Fri fragt over 499kr til pakkeshop*

Kombipakke til pelspleje hos hunde

Lakseolie, shampoo og balsam

Hvorfor er pelspleje til hunde vigtigt?

Hundens pels kan afsløre meget om din firbenede vens sundhed, og derfor er det også vigtigt, at du sørger for at pleje pelsen efter de bedste forskrifter. Det indebærer blandt andet regelmæssige bade og strigling af hundens pels for at fjerne overskydende pels, hvis den har en tendens til at fælde (hvilket stort set alle hunde har, især når de skifter pels).

Hunden bruger ikke kun sin pels til at holde sig varm eller beskytte huden, pelsen er også vigtig for din firbenede vens immunforsvar og varmeregulering. En sund hunds pels skal være tæt og blank og lugte neutralt.

En hund, der ikke har en skinnende, glat pels, har som regel et underliggende problem. Så hvis din hund på trods af god pelspleje stadig ikke har en smuk skinnende pels, er det vigtigt, at du tager din hund med til dyrlægen, da det kan være et symptom på en underliggende sygdom.

Hvad indeholder Animigos grooming-kombipakke?

For at gøre det let for dig at pleje din hunds pels har vi lavet vores komplette kombipakke med tre forskellige produkter, hvor du med store besparelser (sammenlignet med hvis du køber dem enkeltvist) får alt, du skal bruge for at give din hund en smuk og skinnende pels.

Vores kombipakke til grooming til hunde indeholder følgende tre produkter:

Lakseolie: Fiskeolie er ikke kun vigtigt til at give din hund en smuk og blank pels. Lakseolie er rig omega-3, omega-6 og omega-9, som ligeledes bidrager til at pleje led, hjerte, hjerne og immunforsvar.

Naturlig hundebalsam: Animigos balsam til hunde er specielt formuleret til at give en blød, skinnende og blank pels. Vores pH-balancerede balsam er lavet af naturlige ingredienser som avocado-, kokos- og lavendelolie, og bidrager til at lindre kløende, irriteret og tør hud.

Naturlig hundeshampoo: Animigos Grooming-shampoo er en pH-balanceret og naturlig hundeshampoo med en forfriskende lavendelduft velegnet til alle hunderacer. Shampooen er nem at skylle ud, velegnet til alle hudtyper og indeholder lavendelolie, kokosolie og aloe vera, som er velegnet til at lindre tør, kløende og irriteret hud.

Hvor mange produkter indeholder jeres kombipakke til pelspleje hos hunde?

Vores kombipakke indeholder 3 nøje udvalgte produkter, som giver dig alt, du skal bruge for at give din hund en smuk, blød og skinnende pels: lakseolie med omega3, 6 og 9 samt hundebalsam og hundeshampoo.

Er jeres hundeshampoo og hundebalsam lavet af naturlige ingredienser?

Ja, både vores shampoo og balsam er lavet af naturlige ingredienser, og er begge pH-balanceret, og er dermed ideelle til alle hunderacer (uanset længden af pels) samt hudtyper.

Giver I 100% tilfredshedsgaranti på alle produkter?

Ja, alle produkterne i vores kombipakke til pelspleje er dækket af vores Tilfredshedsgaranti.

Kundeanmeldelser

På animigo stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Vær den første til at bedømme dette produkt

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide