Fri fragt på alle ordrer over 499kr*
Digestease til Katte - Fordøjelses Tilskud Med Probiotika - 120 Kapsler - Animigo
Digestease til Katte - Fordøjelses Tilskud Med Probiotika - 120 Kapsler - Animigo
Digestease til Katte - Fordøjelses Tilskud Med Probiotika - 120 Kapsler - Animigo
Digestease til Katte - Fordøjelses Tilskud Med Probiotika - 120 Kapsler - Animigo

Fordøjelses Probiotika til Katte

120 Tabletter | Fordøjelses tilskud med Probiotika

Oversigt

Lider din kat af fordøjelsesproblemer? Hjælp dem med at opnå balance i deres tarm med Digestease til Katte! Lavet med en præcis blanding af probiotika, præbiotika, vitaminer, mineraler og aminosyrer hjælper dette komplekse fordøjelses tilskud med at støtte den gode bakterielle flora i tarmen for at hjælp tynd og uregelmæssige afføring. For at gøre tingene endnu nemmere for dig og din kat kan disse nemme tabletter endda åbnes og indholdet tilføjes til deres mad!

  • Til katte fordøjelsesfunktion
  • Hjælper med at afbalancere afføring
  • Understøtter venlige bakterier i tarmen
  • Indeholder Lactobacillus Acidophillus
  • Med vitaminer, mineraler og aminosyrer
  • Giv tabletten hel eller åbn den og tilføj til mad
  • Certificeret høj kvalitet
  • Alle størrelser & racer
Giv mig besked når produktet er tilbage på lager

Sund fordøjelse hos katte

Vidste du, at vores og vores kattes tarm er fuld af bakterier? Vær ikke foruroliget, det er ikke typen af bakterier, der gør dig syg, den indeholder faktisk "gode" bakterier, som holder dig sund! Bakterierne i din kats tarm har en omhyggelig ligevægt, men når dette ryger ud af balance, f.eks. ved at spise en ubalanceret kost, kan det forårsage en række fordøjelsesproblemer.

For at hjælpe med at få balancen mellem sunde mikroorganismer tilbage, kan det være ideelt at give din kat probiotika, som øger den gavnlige tarmflora og præbiotika, som fungerer som en særlig slags kostfiber til at fodre de gode bakterier. Hvis din kat også lider af problemer som diarré, uregelmæssig tarmbevægelse eller ildelugtende flatulens, kan de desuden drage fordel af en række vitaminer, mineraler og aminosyrer, som arbejder for at støtte en sundt fordøjelseskanal og beskytte mod potentiel yderligere skade.

Hovedingredienser

Probiotika

Dette tilskud indeholder Lactobacillus Acidophillus, der er en probiotika, som er særligt gavnlig til at hjælpe med at afbalancere de gode bakterier i maven. Denne probiotika kan derfor booste naturlig fordøjelse og afhjælpe symptomerne på diarre. Kombineret med andre ingredienser arbejder denne probiotika og de øvrige ingredienser i synergi for at hjælpe med at pleje din kats mave og tarme.

Aminosyre

L-Glutamin, L-Taurin and L-Cystein er alle aminosyrer, der spiller en rolle i kattes fordøjelse. Aminosyrer udgør proteiner, der danner byggestenene i fordøjelsesenzymerne. Disse hjælper med nedbrydning af mad og støtter derfor en sund fordøjelseskanal.

Vitaminer & Mineraler

Vitaminer og mineraler er afgørende for sund fordøjelse; Digestease til Katte indeholder A-Vitamin, som bidrager til immunsystemets normale funktion, E-vitamin, som hjælper med at beskytte celler mod oxidativ stress, samt Biotin, som hjælper metaboliske funktioner, inkluderende en sund pels.

Vejledning

Animigos Digestease til Katte er designet til at være lette at administrere. Du skal blot give din kat 2 tabletter dagligt, fordelt ud på dagens måltider. Sørg for ikke at overstige 2 tabletter indenfor 12 timer. Sørg samtidigt for at din kat altid har adgang til rent og friskt drikkevand.

Advarsel: Kun til katte. Dette er et kosttilskud, og det kan derfor ikke erstatte en balanceret diæt. Hvis din kat får medicin eller har helbredsmæssige lidelser, skal du tale med en dyrlæge inden brug af disse tabletter. Giv ligeledes ikke dette tilskud til katte der er gravide eller ammer.

Opbevar et tørt og køligt sted, udenfor børns rækkevidde.

Ingredienser :

MSM (Methylsulfonylmethane), L-Glutamin, N-Acetyl-D-Glucosamin, Kelp Pulver (Ascophyllum nodosum), Bromelain, Lactobacillus Acidophillus, Vindruekerne Ekstrakt 95%, L-Cystein, Papain, L-Taurin, Pancreatin, Krom, Fyldemiddel: Mikrokrystallinsk cellulose, Dicalciumphosphat Granulær DC, antiklumpningsmidler: Magnesiumstearat og siliciumdioxid.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På animigo stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(54)
4 Stjerner
(33)
3 Stjerner
(8)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

88.75% baseret på 95 kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Det ser ud til at virke som det skal

P Pernille T
Bekræftet køb

Min kat har udfordringer med fordøjelsen, dette produkt hjælper rigtig meget og er nemt opløst i vådfodder

K Kirsten
Bekræftet køb

De virker helt perfekt, jeg har ikke haft flere problemer siden jeg startede med at give min kat dem.

H Helle
Bekræftet køb

De er rigtig lette at give til min kat. Derudover er der en god mængde piller i hver pakke.

M Martin
Bekræftet køb

Ganske fint produkt

J Jacob
Bekræftet køb

Fint produkt og god leveringstid

M Morten
Bekræftet køb

Kan ikke klage over produktet, det lader til at have hjulpet vores kat med dets maveproblemer

J Jørgen
Bekræftet køb

Fint produkt, der ser ud til at hjælpe vores kat med dets lidt tarmproblemer

F Frederikke
Bekræftet køb

Dejligt produkt, der er nemt at anvende

H Holger
Bekræftet køb

De kan med fordel gemmes i maden, hvis ens kat ikke er så vil med piller

F Frederik

Du vil måske også kunne lide