Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Negletrimmer til Hunde & Katte

Apparat | Elektrisk med USB-kabel

Oversigt

Det kan være stressende at trimme dit kæledyrs negle, hvis du ikke bruger den rette teknik eller det rette værktøj. Negletrimmeren fra Animigo er et fantastisk alternativ til klippere og trimmere, og den er et sikkert, effektivt og hurtigt valg, så du let kan ordne neglene. Den er designet med et lavt støjniveau på 50 dB, lave vibrationer og to hastighedsindstillinger, og dermed er negletrimmeren meget bekvem at bruge. Den er samtidig genopladelig og nem at bruge.

 • Kommer med både høj & lav trimme hastighed
 • Velegnet til små, medium og store kæledyr
 • Diamant-trimmeren er nem at bruge
 • Lavt støjniveau og vibration, lavere end 50 dB
 • Transportabel og genopladelig
 • CE-certificeret
 • Alle størrelser & racer
229 kr.

Fri fragt ved køb over 499 kr

Det er ikke kun godt for dit kæledyrs renlighed og velbefindende at få ordnet negle. Det afholder dem også fra at ødelægge dine møbler og forhindrer infektioner. Vores negletrimmer er en stress-fri løsning til at vedligeholde dine kæledyrs negle, og det kan både gøres derhjemme eller ude af huset.

Nøglefunktioner:

To Trimme Hastigheder: Denne negletrimmer indeholder to hastigheder: lav hastighed til nøjagtig trimning og høj hastighed til hurtig trimning.

3 Størrelser Porte og 2 Trimme File: Denne negletrimmer har tre porte med forskellige størrelser, der passer til små, medium og store kæledyr.

Nem at bruge: Denne negletrimmer har et tykt diamant-udskåret hoved, der gør den sikker og nem at bruge.

Stille og Lave vibrationer: Denne negletrimmer er designet med en unik teknologi med et støjniveau på mindre end 50 decibel samt lave vibrationer, der giver dig og dit kæledyr en stress-fri oplevelse hver eneste gang.

USB Genopladelig: Negletrimmeren kommer med en 5V USB-port kabel, der gør den ideel til at tage med på farten. Den kan blive opladt enten ved hjælp af din bærbare computer, en AC adapter, i bilen eller en powerbank.

Råd & Advarsler: Når du bruger værktøjet, anbefales det at bruge lidt ekstra tid, så dit kæledyr kan vænne sig til det. Brug det ikke for længe af gangen på hver negl, da det kan blive varmt.

Sådan bruges negletrimmeren:

 1. Før du bruger den direkte på dit kæledyr, anbefales det, at du bruger noget tid på at lade dit kæledyr vænne sig til værktøjet for at undgå angst eller nervøsitet under trimningen. Sørg for at tilbyde godbidder, mens du trimmer.
 2. Vælg den rette størrelse port, der passer til dit kæledyrs negle.
 3. Trimmeren bruges ved, at du holder den i den ene hånd, mens du holder dit kæledyrs pote i den anden hånd. Placér forsigtigt hver negl i porten i maksimum 5 sekunder.
 4. Negletrimmeren rengøres ved først at fjerne plastik-coveret ved at dreje det mod urets retning. Herefter tænder du trimmeren og rengører forsigtigt overfladen - først med en blød børste og derefter med en klud eller køkkenrulle. På denne måde sørger du for, at den bliver ved med at virke effektivt.

Kundeanmeldelser

På animigo stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(3)
4 Stjerner
(6)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Meget godt

reviews 4

76.36% baseret på 10 kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Købte denne efter at have klippet min hund i poten. Den virker helt fint!

E Emma
Bekræftet køb

Meget bedre end en almindelig neglesaks! Nem at bruge og rigtig effektiv

K Kasper
Bekræftet køb

Jeg fik den anbefalet af en ven, og den fungerer virkelig godt!

L Lisa
Bekræftet køb

Virker på alle mine 4 hunde. 4 stjerner herfra!

A Annika
Bekræftet køb

Min puddel var mega bange for neglesaksen, men elsker nu at få klippet sine kløer!

M Mona
Bekræftet køb

Rigtig godt værktøj

N Niels
Bekræftet køb

Virkelig godt redskab der virker hver gang!

K Kristina
Bekræftet køb

Jeg synes den er god

S Sara
Bekræftet køb

Nem at anvende og god

S Simone
Bekræftet køb

Den er fin nok men lidt svær at bruge

C Caroline

Du vil måske også kunne lide