Gratis levering med rabatkoden "GRATISFRAGT": Gælder 18.-21. juni*

Hunde

Det, der gør dig glad, gør også din hund glad

Hvis der er noget, der gør din hund glad, så er det dig! Den glæde, du mødes med hver gang, du kommer hjem fra arbejde, når du fodrer den, når du spørger, om I skal gå en tur, eller når du roser den for at lytte til dine kommandoer. De mindste ting gør din hund glad, men der er også en hel række af essentielle ting der giver dig en glad hund, som også med garanti gør dig glad.

Gør det ikke dig enormt glad at have en velfungerende krop og at vide, at du får de rigtige næringsstoffer, der bidrager til, at din krop og alle dens funktioner er velfungerende? At have sund, flot og velplejet hud, hår, negle og tænder? Det gør de fleste veltilpasse og glade at føle sig godt tilpas i deres egen krop og vide, at den er velplejet. Din hund har det på samme måde.

Og det er din vigtigste opgave at sikre, at din hund får dækket disse behov! Lige fra mad, til pels- & tandpleje, og generelt velvære ved ikke at være overvægtig, ikke have lopper eller være understimuleret. Hvis du kan dække disse behov for din hund, vil den med garanti være en glad hund og følge dig til verdens ende, skulle der nogensinde være brug for det.

Du kan oftest se på din hunds adfærd om den er sund og rask - vær derfor opmærksom på, hvordan den opfører sig

Et stort udvalg af naturlige produkter til din hund

Det behøver ikke at være svært eller tidskrævende at få en glad hund. Her hos Animigo har vi samlet alt, som din hund har brug for, så du let kan finde de bedste løsninger til at sørge for, at din hund er glad og sund. Du kan finde og få vejledning til alt fra kosttilskud og tandpleje, til pelspleje og håndtering af flåter og lopper – alt sammen noget, du bør have styr på for at sikre, at din hund har det så godt som overhovedet muligt. Vi tilbyder letanvendelige produkter lavet på naturlige ingredienser, så du kan føle dig tryg ved at give dem til din hund – præcis som du plejer dig selv og dem du holder af.

Pelspleje især har et ry for at være tidskrævende og besværligt, især hvis du gerne vil give din hund en sund, ren og flot pels. Dette afhænger selvfølgelig i høj grad af hvilken type hund du har, hvor meget pels den har og hvor ofte du lader den løbe frit i skove og marker, så pelsen bliver filtret. Men det behøver ikke at være dyrt, besværligt eller være produkter fyldt med kemikalier. Prøv for eksempel denne børste til hunde og oplev, hvor let det kan være at børste din hunds pels, og samtidig hvor rar denne oplevelse kan være for din hund.

Pelspleje er en vigtig del af at sikre din hunds velvære, og med en god rutine kan det være en god tid sammen for dig og din hund

Kosttilskud til din hunds velvære og pels

At anvende en børste til hunde for at pleje deres pels er dog ikke det eneste, du bør gøre. For at sikre at pelsen er sund og skinner, kan du med fordel sørge for, at din hund får de rette næringsstoffer gennem kosten eller ved hjælp af et naturligt tilskud. Præcis som du plejer dit eget hår ved at indtage de rette vitaminer, mineraler og proteiner. Det samme gælder ved at rengøre og vedligeholde pelsen regelmæssigt, på samme måde som du selv vasker og plejer det hår. Brug naturlige pelspleje produkter til din hunds pels, ikke blot for at holde den ren og skinnende, men også for at bidrage til din hunds velvære – en beskidt og filtret pels kan nemlig forårsage dem ubehag, skabe irritation i huden og bidrage til, at din hunds hud begynder at klø.

Med andre ordre kræver pleje af din hund en holistisk tilgang, så du sikrer, at din hund får alle de næringsstoffer, pleje af pels, negle og tænder, som den har brug for. Giv din hund den kærlighed, den fortjener og sørg for at give din firbenede ven al den selvforkælelse og pleje, som du giver dig selv hver dag.

Andre interessante artikler