Urinhjælpemiddel til Hunde

120 Tabletter | Til hunde med blærebetændelse

Oversigt

 • Kosttilskud til hunde med blærebetændelse
 • Med tranebær og D-mannose
 • Bidrager til at vedligeholde urinveje og immunforsvar
 • 120 tabletter med lækker oksekødssmag
 • 100% tilfredshedsgaranti

Animigos Urinary Aid er et naturligt kosttilskud med tranebær og D-mannose specielt formuleret til at vedligeholde din hunds blære og urinveje.

Er et ideelt kosttilskud til hunde med urinvejsbetændelse, og er propfyldt med vigtige mineraler og vitaminer, som kan bidrage til at give din firbenede vens immunforsvar et naturligt boost.

 • Glutenfri
 • Certificeret høj kvalitet
 • Alle størrelser & racer
 • Ekspertlavet ingrediensliste
Giv mig besked når produktet er tilbage på lager

Hvad er blærebetændelse hos hunde?

Din hund kan få blærebetændelse eller urinvejsinfektion, hvis den er så uheldig, at der opstår bakterier i den nedre del af urinvejene, som herefter spredes til urinrøret og blæren. Det fører i de fleste tilfælde til en infektion og inflammation i slimhinden, og kan i sjældne tilfælde også spredes til urinvejene via blodet. Det er vigtigt at huske på, at både han- og hunhunde får urinvejsinfektioner, og derfor er det vigtigt at holde øje med følgende symptomer, der kan være et tegn på blærebetændelse:

 • Hunden tisser oftere end normalt
 • Hunden sætter sig flere gange for at tisse, uden at komme af med urin
 • Smerter ved vandladning
 • Blod i urinen
 • Urinen lugter stærkt
 • Hustrænet hund tisser indenfor

Hvad er fordelene ved at give sin hund Urinary Aid?

Det er helt normalt for hunde, uanset alder eller køn, at få urinvejsinfektion og blærebetændelse, og det er med det i tankerne, at vi her hos Animigo har formuleret netop Urinary Aid. som er et kostilskud til hunde, der er direkte målrettet urinvejene, enten hvis skaden er sket eller en som en form for et forebyggende tiltag, så du kan give din hund de bedste forudsætninger til at kunne modstå vira og bakterier med de rigtige næringsstoffer.

Urinary Aid indeholder blandt andet D-mannose og trænebær, som ofte bruges som et gammelt husmorråd til forebyggelse af netop blærebetændelse, og anbefales også på grund af sine aktive stoffer som supplering til behandling af den smertefulde betændelsestilstand.

Brugsvejledning

Vi anbefaler, at du giver din hund den anbefalede daglige dosis i 1-3 uger, hvis den har blærebetændelse eller urinvejsinfektion. Herefter skal du blot give den anbefalede daglige dosis 2-3 gange ugentligt for at vedligeholde urinvejene og blæren. Den anbefalede dosis afhænger af din hunds vægt, og ser ud som følger:

Anbefalinger

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Sørg altid for, at din hund har adgang til rent drikkevand. Hvis din hund er drægtig, dier, får medicin eller er under medicins udredning, bør du rådføre med dyrlæge før brug.

Ingrediensliste

Tranebærfrugtpulver(Vaccinium Macrocarpon), D-Mannose, Dicalciumphosphat, Mikrokrystallinsk Cellulose, Magnesiumstearat, Tilsætningsstoffer: Smagsstoffer: Lakrindsrodspulver (Glycyrrhiza Glabra), Astragalusrodpulver, Oksesmag

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På animigo stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(115)
4 Stjerner
(37)
3 Stjerner
(12)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

92.00% baseret på 164 kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Rigtigt godt produkt

m maria ?
Bekræftet køb

Super glad for produkt. Og effekt

U Ulla N
Bekræftet køb

Virker helt fint

S Sofie
Bekræftet køb

Godt produkt, der har den ønskede effekt

L Lea
Bekræftet køb

Fint produkt

S Simon
Bekræftet køb

Jeg har været fint tilfreds med dette produkt

U Ulrik
Bekræftet køb

Nem at anvende og generelt et rigtig godt produkt

S Sandra
Bekræftet køb

Rigtig fint produkt, der virker som det skal

R Rebecca
Bekræftet køb

God service, og utrolig nemt at anvende

M Marie
Bekræftet køb

Udemærket produkt, synes bare ikke jeg kan fornemme den store forskel

M Martine

Du vil måske også kunne lide