Fri fragt over 499kr til pakkeshop*

Fordøjelses Probiotika til Katte

Fordøjelses tilskud med Probiotika

Oversigt

Lider din kat af fordøjelsesproblemer? Hjælp dem med at opnå balance i deres tarm med Digestease til Katte! Lavet med en præcis blanding af probiotika, præbiotika, vitaminer, mineraler og aminosyrer hjælper dette komplekse fordøjelses tilskud med at støtte den gode bakterielle flora i tarmen for at hjælp tynd og uregelmæssige afføring. For at gøre tingene endnu nemmere for dig og din kat kan disse nemme tabletter endda åbnes og indholdet tilføjes til deres mad!

 • Til katte fordøjelsesfunktion
 • Hjælper med at afbalancere afføring
 • Understøtter venlige bakterier i tarmen
 • Indeholder Lactobacillus Acidophillus
 • Med vitaminer, mineraler og aminosyrer
 • Giv tabletten hel eller åbn den og tilføj til mad
 • Kvalitetsgodkendt Certificering
 • Alle størrelser & racer

Dette produkt er desværre ikke længere på lager.

 • Kvalitetsgodkendt Certificering
 • Alle størrelser & racer

Sund fordøjelse hos katte

Vidste du, at vores og vores kattes tarm er fuld af bakterier? Vær ikke foruroliget, det er ikke typen af bakterier, der gør dig syg, den indeholder faktisk "gode" bakterier, som holder dig sund! Bakterierne i din kats tarm har en omhyggelig ligevægt, men når dette ryger ud af balance, f.eks. ved at spise en ubalanceret kost, kan det forårsage en række fordøjelsesproblemer.

For at hjælpe med at få balancen mellem sunde mikroorganismer tilbage, kan det være ideelt at give din kat probiotika, som øger den gavnlige tarmflora og præbiotika, som fungerer som en særlig slags kostfiber til at fodre de gode bakterier. Hvis din kat også lider af problemer som diarré, uregelmæssig tarmbevægelse eller ildelugtende flatulens, kan de desuden drage fordel af en række vitaminer, mineraler og aminosyrer, som arbejder for at støtte en sundt fordøjelseskanal og beskytte mod potentiel yderligere skade.

Hovedingredienser

Probiotika

Dette tilskud indeholder Lactobacillus Acidophillus, der er en probiotika, som er særligt gavnlig til at hjælpe med at afbalancere de gode bakterier i maven. Denne probiotika kan derfor booste naturlig fordøjelse og afhjælpe symptomerne på diarre. Kombineret med andre ingredienser arbejder denne probiotika og de øvrige ingredienser i synergi for at hjælpe med at pleje din kats mave og tarme.

Aminosyre

L-Glutamin, L-Taurin and L-Cystein er alle aminosyrer, der spiller en rolle i kattes fordøjelse. Aminosyrer udgør proteiner, der danner byggestenene i fordøjelsesenzymerne. Disse hjælper med nedbrydning af mad og støtter derfor en sund fordøjelseskanal.

Vitaminer & Mineraler

Vitaminer og mineraler er afgørende for sund fordøjelse; Digestease til Katte indeholder A-Vitamin, som bidrager til immunsystemets normale funktion, E-vitamin, som hjælper med at beskytte celler mod oxidativ stress, samt Biotin, som hjælper metaboliske funktioner, inkluderende en sund pels.

Vejledning

Animigos Digestease til Katte er designet til at være lette at administrere. Du skal blot give din kat 2 tabletter dagligt, fordelt ud på dagens måltider. Sørg for ikke at overstige 2 tabletter indenfor 12 timer. Sørg samtidigt for at din kat altid har adgang til rent og friskt drikkevand.

Advarsel: Kun til katte. Dette er et kosttilskud, og det kan derfor ikke erstatte en balanceret diæt. Hvis din kat får medicin eller har helbredsmæssige lidelser, skal du tale med en dyrlæge inden brug af disse tabletter. Giv ligeledes ikke dette tilskud til katte der er gravide eller ammer.

Opbevar et tørt og køligt sted, udenfor børns rækkevidde.

Ingredienser :

MSM (Methylsulfonylmethane), L-Glutamin, N-Acetyl-D-Glucosamin, Kelp Pulver (Ascophyllum nodosum), Bromelain, Lactobacillus Acidophillus, Vindruekerne Ekstrakt 95%, L-Cystein, Papain, L-Taurin, Pancreatin, Krom, Fyldemiddel: Mikrokrystallinsk cellulose, Dicalciumphosphat Granulær DC, antiklumpningsmidler: Magnesiumstearat og siliciumdioxid.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Wormwood Advanced Ormekur
Wormwood Advanced Ormekur

120 ml Væske | Støtte til mave-tarmsystem

249 kr.

+
Denti Care Pulver
Denti Care Pulver

180 g Pulver | Tandplejepulver til hunde og katte

119 kr. 154 kr.

1 Vare

249 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering*
Total

Kundeanmeldelser

På animigo stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(62)
4 Stjerner
(35)
3 Stjerner
(9)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

89.16% baseret på 106 kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Min kat har udfordringer med fordøjelsen, dette produkt hjælper rigtig meget og er nemt opløst i vådfodder

K Kirsten
Bekræftet køb

Det ser ud til at virke som det skal

P Pernille T
Bekræftet køb

Ved ikke om de virker endnu, men vil fortsætte

J Jeremy
Bekræftet køb

super produkt!

D Dan
Bekræftet køb

Min kat virker meget bedre nu. Tak!

H Heidi
Bekræftet køb

Min kat virker så meget gladere, siden jeg nu giver disse. Det er værd hver en krone!

A Ariana
Bekræftet køb

Den er "cruelty-free" så der ikke er skadet nogen dyr under testing. Det tiltaler mig

D Dawn
Bekræftet køb

Ganske fint produkt

J Jacob
Bekræftet køb

Fint produkt og god leveringstid

M Morten
Bekræftet køb

Kan ikke klage over produktet, det lader til at have hjulpet vores kat med dets maveproblemer

J Jørgen

Du vil måske også kunne lide