Fri fragt over 499kr til pakkeshop*

Er Fiskeolier Gode For Hunde?

Når vi taler om at maksimere levestandarden for vores hunde, kigger vi normalt på økologisk diæt og motions rutiner, men kan det at se på havet også være værd at gøre, når vi ønsker at optimere vores hunds velvære? Så hvad med fiskeolie til hunde? Du hører folk, der taler om ting som laks eller torskeleverolie til hunde, men hvorfor er de så gode for deres velbefindende? For det første er det nødvendigt at vide, hvad fiskeolier er, og hvordan de virker, før man forstår, hvorfor vi skal give dem til vores hunde.

Hvad er fiskeolier til hunde?

Fiskeolier, som navnet antyder, er naturlige olier, der stammer fra fisk. De vides at være primært bestående af monoumættet fedt, som er flydende ved stuetemperatur. En almindelig form for fiskeolie ville være torskelever og lakseolie til hunde, men er det ikke rigtigt at fedt er dårligt? Faktisk nej. Umættede fedtstoffer er kendt for at være langt mere sunde end mættede fedtstoffer. Fedtstoffer har også generelt en vigtig rolle at spille i kroppen, da de bruges til at skabe hormoner, der er afgørende for kroppens og hjernens funktion, såvel som for reproduktionssystemet, som er lovende i tilskud til hunde.

Det umættede fedt, der udgør størstedelen af fiskeolie, hedder Omega 3. Denne fedtsyre er kendt som et supplement til mennesker for dets lovende brug til at hjælpe hjernens funktion, men vidste du, at omega 3 til hunde kan være lige så lovende? Der er visse forbindelser, der udgør Omega 3, der hjælper med at give det sine lovende fordele. Disse omfatter:

 1. EPA

  Eicosapentaensyre eller EPA forkortet er et af to aktive kemiske midler, der kan findes i Omega 3, den mest betydningsfulde forbindelse i fiskeolie til hunde. Denne biologiske naturlige fedtsyre er en del af, hvorfor Omega 3 er så attraktivt at supplere med til hunde, og hvorfor omega hunde føde ofte opfordres. Navnlig fordi at indtage det i store nok mængder kan hjælpe kroppen med kolesterol. EPA har også været forbundet med at hjælpe med at understøtte normal hjertefunktion, som er vigtig for din hunds hjertesundhed.

 2. DHA

  DHA er den anden af de to vigtigste aktive fedtsyrer, som du kan finde i Omega 3 til hunde. Denne ene tager en væsentlig støttende rolle i at give de potentielle fordele ved fiskeolie til din hund, men det har også været forbundet med at hjælpe med at støtte psykologisk funktion. Dette kan forklare hvorfor Omega 3 er et så populært supplement for både mennesker og kæledyr.

Kan Jeg Give Min Hund Fiskeolie?

Selv om fiskeolie til hunde, lakseolie til hunde, krillolie til hunde mv. Synes at være gode naturlige oceaniske komponenter at føje til din hunds kost, er der altid overvejelser, der skal tages, når man beslutter, om man skal tage en supplement. Her kan du finde nogle af dem, der specifikt vedrører fiskeolie og de andre vandige olier, såsom lakseolie til hunde:

 1. Kviksølv

  Vores hunds sundhed til side, har den stigende forurening af verdens oceaner været en bekymring, der har plaget verden i de senere år. Dette har ført til alle slags problemer som beskadigede koralrev, udtømte fiskebestande og forurenet vand. Blandt alt dette har fisk været i en masse uønskede kemikalier, der er blevet opbygget som følge af forurening, hvor det vigtigste er kviksølv.

