Brain Health

Tilskud til sund hjernefunktion for hunde & katte

Oversigt

Det er et normalt tema hos alle dyr (inklusiv mennesker), at det i hele livet er vigtigt ikke kun at passe på de fysiske egenskaber, men også det mentale velvære. Ved at støtte dit kæledyrs hjerne fra en tidlig alder og derefter opretholdes af denne støtte gennem hele deres liv, lægger du grundlaget for et sundt og godt liv for dem. Derfor er Brain Health formuleret for at hjælpe dig med at levere det afgørende fundament til din firbenede ven.

  • Rettet mod hjernen og immunfunktionen
  • Til kæledyr i alle aldre
  • Kompleks vitamin blanding
  • Med glucosamin & chondroitin
  • Forstærket ved ginseng
  • Ideel til aldrende og modne kæledyr
  • Certificeret høj kvalitet

Dette produkt er desværre ikke længere på lager.

At pleje dit kæledyrs hjerne

Hundes hjerner er en kompleks ting, og de er et ekstremt klogt medlem af dyreriget. Af denne grund skal deres hjerne og mentale helbred holdes i top for, at de skal kunne leve et langt godt liv. Dette kan gøres ved at sørge for, at deres sind ikke keder sig ved hjælp af legetøj og hjernens træningsøvelser, samt ved at give dem den rigtige ernæring for en sund hjerne. Dette kan gøres gennem deres mad, men den bedste måde at passe på deres hjerne i alle aldre kan være ved at give dem et tilskud, som er skræddersyet til deres mentale velvære.

Hjernesundhed hos kæledyr

Animigo ser på din firbenede følgesvend i et helhedsperspektiv. Vi forstår, at give dit kæledyr den bedste start på livet har en dyb indvirkning på at fremme overordnet velvære. Men, dette er en proces, der bør opretholdes i hele livet, herunder de mere skrøbelige år. Brain Health er et tablet tilskud, der er formuleret fra en række ingredienser, herunder Glucosamin, som er et aktivt aminosukker, der er blevet grundigt undersøgt med det formål at hjælpe med led reparation; en faktor, der er særligt relevant for alderdom. Det indeholder også B6-vitamin, som bidrager til normal funktion af nervesystemet og C-vitamin, som er kendt for at understøtte naturlig immunitet.

Vejledning

Et af de største problemer, som ejere står over for, når de forsøger at give deres hund eller kat et kosttilskud, er at deres kæledyr ofte simpelthen ikke vil indtage det. Har du nogensinde givet dit kæledyr en pille for, at den bare bliver spytte direkte ud igen? Brain Health har planlagt efter det og formuleret en tablet, der let kan knuses og tilføjes diskret til dit kæledyrs mad til de mere kræsne firbenede venner.

Fuld liste over ingredienser

Kalciumkarbonat, Dicalciumfosfat, Ølgær, Akacie, Smagsstof, Glucosamin, Chondroitin Sulfat, Tranebær Ekstrakt, Magniumkarbonat, Ginseng Ekstrakt, B5-Vitamin, C-Vitamin, E-Vitamin, Taurin, B3-Vitamin, B1-Vitamin, B6-Vitamin, Seleniseret Gær, B2-Vitamin, Zinksulfatheptahydrat, A-Vitamin, D3-Vitamin, Grøn Lippekødmusling, B12-Vitamin, Biotin.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På animigo stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(53)
4 Stjerner
(46)
3 Stjerner
(9)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

87.34% baseret på 108 kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Min kat elsker dem.

D Ditte
Bekræftet køb

Giver dem til min lidt ældre hund, for at passe på ham. Ingen problemer indtil videre

P Pernille
Bekræftet køb

Godt produkt, ingen problemer

R Rasmus
Bekræftet køb

Rigtig fint produkt og hurtig levering

M Mikkel
Bekræftet køb

Rigtig godt

T Tobias
Bekræftet køb

Hurtig levering. Rigtig godt produkt, i en pæn indpakning.

M Mie
Bekræftet køb

Nemt at anvende, hurtig levering og generelt set har det været en god oplevelse

P Petrine
Bekræftet køb

Fint nok, man kan ikke se den store forskel

M Marius
Bekræftet køb

Meget tilfreds, kan anbefales

G Gudrun
Bekræftet køb

Godt produkt

J Jytte

Du vil måske også kunne lide