Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Echinacea til Hunde & Katte

Naturligt immunitets tilskud

Oversigt

Echinacea til hunde og katte er et naturligt kosttilskud med tranebær og echinacea til at give din firbenede ven den nødvendige støtte til immunforsvaret. Indeholder en potent dosis på 210mg echinacea per kapsel til at beskytte og støtte dit kæledyrs immunsystem for at holde dem sunde og glade hele året rundt.

  • Naturligt kosttilskud til immunforsvar
  • Styrker og beskytter
  • 210mg echinacea per kapsel
  • Til hunde & katte af alle størrelser
  • Kan gives hele eller åbnes og tilføjes til mad
  • Alle størrelser & racer
  • Glutenfri
  • Certificeret høj kvalitet

Dette produkt er desværre ikke længere på lager.

Styrkelse af dit kæledyrs immunsystem

Når dit kæledyrs immunsystem er på toppen, vil de løbe og lege helt ubekymret. Men når deres immunsystem lider, virker de ikke til at være sig selv. Mens det er vigtigt at håndtere det, der forårsager dit kæledyrs problem, er det muligvis vigtigere at holde deres immunsystem på fuld styrke hele tiden, så det bedre kan kæmpe virus, bakterier og infektioner. Der er mange naturlige næringsstoffer, vitaminer og mineraler, som kan gøre dette, såvel som gavnlige plantepræparater kendt for at hjælpe immunsystemet.

Kan Echinacea øge din hunds immunsystem?

Echinacea, en urte fra blåblomstret rudbeckia, er blevet brugt i årevis til at hjælpe med problemer relateret til lavt immunsystem, så som forkølelser, influenza og luftvejsinfektion. Før antibiotika blev opfundet, blev planten brugt af lignende grunde, men fungerede på en anden måde. I stedet for at urten angriber bakterierne i kroppen, hjælper den med at styrke kroppens naturlige immunsystem, så det kan klarer bakterierne inden man bliver syg. Den kan have samme effekt hos hunde og katte, hvilket gør, at den en fantastisk naturlig ingrediens at tilføje til dit kæledyrs kost for at styrke deres naturlige immunitet.

Hvornår skal du give dit kæledyr Echinacea?

Da Echinacea arbejder på at hjælpe med at styrke dit kæledyrs immunitet, er den bedste måde at bruge urten på, ikke når dit kæledyr allerede lider, men som en forebyggende foranstaltning. Af denne grund kan det være bedst at give dit kæledyr echinacea løbende, eller når du tror, at de kan blive udsat for sygdom (fx når du tager til kennel). Da planten arbejder på at forberede kroppens immunsystem mod indkommende bakterier, anbefales det, at man bruger produktet i perioder for virkelig at holde sit kæledyrs immunsystem klart.

Brugsvejledning

Echinacea-tilskud til hunde og katte er lavet i praktiske kapsler, som du enten kan give dit kæledyr som hele kapsler, eller hvis din hund eller kat er lidt kræsen, kan du også åbne kapslerne og tilsætte indholdet til deres mad.

Fuld liste over ingredienser

Tranebærekstrakt, Echinacea-ekstrakt, Magnesiumstearat, Siliciumdioxid, Gelatine kapselskal.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På animigo stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(87)
4 Stjerner
(35)
3 Stjerner
(6)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

91.94% baseret på 128 kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Min Staffordshire Bull Terrier Dusty på 1 år nyder at indtage sin daglige dosis af Echinacea fra Animigo. Hun indtager produktet dagligt blandet i hendes foder. Echinaceas egenskab er at styrke immunforsvaret og det er en nødvendighed da Dusty både har allergi og hoftedysplasi. Anbefaling herfra!

A Amalie H
Bekræftet køb

Førhen har min hund har haft det nemt ved at blive syg, men siden jeg er begyndt at bruge det her, har han ikke været syg. Så tænker og håber at det virker.

H Helene
Bekræftet køb

Kan klart mærke en forskel på min hunds helbred, det er jeg glad for

L Lise
Bekræftet køb

Vi har brugt dette produkt i et stykke tid, og vi kan se en tydelig forbedring i min hunds helbred

J Julia
Bekræftet køb

Fint produkt

C Cornelia
Bekræftet køb

Kan ikke få min hund til at tage dette tilskud

B Brit
Bekræftet køb

rigtig fint

S Susanne
Bekræftet køb

Kan kun anbefales, virkelig et godt produkt

L Lisbeth
Bekræftet køb

En stor hjælp til at holde min lille hund rask

P Pernille
Bekræftet køb

Meget fint produkt

S Shila

Du vil måske også kunne lide