Fri fragt over 499kr til pakkeshop*

Glucosamin & MSM til hund og kat

120 kapsler | Ledstøtte til bedre bevægelighed
 • Køb 1 215 kr.
 • Køb 2 408 kr. 430 kr. Du sparer 5%
 • Køb 3 582 kr. 645 kr. Du sparer 10%
  • Gratis levering*

Køb nu og få 2 Comfort Point ?

Største Fordele

 • MSM og glucosamin til hunde og katte med slidgigt og ledsmerter
 • Bidrager til at pleje og smøre led, hofter og brusk
 • Med naturlige antiinflammatoriske ingredienser til lindring
 • 120 kapsler med kyllingesmag
 • Produceret i EU
 • Kvalitetsgodkendt Certificering
 • Tilfredshedsgaranti
 • Produceret i EU

Hvilke fordele er der ved MSM og glucosamin til hund og kat?

Animigos MSM og glucosamin til hund og kat er et naturligt kosttilskud, som bidrager til at lindre smerter og inflammation, som kan stamme fra alderdom, slidgigt, overvægt, skader eller usund kost.

Fodertilskuddet er specielt formuleret til at pleje din kat og hunds led, hofter og brusk, og indeholder ligeledes antiinflammatoriske ingredienser, som kan give din firbenede ven lindring.

Tilskuddet indeholder blandt andet chondroitin og glucosamin, der bidrager til at styrke brusk i leddene, som fungerer som en støddæmper og beskytter mod friktion og slid.

Vi har ligeledes tilsat MSM og hyaluronsyre, der bidrager til at styrke, smøre og lindre leddene, mens gurkemeje har en antiinflammatorisk effekt.

Animigos MSM og glucosamin til hund og kat er dermed det perfekte fodertilskud, hvis din hund eller kat har problemer med ledsmerter, slidgigt eller har brug for at pleje leddene på en naturlig og effektiv måde.

Kosttilskuddet kan enten tages forebyggende for at styrke din firbenede vens led, men kan ligeledes tages, hvis din hund eller kat oplever problemer med ledsmerter, uanset om det skyldes slidgigt, alderdom eller noget helt tredje.

Vores naturlige kosttilskud med glucosamin, msm, chondroitin til hund og kat er lavet i en praktisk kapselform med kyllingesmag, som vi er overbevist om, at din firbenede ven vil elske!

Men hvis din hund eller kat har problemer med at sluge piller, selvom du gemmer dem i en godbid, er det også muligt at åbne kapslen og blande indholdet direkte i vandskålen eller foderskålen.

Her nedenfor kan du se et skema, der viser, hvor stor en dagsdosis du skal give din firbenede ven af Animigos tilskud med MSM og glucosamin til hund og kat. Den daglige dosis afhænger af dit kæledyrs vægt, og for at undgå MSM/hyalouronsyre/chondroitin/glucosamin-bivirkninger det vigtigt, at du ikke overskrider den daglige dosis:

Kan Glucosamin og MSM hjælpe mod stive led og ledsmerter hos hund og kat?

Ja, vores MSM og Glucosamin til hund og kat er specielt formuleret til at pleje led, og kan enten tages forebyggende, eller når din hund eller kat har fået stive led eller ledsmerter.

Virker MSM og glucosamin mod slidgigt hos hund og kat?

Glucosamin og de andre ingredienser i fodertilskuddet er velegnet til at lindre symptomer på slidgigt hos hund og kat, og er perfekt at give din firbenede ven, hvis den har slidgigt eller ledsmerter.

Indeholder MSM og glucosamin andre ingredienser til ledsmerter hos hund og kat?

Fodertilskuddet indeholder glucosamin, msm og chondroitin til hund og kat med ledsmerter og slidgigt. Disse ingredienser bidrager til at vedligeholde brusk og led. Tilskuddet indeholder glucosamin og chondroitin, der bidrager til at vedligeholde brusk og led. Derudover indeholder tilskuddet gurkemeje, der virker antiinflammatorisk, og som kan give smertelindring.

Hvor meget MSM og glucosamin til hund og kat?

Den anbefalede dagsdosis afhænger af din hund eller kats vægt. Kat og lille hund (op til 4 kilo): 1 kapsel dagligt. Mellemstor hund (5-22 kilo): 2 kapsler dagligt. Stor hund (23-45 kilo): 3 kapsler dagligt. Meget stor hund (over 40 kilo): 4 kapsler dagligt

Hvordan giver jeg min hund eller kat tilskuddet?

Tilskuddet er velegnet til hunde og katte i alle aldre og størrelser, og hvis du har problemer med at give dit kæledyr kosttilskud eller få din firbenede ven til at sluge kapsler hele, kan du med fordel knuse kapslerne og blande dem i maden.

Hvornår kan jeg forvente at se resultater?

I henhold til vores Tilfredshedsgaranti anbefaler vi, at du giver din hund eller kat tilskuddet dagligt i minimum 3 måneder.

Har glucosamin bivirkninger hos hunde og katte?

Vores glucosamin, msm og chondroitin til hund og kat er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle allergier.

Kan alle katte og hunde få Glucosamin & MSM?

Hvis din hund eller kat er drægtig, dier, får medicin eller er under medicinsk udredning bør du rådføre med dyrlæge før brug. Ikke beregnet til killinger og hvalpe under 8 uger.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Glucosamin & MSM
Glucosamin & MSM

120 Kapsler | Pleje af led til hunde & katte

215 kr.

+
Glucosamin & Chondroitin til Hunde og Katte
Glucosamin & Chondroitin til Hunde og Katte

180 Kapsler | Kosttilskud til ledpleje

205 kr.

1 Vare

215 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering*
Total

Kundeanmeldelser

På animigo stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(187)
4 Stjerner
(72)
3 Stjerner
(27)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

Reviews 4.5

90.87% baseret på 286 kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Ikke den helt store virkning efter 1 måned

H Hanne F
Bekræftet køb

Tror de hjælper lidt på min gamle hunds bagben

A Agnes E
Bekræftet køb

Ser ud til at hjælpe lidt på min gamle hund led

A Agnes E
Bekræftet køb

Gav ikke den ønskede effekt Hip and Joint er bedre til min hun

A Agnes E
Bekræftet køb

Desværre var det ikke bedste for min kat, foder tilskudet lugtede af kanel, katten syntes ikke om lugten af det.

H Heine A
Bekræftet køb

Synes min hund har fået det bedre og blevet mere glad og livlig

M Mette V
Bekræftet køb

De virker og min dejlige samojede har ingen led problemer og kan bedre klare trapperne

T Thea
Bekræftet køb

Min gamle hund på 12 år er som hvalp igen og springer rundt uden problemer 🥰 kan varmt anbefale dette produkt !

S Sheila F
Bekræftet køb

Allerede efter en måned kan jeg se bedring hos min elskede hund

A Anne-marie M
Bekræftet køb

Vores hund er12 år og har en skade på v.bagben, med deraf følgende smerter.Jeg gav den glukotamin og der var en god forbedring,senere prøvede jeg hofte og led complex men ikke med lige så god virkning.Venlig hilsen EAW.

E Ellen W

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide