Fri fragt over 499kr til pakkeshop*

Katte

Kan Katte Drikke Grøn Te?

Velvære og urte remedier er en del er hverdagen i dag. Men bare for et årti siden, var velvære set som en smule snobbet eller hipster. I dag er ethvert kontor fyldt med urtete infunderet med frugt, botaniske stoffer og superfoods. Nogle supermarkeder har flere gange dedikeret til te alene! Vi er i sandhed kommet en lang vej. Et af det mest populære alternativer er grøn te. Når nu du kan nyde denne sunde og lindrende forkælelse, ville det så ikke være skønt hvis din kat også kunne? Før du hælder et krus op til dem, så læs videre for at finde ud af om din kat kan drikke grøn te.

Hvorfor bør katte drikke grøn te?

Ligesom for mennesker, har grøn te nogle fantastiske fordele for din kat! Grøn te er naturligt rig på antioxidanter, der hjælper med at udrense toxiner og affaldsstoffer ud af deres krop. Enheder af grøn te kan også hjælpe med at sænke hastigheden af tumorvækst og modvirke kræftceller.

Og det er bare begyndelsen. Der er utallige andre fordele ved at drikke grøn te. Det kan hjælpe med at reducere din kats risici for at udvikle hjerteproblemer. Grøn te kan hjælpe med at holde deres blodsukker på et sikkert niveau. Det kan endda hjælpe med at forebygge diabetes for katte. Ja, hvis du ikke allerede vidste det, så kan katte også få diabetes.

Her er nogle andre fordele, at være opmærksom på:

  • Kan hjælpe med at udrense toxiner fra lungerne
  • Hjælper med normalfunktion af stofskiftet
  • Dets naturlige fluorindhold kan hjælpe med at holde mundinfektioner for døren

Det er dog aldrende katte, der nok ser de mest signifikante fordele. Øverst på listen af fordele, kan grøn te særligt forøge de kognitive funktioner hos katte - hvilket er understøttet af studier. Så hvis din kat ikke allerede læsker sig i grøn te, så er det måske på tide at introducere dem til det! Og når nu du er i gang, så lav også et krus til dig selv. Husk at mange af disse fordele også er gældende for mennesker.

Fingrene er krydsede for at din kat kan lide dette, da grøn te ikke er for alle - katte inkluderet. Hvis de rynker på næsen alene af lugten, kan du anvende tilskud til at booste deres hjerne i stedet. Brain Health fra Animigo hjælper hjernen og immunforsvaret, hvilket gør det ideelt for kæledyr, der er ved at være lidt langsomme i optrækket.

Hvor meget grøn te er godt for din kat?

Prøv en lille skål til at starte med. Nogle katte vil nok kun drikke en smule, mens andre drikker det hele. Du må bare ikke give dem vand direkte fra elkedlen! Det vil de brænde sig på, og de vil aldrig se på dig kærligt igen. Aldrig nogensinde. Lav i stedet teen som du plejer, lad den køle af og server derefter teen.

Hvilken grøn te er bedst?

Ligesom, tør vi sige “normal” te, indeholder grøn te også koffein. Og koffein er ikke det bedste for katte. Vi anbefaler, at du finder en koffein-fri te, så du ikke behøver at bekymre dig om, hvor meget koffein din kat indtager. Derudover bør du holde dig til økologiske mærker, da de vil være fri for pesticider og andre ubehageligheder, der kan skade din kat.

Så nu ved du, at din kat kan drikke te - du kender til de mulige helbredsfordele te kan give dem, hvilke typer te du kan anvende, og hvordan du forbereder teen for kattene. Nyd det!

Andre interessante artikler