  Kviksølv er et meget giftigt stof, som du ikke på nogen måde må tillade din hund at indtage, og det kan nu findes i meget små mængder hos nogle fisk. Derfor er det vigtigt, at du sikrer, at den fiskeolie, du får, er godt hentet eller endda organisk, da det vil begrænse sandsynligheden for, at den indeholder kviksølv. Det er overflødigt at sige, at dette er en vigtig faktor at overveje, når du beslutter dig for at forbedre din hunds vitalitet med fiskeolie til hunde og er en af grundene til, at krill olie til hunde er blevet så populær takket være, at den er lavere nede på fødekæden og mindre tilbøjelige til at indeholde skadeligt kviksølv.

 2. Koncentration

  Du bør også overveje, hvor koncentreret den fiskeolie, du får, er. Ingredienserne i fiskeolie som Omega 3 samt i omega hundemad (EPA og DHA) er effektive, men kun hvis de leveres i den rigtige mængde. Husk altid at kontrollere etiketten for at sikre, at du får en høj styrke olie, da dette vil give de bedste fordele for din hunds sundhed og velvære.

Burde Jeg GIve Min Hund Fiskeolie

Når du overvejer enhver form for fiskeolie til hunde, skal du huske, at de generelt giver en god måde at levere ingredienser i din hunds kost, som de simpelthen ikke ville kunne modtage, hvis de ikke blev suppleret med dem. Men som angivet ovenfor er det nødvendigt at sikre, at din hund modtager højkvalitets fiskeolie eller omega hundemad. Den valgte fiskeolie til hunde bør også have en passende styrke, for at de effekter, der har gjort det så populært hos mennesker, kan opleves af din firbenede ven. Ved at gøre denne vigtige kontrol vil du også sørge for, at din hund ikke ender med at indtage nogen skadelige kemikalier heller.

Desuden, så meget som fiskeolier til hunde, er en ideel måde at hjælpe med med at støtte vitaliteten i din hund, er de ikke alt der skal til for at give optimal velvære til din hunde kammerat. En afbalanceret kost og motion er en forudsætning for at tage et supplement, da det vil lægge et stabilt fundament, hvorfra du kan begynde at se på at føje til din hunds kost på en positiv måde for at forbedre deres vitalitet. Ligeledes bør du også lede ved at give din hund en aktiv livsstil, da det hjælper med at sikre, at deres krop fungerer godt og også hjælper med at sikre deres lykke. Fiskeolie til hunde er vidunderlig som et supplement til at komplementere disse to søjler for en sund livsstil og for at hjælpe med at støtte din hunds vitalitet til et højere niveau.

Fiskeolie til Hud og Pels

Krill olie til hunde, lakseolie til hunde og torskeleverolie til hunde deler alle et fælles tema, som du kan samle fra deres navne, de er alle eksempler på naturlige olier. Olier er på et celle til celle niveau, hydrofobe. Det betyder, at de kemisk ikke kan lide vand og har tendens til ikke at blande sig godt sammen, og derfor vil du opdage, at olie ofte dannes på toppen af vand løsningerne. Dette gør det meget lovende for vedligeholdelse af hud og pels hos hunde. Fiskeolier til hunde kan medvirke til ikke kun at holde fugt inde, ved at mætte din hunds hår, men de kan også hjælpe med at låse de naturlige agenser inde og holde det højt i vitalitet og beskyttet. Det samme gælder for din hunds hud. Olier arbejder primært for at holde næringsstoffer fra at blive skyllet ud af hud og hårceller.

De Rigtige Fiskeolier Til Hunde

Ligesom med alle kosttilskud er det vigtigt at se på at give din hund fiskeolie til hunde, der kommer fra naturen. Det er derfor, at det ofte kan kapituleres, at omega fødevarer som lakseolie, krillolie og torskeleverolie til hunde er mest foretrukne for at give de bedste fordele. Alle disse er eksempler på naturligt fremskaffet omega hundemad. Naturlig indkøb er den bedste måde at sikre, at din hund får et supplement, der giver de bedste fordele med minimal risiko for uønskede tilføjelser og kemikalier.

Andre interessante artikler

Anbefalede Produkter

Del med