Fri fragt over 499kr til pakkeshop*

Hunde

Din hunds adfærd afspejler, hvordan den har det

Din hund logrer sikkert løs med halen, hver gang du siger dens navn eller et af dens yndlingsord som eksempelvis mad, gåtur, lege, bold, park – og hver gang du generelt giver den opmærksomhed. Det meste af tiden virker den sikkert glad og tilfreds, med undtagelse af når du ikke giver den mad hurtigt nok, hvis du kommer sent hjem eller hvis du ikke har leget længe nok med den. Men det er selvfølgelig forståeligt og derudover heller ikke okay - for hunden har altid ret!

Selvom du overordnet set har en glad hund, der logrer med halen og nyder tilværelsen på bedste vis, så er der mange måder, du kan give den ekstra kærlighed på, som vil gøre den endnu gladere og sikre endnu mere trivsel hele livet igennem. Dette gør du ved at passe og pleje den, præcis som du ville passe og pleje dig selv, med vitaminer og mineraler, pleje pels og hud, regelmæssig motion og derved give din firbenede ven de bedste forudsætninger for et langt og sundt liv. Og du behøver ikke lede længe for at finde alt til hunden og sikre, at du får alle dens behov dækket!

Din hunds adfærd er en ideel måde at identificere eventuelle behov din hund måtte have, så sørg for at være opmærksom på dette

Animigo har alt til hunden, og kan med garanti hjælpe dig med at sikre, at din hund har det helt fantastisk. Dette gælder ikke kun næringsstoffer, så den er ved godt helbred og har sunde og stærke led og knogler, eller pelspleje, så den har en flot, stærk og ren pels uden småkryb og kravl, det gælder også hjælp til at sørge for, at din hund har det godt mentalt. Mange hunde oplever angst eller stress ved at være alene eller adskilt fra deres ejer, hvilket er helt naturligt for hunde – særligt da den er afhængig af dig for at få dækket sine behov.

Naturlige og beroligende kosttilskud til hunde

Der er dog mange måder, hvorpå du kan hjælpe din stressede hund, så din firbenede ven ikke behøver at lide af angst eller stress, hverken ved at skulle være alene hjemme, køre i bil eller omkring nytåret, hvor der er mange høje brag og skræmmende lysglimt. Der kan være mange andre årsager til, at din hund er utryg eller stresset, og det kan derfor være svært altid at håndtere og finde ud af hvordan du bedst hjælper din hund. Selvom det at have dig i nærheden kan være en stor hjælp for din hund, kan du være nødsaget til at gøre brug af noget beroligende til hunde, da dette kan hjælpe din hund med at finde endnu mere ro og slappe af, især hvis den skal være alene uden dig.

Du har nok lagt mærke til at din hund reagerer på dit humør og at du selv reagerer på din hunds humør. Sørg for at I begge er glade ved at tage god vare på jer begge to

Ved at bruge beroligende midler til at hjælpe din firbenede ven med at slappe af får du ikke blot en glad hund, men din hund får også den nødvendige hjælp og støtte i situationer, der kan være overvældende og stressende for den. En ideel løsning er at bruge et naturligt tilskud til hunde, der kan virke beroligende til hunde – noget der findes som både kapsler og piller, så du let kan få din hund til at indtage dem, så den kan få den nødvendige hjælp til at slappe og afstresse.

Der er altså flere ting du kan gøre – og bør gøre – for at sikre din hunds trivsel og velvære, og ligeledes er der en løsning til alle situationer, som du og din hund måtte være i. Husk på, at den er dybt afhængig af dig og af, at du dækker dens behov, særligt da det kan være svært at forstå på dens adfærd, hvad dens unikke behov er. Sørg derfor for at dække de basale behov med tilstrækkeligt med næringsstoffer, en trimmet og plejet pels, tjek for lopper og flåter ofte, gå ture og hjælp din hund til at slappe af, når der er behov for det.

Andre interessante artikler