Fri fragt over 499kr til pakkeshop*

Anti-Slik/Bidestop Bitterspray

Bitterspray til hunde og katte

Hvorfor tygger/slikker hunde og katte?

Det er helt naturligt for hunde og katte at slikke eller tygge. Det kan blandt andet skyldes stress, tandgennembrud, udforskning, stress eller almindeligt kedsomhed.

Selvom det er godt for din hund eller kat at slikke/tygge for at udtrykke disse følelser, kan dine firbenede venner godt komme til at ødelægge noget, som de ikke burde.

Det kan være alt fra møbler, sko og tøj til dørkarme, der kan forårsage stor skade på ting i huset såvel som dem selv.

For at afhjælpe dette er det vigtigt, at dine kæledyr har en masse bide- eller tyggelegetøj og lærer, hvad de ikke bør bide eller tygge i.

Og det er her, Animigos Anti-Slik/Bidestop Bitterspray kommer ind i billedet, da du kan hjælpe din firbenede ven (samt beskytte ledninger, møbler, sko og meget mere) med at forstå, at der er nogle ting i dit hjem, som ikke er legetøj.

Derudover er Anti-Slik/Bidestop Bitterspray ideel til at undgå, at din hund eller kat gnaver pelsen eller bider forbindinger efter en operation.

Hvordan virker Animigo anti-slik bittersprayen?

Animigos Anti-Slik Bitterspray er lavet af naturlige ingredienser, og virker på den måde, at du blot sprøjter lidt af sprayen på de områder, som du ikke ønsker, at din firbenede ven slikker eller bider i.

Sprayen efterlader nemlig en meget bitter smag, som vil stoppe din hund eller kat i at tygge eller slikke bestemte objekter.

En anti-slik bitterspray kan derfor være dit hemmelige våben til at stoppe din firbenede ven i at slikke eller tygge uønskede steder, da den bitre smag virker afskrækkende.

Selvom de fleste katte og hunde ikke kan lide at sætte tænderne eller tungen i noget, der smager bittert, kan effekten dog godt variere fra kæledyr til kæledyr, da nogle bare bider eller slikker uden at tænke på smagen.

Derfor er det en god idé lige at se, om bittersprayen virker, før du efterlader dem alene hjemme i troen om, at dit kæledyr vil stoppe deres destruktive adfærd.

Min hund slikker på alt - kan dette hjælpe?

Man kan lære sin hund og kat ikke at slikke eller bide uønskede genstande/steder. Et effektivt alternativ kan være Animigos bitterspray, der sprøjtes på de ting, som du ønsker at beskytte.

Giver I tilfredshedsgaranti på produktet?

Ja, vi giver Tilfredshedsgaranti på vores bitterspray til hund og kat. Hvis den ikke virker efter hensigten, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice.

Er bittersprayen til hund og kat sikker at bruge?

Ja, sprayen er sikker at bruge, er giftfri, indeholder ingen tilsatte farve- eller smagsstoffer og er lavet af naturlige ingredienser.

Kan sprayen sprøjtes direkte i sår?

Nej, vi anbefaler ikke at bruge sprayen for at stoppe slikning af sår, da den indeholder bitre ingredienser, som kan være smertefulde i åbne sår. Sprøjt i stedet lidt på bandagen, hvis dette ønskes.

Er der bivirkninger ved at bruge bitterspray?

Sprayen er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier.

Kan jeg bruge sprayen til alle hunde og katte?

Sprayen er et effektivt bidestopmiddel til alle hunde- og katteracer. Vi anbefaler dog, at du ikke bruger sprayen til killinger og hvalpe under 12 uger.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På animigo stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(129)
4 Stjerner
(39)
3 Stjerner
(8)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

Reviews 4.5

93.22% baseret på 176 kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Jeg har konstateret at det virker omvendt på kaniner. Kaninen slikker og bider interesseret i alt hvad jeg har sprøjtet det på.

J Josefine
Bekræftet køb

Smager forfærdeligt!

C Charlotte W
Bekræftet køb

Du skal prøve den hvis din kat bider ledninger, its magic🌸👍

B Bikki L
Bekræftet køb

Sprayer godt og lugt er okay. Det fungerer som de siger.

F Fabia
Bekræftet køb

Fungerer bedre end andre jeg har prøvet

K Kenni
Bekræftet køb

Meget tilfreds.

U Ulla
Bekræftet køb

Det virker og det er naturligt. Kunne ikke bede om mere

P Pia
Bekræftet køb

Rigtig godt produkt, der virker efter hensigten

S Shelia
Bekræftet køb

Laver ikke mærker på sofaen, men det modvirker fint tyggeriet

M Maiken
Bekræftet køb

Bruger det på vores sko, nu lader hun dem være

T Trine

*Resultater kan variere fra person til person

Du vil måske også kunne lide