Fri fragt over 499kr til pakkeshop*

Hunde

Sådan får du en sund og glad hund

Din hund er ikke bare dit kæledyr – din hund er din bedste ven og et elsket familiemedlem, som du investerer tid og energi i for at sikre, at den har det så godt som overhovedet muligt. For mange er hunden familiens helt store omdrejningspunkt, og bliver forkælet med masser af mad, kærlighed og eventyr ude i naturen – den bringer enormt mange gode grin, de bedste minder og er den bedste medicin til at kurere dårligt humør efter en dårlig dag. En hund er uden tvivl et familiemedlem, som man værdsætter og passer på, da den elsker dig ubetinget.

Så selvfølgelig står det øverst på listen at sikre, at din hund er sund og glad. Den nemmeste og hurtigste måde at gøre det på (som du nok udmærket allerede kenderl) er igennem godbidder eller endda at dele din mad med din hund. Der er næppe noget, der gør din hund mere glad end mad – dog er dette ikke altid den rette måde at sikre din hunds velvære på, da både for meget mad eller forkert mad kan bidrage til at dårligt velvære og helbred (du ved selv hvordan det er, hvis du spiser enten for meget mad eller for usund mad).

Ligesom du bruger energi på at koncentrere dig, skal din hund også bruge energi for at koncentrere sig, særligt når I træner. Derfor er det vigtigt at din hund får de rette næringsstoffer til hjernen

Hvordan kan man se at en hund er glad?

Der er dog en række af ting, du kan gøre for at sikre, at din hund er glad, uden at skulle risikere dens helbred med uanede mængder af godbidder eller mad, der på lang sigt kan skade den. En glad hund er nemlig en sund, velplejet og velstimuleret hund – så alt fra pleje af deres pels, tandbørstning og vedligeholdelse af potepuder og kløer, til næringsrig kost, masser af motion og den korrekte stimulering, er vigtigt at have for øje for at sikre din hunds trivsel og velvære.

Det kan lyde overvældende, at der er så meget at holde øje med. Men det er faktisk det samme, du gør for dig selv med dine daglige rutiner! Din hunds anatomi ligner på mange måder menneskers, når det kommer til at sikre sundhed og velvære. Derfor kan du på præcis samme måde, som du kan lægge mærke til forandringer i din egen adfærd, holde øje med din hunds adfærd. Hvis din hund bliver mere svær at håndtere end normalt, hvis den ikke kan koncentrere sig som den plejer, eller hvis den for eksempel begynder at gnave i ting, så kan det være tegn på, at den muligvis har mentale eller helbredsmæssige problemer. Men heldigvis er der meget, som du selv kan gøre for at hjælpe din firbenede ven!

Et kosttilskud kan være den ideelle løsning til at bidrage till din hunds helbred, særligt hjerne helbred

Hvordan fungerer en hunds hjerne?

Din hunds hjerne fungerer på mange måder som din – den er dog ikke nær så intelligent eller udviklet som menneskets hjerne, og din hund kan ikke selv kommunikere sine behov til dig. Derfor er det vigtigt, at du holder øje med din firbenedes ven adfærd og gør hvad du kan for at bidrage til dens velvære og optimale funktion af hjernen. Dette kan du gøre ved at sikre, at din hund får både den rette stimulering gennem træning og de bedste næringsstoffer gennem kost.

For at gøre det nemmere for dig selv kan du bidrage ved at give din hund et naturligt kosttilskud, som er særligt formuleret til at bidrage til din hunds hjernesundhed, så den kan trives og nyde hver dag. Så plej din hunds hjerne og gør dit for at sikre, at din elskede firbenede ven har det så godt som overhovedet muligt!

Andre interessante artikler