Control Spray Mod Lopper & Flåter

500 ml Spray | Middel mod lopper & flåter hos hunde & katteprodi

Oversigt

Håndter dit kæledyrs skadedyrs forårsagede kløende og irriterede hud med Animigos Loppe & Flåt Spray! Dette middel er designet til at give lindring fra skadedyr, som lopper og flåter, til din hund eller kat. Væsken er en unik blanding af beroligende planteolier, og er beriget med lindrende havreklid ekstrakt til at håndtere lopper og flåter i dit kæledyrs pels. Med blot 1 eller 2 spray om dagen er denne spray en hurtig og nem vej at berolige din firbenede vens irriterede hud og hjælpe dem sige farvel til de irriterende småkravl i dag!

 • Håndterer lopper & flåter
 • Beroligende planteolier
 • Med pebermynte olie og tea tree olie
 • Rig på havreklid ekstrakt
 • Spray på hele kæledyrets krop 2 gange om dagen
 • Velegnet til både katte og hunde
 • Alle størrelser & racer
 • IKKE TESTET PÅ DYR
 • Certificeret høj kvalitet
 • Ekspertlavet ingrediensliste
 • Køb 1 179 kr.
 • Køb 2 340 kr. 358 kr. Du sparer 5%
 • Køb 3 483 kr. 537 kr. Du sparer 10%

Køb nu og få 2 Comfort Point ?

Hvad er Control Spray Mod Lopper & Flåter?

Har du lagt mærke til om din hund eller kat har kløet sig mere end normalt her på det sidste? Denne kløen og irritation kan sagtens være forårsaget af flåter og lopper der gnaver løs i din firbenedes vens hud. Animigos Control Spray Mod Lopper & Flåter er en god måde at håndtere disse forbistrede småkravl! Denne væske er perfekt til at spraye på alle hunde og katte, og anvender en beroligende planteolie formel til at lindre dit kæledyr fra irritation.

Hvad er fordelene ved Control Spray Mod Lopper & Flåter?

Mange mennesker har prøvet forskellige shampoo eller tilskud til at håndtere deres kæledyrs lopper og flåter, men de kan være noget så besværlige at anvende. Nogle kæledyr nægter at indtage tilskud i kapselform, og badetid kan være noget så frustrerende at gennemgå med dit kæledyr - men Animigo er her til at hjælpe! Vores Control Spray Mod Lopper & Flåter er et godt alternativ til shampoo og tilskud, for at lindre din bedste ven fra de irriterende smådyr.

Og endnu bedre, denne spray er hurtig og let at anvende - dæk hele dit kæledyrs pels med bare 2 sprøjt af denne lindrende væske hver dag for at hjælpe med at håndtere lopper og flåter. Midlet indeholder pebermynte og tea træ planteolier, samt havreklid ekstrakt, som en effektiv måde til at berolige kløende og irriteret hud. Lad dine firbenede venner opleve en lindrende sensation uden at skulle slås med shampoo eller tilskud, eller en tur til dyrlægen!

Ingredienser

Vand (40%), Glyverin (9%), Tea Træ Olie (7%), Citron Essentiel Olie (6%), Nellikeolie (6%), Pebermynteolie (5%), PEG-40 Hydreret Ricinusolie (5%), Ophiopogon Rod Ekstrakt (4%), Kaktus (Opuntia Dillenii) Ekstrakt (3%), Pæon (Paeonia Albiflora) Rod Ekstrakt (3%), Haveklid Ekstrakt (3%), Sophora Flavescens Rod Ekstrakt (3%), Dipropylenglycol (1,5%), Glycolsyre (1,5%), Phenoxyethanol (1%), Methylester (1%), Butanidol (1%).

Anvisninger

Dipropylene Glycol (1.5%), Glycolic Acid (1.5%), Phenoxyethanol (1%), Methyl Ester (1%), Butanediol (1%).

Ryst sprayen grundigt før brug. Hold beholderen 15-20 cm fra din hund eller kat, og sprøjt samtidig med at du langsomt bevæger armen i en fejende bevægelse, for at dække pelse. Sigt sprayen efter dit kæledyrs hud og pels, og sprøjt dem to gange om dagen.

Gode råd

Undgå kontakt med øjnene. Hvis produktet kommer i dit kæledyrs øjne skal du skylle med vand. Dette produkt er lavet af planteolier, og nogle hunde og katte kan være sensitive over for dette. Hvis der opstår irritation i huden skal du vaske det påvirkede område med sæbe og vand. Konsulter med en dyrlæge hvis irritationen er vedvarende. Holde sprayen uden for børns rækkevidde.

Advarsel

Dette produkt er underlagt specifikke sikkerhedsadvarsler. Brug biocider sikkert. Læs altid produktinformation og mærket før brug.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Control Spray Mod Lopper & Flåter
Control Spray Mod Lopper & Flåter

500 ml Spray | Middel mod lopper & flåter hos hunde & katteprodi

179 kr.

+
Flåt- & Loppehalsbånd til hunde og katte
Flåt- & Loppehalsbånd til hunde og katte

Apparat | Middel mod lopper og flåter

119 kr.

+
Wormwood Advanced Ormekur
Wormwood Advanced Ormekur

120 ml Væske | Støtte til mave-tarmsystem

249 kr.

1 Vare

179 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På animigo stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(5)
4 Stjerner
(3)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

82.22% baseret på 8 kundeanmeldelser

Bekræftet køb

The collar, spray & shampoo have worked for both my dog & cat since I started using them - a whole summer free from worry 👍

E Elizabeth R
Bekræftet køb

Gillar att det är stor flaska - har 2 stora hundar och 1liten.Luktar jättegott och är lätt att spraya på dem.Har börjat använda på mej själv också 😀 Tycker att det hjälper nu när det är extra mycket mygg.Hoppas det funkar lika bra mot fästingar🥰

A Agneta G
Bekræftet køb

Jag mycket nöjd med allt och en bra produkt

M Marie J
Bekræftet køb

Ett superbra spray som håller fästingar och även mygg borta. Rekommenderas varmt.

C Charlotte S
Bekræftet køb

Produits intéressant

V Viroulaud H
Bekræftet køb

À voir dans la durée on lui a mis reste plus qu'à voir si ça fonctionne

R Raphaël G
Bekræftet køb

Parfait également

C Client
Bekræftet køb

Excellent produit facile d'utilisation. Je recommande.

T Thomas

Du vil måske også kunne lide