Fri fragt over 499kr til pakkeshop*

Control Spray Flåt- og Loppemiddel

Loppe- og flåtmiddel til hund og kat
 • Køb 1 179 kr.
 • Køb 2 340 kr. 358 kr. Du sparer 5%
 • Køb 3 483 kr. 537 kr. Du sparer 10%

Køb nu og få 2 Comfort Point ?

Største Fordele

 • Naturligt flåt og loppemiddel til hund og kat
 • Leveres i praktisk sprøjteflaske til nem påføring
 • Beskytter mod lopper og flåter - og lindrer kløende hud
 • Skal blot sprøjtes direkte på pelsen 1-2 gange dagligt
 • Praktisk alternativ til loppeshampoo og flåthalsbånd
 • 500 ml flåt- og loppemiddel - nok til flere måneder
 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Alle størrelser & racer
 • Kvalitetsgodkendt Certificering
 • Tilfredshedsgaranti
 • Vegansk

Giftfrit og naturligt flåt- og loppemiddel til hund og kat

Lopper og flåter er et udbredt problem, som mange kæledyrsejere vil gøre alt for at beskytte deres katte og hunde imod.

Selvom der ikke er en officiel flåtsæson i Danmark, er det vigtigt, at du især fra april til oktober er ekstra opmærksom på, at din hund eller kat ikke bliver bidt af en flåt. For et flåtbid kan nemlig føre til livstruende sygdomme som borrelia, anaplasmose eller TBE(flåtbåren hjernehindebetændelse), som er såkaldte flåtoverførte sygdomme.

Når det kommer til lopper, forholder det sig lidt anderledes. De lopper, der angriber dine kæledyr, er primært katte- og hundelopper. Disse små irriterende bæster overfører ingen sygdomme, men deres små loppebid er en evig kilde til voldsom kløe og irritation. Og derudover er der heller ingen officiel loppesæson i Danmark, da de har gode livsbetingelser hele året rundt.

Derfor er det vigtigt, at du beskytter din hund eller kat mod lopper og flåter hele året rundt, og her vil vi især anbefale at bruge et naturligt og giftfrit flåt- og loppemiddel til hunde og katte.

Hvilket er grunden til, at vi her hos Animigo har lavet vores naturlige Control Spray flåt- og loppemiddel til hunde og katte, da du dermed får et effektivt våben i kampen mod flåtoverførte sygdomme, kløe og irritation efter flåtbid eller loppebid.

Vores flåt- og loppespray kan enten bruges forebyggende eller som en loppekur til hunde eller katte, hvis der er tegn på lopper hos din hund eller kat. Tegn på lopper hos din hund eller kat viser sig ofte ved, at dit kæledyr bider sig selv, fordi det klør. Nogle hunde og katte kan ikke tåle loppernes spyt, og udvikler derfor en kraftig kløe og hudbetændelse, som kan skabe store gener.

Hvilke fordele ved Control Spray loppe- og flåtmiddel til hund og kat?

Animigos Control Spray loppe- og flåtmiddel til hund og kat er et praktisk alternativ til loppeshampoo og flåthalsbånd.

Vores flåt- og loppespray skal nemlig sprøjtes direkte på pelsen, og er dermed lettere at bruge sammenlignet med eksempelvis en shampoo, da ikke alle hunde eller katte er lige begejstrede for at få et bad.

Du skal blot sprøjte lidt Control Spray loppe- og flåtmiddel til hund og kat direkte på pelsen et par gange om dagen for at sikre optimal beskyttelse mod lopper og flåter.

Derudover er dette flåt- og loppemiddel til hund og kat lavet af nøje udvalgte naturlige ingredienser, og er dermed helt giftfrit for at sikre, at din firbenede ven får det bedste af det bedste.

Men sprayen gør faktisk mere end blot at beskytte mod de irriterende skadedyr, den indeholder også havreklidekstrakt og planteolier, der bidrager til at lindre kløende og irriteret hud!

Hvad er det bedste flåt- og loppemiddel til hund og kat?

Det afhænger af din hund, kats og dine egne præferencer. Du kan få medicin på recept fra dyrlægen, som er effektivt, men som kan give bivirkninger. Et godt alternativ kan være vores Control Spray flåt- og loppemiddel til hund og kat, som er helt naturligt og giftfrit.

Er Control Spray et flåt- og loppemiddel til hunde eller katte?

Animigos Control Spray er et naturligt middel mod flåter og lopper til både hunde og katte, og giver effektiv beskyttelse mod lopper, flåter, tæger og andre skadedyr.

Hvordan bruger jeg Control Spray flåt- og loppespray til hund og kat?

Ryst sprayen grundigt før brug. Hold beholderen 15-20 cm fra din hund eller kat og sprøjt, samtidig med at du langsomt bevæger armen i en fejende bevægelse for at dække pelsen. Sigt sprayen efter dit kæledyrs hud og pels og påfør to gange dagligt.

Er der bivirkninger ved Control flåt- og loppespray?

Control Spray er et naturligt middel mod flåter og lopper til hunde og katte, som er lavet af naturlige ingredienser uden kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier.

Kan alle hunde og katte bruge Control Spray?

Hvis din hund eller kat er drægtig, dier, får medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med dyrlæge før brug. Er kun beregnet til udvortes brug. Bør ikke bruges på hvalpe eller killinger, der er mindre end 10 uger gamle. Sørg for, at produktet ikke kommer i din hund eller kats øjne eller mund.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Control Spray Mod Lopper & Flåter
Control Spray Mod Lopper & Flåter

500 ml Spray | Middel mod lopper & flåter hos hunde & katteprodi

179 kr.

+
Flåt- & Loppemiddel
Flåt- & Loppemiddel

100 g Pulver | Beskyttelsespulver til hunde og katte

225 kr.

+
Wormwood Advanced Ormekur
Wormwood Advanced Ormekur

120 ml Væske | Støtte til mave-tarmsystem

249 kr.

1 Vare

179 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering*
Total

Kundeanmeldelser

På animigo stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(76)
4 Stjerner
(15)
3 Stjerner
(7)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

Reviews 4.5

93.13% baseret på 98 kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Er så glad for produktet :) dejligt vi kan undgå at bruge kemiske flåtmidler når dette produkt findes! Vil helt klart anbefale det til andre :)

N Nana S
Bekræftet køb

Det ser ud til at virke så ok

K Knud L
Bekræftet køb

Umiddelbart god effekt - men lidt besværligt at dosere da katten ikke synes det er sjovt at blive sprayet - så hvor meget der egentlig rammer ham, er lidt svært at bedømme.

S Sonja
Bekræftet køb

God ind parken

A Annemmett C
Bekræftet køb

Produktet virker som den skal, men på den måde den virker er min kat ikke særlig glad for den.

I Ilannguaq S
Bekræftet køb

Er virkelig glad for sprayen, som har virket, og nu bider hverken lopper eller flåter på min lille Willy.

J Jane
Bekræftet køb

Sprayen er virkelig effektiv.

R Rita
Bekræftet køb

Hurtig levering håber den virker

M Mina
Bekræftet køb

Min hund har ikke haft lopper eller flåter siden vi startede med at bruge sprayen. Den er super effektiv.

M Morten
Bekræftet køb

Bor tæt ved skoven og vi får næsten altid flåter med hjem, når jeg og turen går tur i flåtsæsonen. Halsbånd virkede ikke, så har prøvet denne spray et stykke tid. Og den er virkelig effektiv!

P Petra

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide