og bør gøre, har vi et stort udvalg af interessante artikler, som er særligt skrevet til at hjælpe dig.

Andre interessante artikler