Fri fragt på alle ordrer over 499kr*
Anti Chew Spray - 250 ml
Anti Chew Spray - 250 ml
Anti Chew Spray - 250 ml
Anti Chew Spray - 250 ml

Anti-Slik/Bidestop Bitterspray

250 ml Spray | Bitterspray til hunde & katte

Oversigt

  • Anti-slik/bidestop-middel til hunde & katte
  • Modvirker slikning af sår, gnavning i pels med mere
  • Virker også på møbler, dørkarme osv.
  • Frisk citrusduft, alkoholfri og nok til flere måneder
  • 100% tilfredshedsgaranti

Animigos Anti-slik bitterspray er et innovativt bidestopmiddel, der er udviklet til at forhindre, at din kat eller hund bider eller slikker uønskede steder.

Det kan være møbler, dørkarme, ledninger, blomster, sko eller andre materielle ting, men bittersprayen er også ideel til at modvirke uønsket slikning, hvis din firbenede ven ikke skal slikke sine sår, forbindinger, bandager eller gnave sin pels efter en operation.

Bittersprayen har en bitter smag, og virker derfor afskrækkende for din hund eller kat. Indeholder kun naturlige ingredienser, og er dermed sikker at bruge.

  • Alle størrelser & racer
  • Cruelty Free
  • Certificeret høj kvalitet
  • Ekspertlavet ingrediensliste
109 kr.

Fri fragt ved køb over 499 kr

Køb nu og få 1 Comfort point ?

Hvorfor tygger/slikker kæledyr?

Det er helt naturligt for hunde og katte at slikke eller tygge. Det kan blandt andet skyldes stress, tandgennembrud, udforskning, stress eller almindeligt kedsomhed. Selvom det er godt for din hund eller kat at slikke/tygge for at udtrykke disse følelser, kan dine firbenede venner godt komme til at ødelægge noget, som de ikke burde.

Det kan være alt fra møbler, sko, tøj til dørkarme, der kan forårsage stor skade på ting i huset såvel som dem selv. For at afhjælpe dette er det vigtigt, at dine kæledyr har en masse bide- eller tyggelegetøj og lærer, hvad de ikke bør bide eller tygge i.

Og det er her, Animigos Anti-Slik/Bidestop Bitterspray kommer ind i billedet, da du kan hjælpe din firbenede ven (samt beskytte ledninger, møbler, sko og meget mere) med at forstå, at der er nogle ting i dit hjem, som ikke er legetøj.

Derudover er Anti-Slik/Bidestop Bitterspray ideel til at undgå, at din hund eller klat slikker i sår, gnaver pelsen eller bider forbindinger af efter en operation.

Sådan virker anti-slik bittersprayen

For mange kæledyr kan en Anti-Slik Bitterspray efterlade en smag, der gør det særligt ubehageligt for dem at tygge eller slikke bestemte objekter. En anti-slik bitterspray kan derfor være dit hemmelige våben til at stoppe din firbenede ven i at slikke eller tygge uønskede steder, da den bitre smag virker afskrækkende.

Selvom de fleste katte og hunde ikke kan lide at sætte tænderne eller tungen i noget, der smager bittert, kan effekten dog godt variere fra kæledyr til kæledyr, da nogle bare bider eller slikker uden at tænke på smagen. Derfor er det en god idé lige at se, om bittersprayen virker, før du efterlader dem alene hjemme i troen om, at dit kæledyr vil stoppe sin destruktive adfærd.

Fordele ved Animigos anti-slik bitterspray

Brugsvejledning

Ryst grundigt før brug. Spray de steder, hvor din hund eller kat ofte tygger/bider/slikker. Spray på det berørte område. Gentag om nødvendigt. Undgå kontakt med øjnene.

Ingrediensliste

Vand (85%), Bittert tilsætningsstof: Denatoniumbenzoat (10%), Citrus Limon (citron) æterisk olie (3%), PEG-40 hydrogeneret ricinusolie (1,9%), Chlorphenesin (0,1%).

Ofte købt sammen

Anti-Slik/Bidestop Bitterspray
Anti-Slik/Bidestop Bitterspray

250 ml Spray | Bitterspray til hunde & katte

109 kr.

+
Anti-Gø Halsbånd
Anti-Gø Halsbånd

Apparat | Hundetræning uden elektrisk stød

355 kr.

1 Vare

109 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På animigo stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(112)
4 Stjerner
(34)
3 Stjerner
(7)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

93.12% baseret på 153 kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Du skal prøve den hvis din kat bider ledninger, its magic🌸👍

B Bikki L
Bekræftet køb

Smager forfærdeligt!

C Charlotte W
Bekræftet køb

Jeg har konstateret at det virker omvendt på kaniner. Kaninen slikker og bider interesseret i alt hvad jeg har sprøjtet det på.

J Josefine
Bekræftet køb

Det er lækkert at den er alkoholfri og så nem at bruge.

T Tilde
Bekræftet køb

Min hund havde for vane og tygge i alt, især ude i vores køkken. Sprayed lidt af dette på køkkenlågerne, og nu er det ovre

P Phillip
Bekræftet køb

Det produkt virker virkelig! Det er meget effektivt og virker så snart du sprayer det på møbler og sko

O Olivia
Bekræftet køb

Puttede det på vores tæppe og sofa, og nu vil han ikke tygge i det længere

M Mike
Bekræftet køb

Meget tilfreds.

U Ulla
Bekræftet køb

Det virker og det er naturligt. Kunne ikke bede om mere

P Pia
Bekræftet køb

Rigtig godt produkt, der virker efter hensigten

S Shelia

Du vil måske også kunne lide