Fri fragt på alle ordrer over 499kr
Mest populære

Glucosamine & Chondroitin til Hunde & Katte

180 Kapsler | Til led, brusk & mobilitet

Oversigt

Når dit kæledyr har problemer med deres led, vil du gøre, hvad du kan for at hjælpe dem. Det kan inkludere mere motion og at holde deres vægt på et behageligt niveau samtidig med at tilsætte tilskud af bestemt ernæring til deres kost. Glucosamin & Chondroitin er et kvalitets tilskud skabt til at hjælpe dig med at pleje dit kæledyrs led. Lavet af naturlige ingredienser, inklusiv den centrale blanding af glucosamin og chondroitin, tillader dette kosttilskud dig at give din trofaste ledsager det bedste, når det kommer til velværet af deres led, uanset alder, størrelse og aktivitetsniveau.

 • For led, brusk og mobilitet
 • Støtter en aktiv livsstil
 • Kvalitets glucosamin & chondroitin
 • C-vitamin til knogler, brusk og tænder
 • Med naturlig hyben ekstrakt
 • Til hunde og katte af alle størrelser
 • Alle størrelser & racer
 • Certificeret høj kvalitet
 • ISO
 • Køb 1 169 kr.
 • Køb 2 304 kr. 338 kr. Du sparer 10%
 • Køb 3 405 kr. 507 kr. Du sparer 20%

Sunde led i hunde og katte

Undre du dig over, hvorfor dit kæledyr har problemer med at løbe rundt, komme op af trapperne eller hoppe op på sofaen? Måske er det alderdom, men det er højst sandsynligt resultatet af stive eller smertefulde led. Som vores kæledyr bliver ældre, vil deres led uundgåeligt svækkes, men det kan også ske hos yngre dyr i deres bedste alder. Som et resultat er det ligeså vigtigt at tage en præventiv tilgang til dine kæledyrs led igennem deres liv, som det er at gøre det, når de bliver ældre.

Glucosamin & chondroitin

To fremragende ingredienser som er betragtet meget gavnlige er glucosamin og chondroitin, som er naturlige forekommende forbindelser i hunde og katte. Glucosamin er brugt til brusk, mens chondroitin er til bekvemmelighed ved udførelse af bevægelser. Som dit kæledyr bliver ældre eller gennem regelmæssig slitage, falder niveauet af disse forbindelser langsomt, hvilket resultere i smerte, stivhed og mangel på bevægelighed. Det betyder, at for at hjælpe din loyale kammerat med at blive mobil og elske livet igen, er det vigtigt at eksternt supplere det naturlige niveau.

Hovedingredienser

Hos Animigo tror vi på, at tilbyde dig og dine kæledyr det bedste. Det er derfor vi efter dybdegående forskning og udvikling, har skabt vores Glucosamin & Chondroitin tilskud. Ved naturlig sourcing og brugen af de højest kvalitet ingredienser, har vi fuld tillid til hver af vores kapsler. Uanset størrelse, avle og alder på dit kæledyr, kan du give dem, hvad de har brug for, for at forblive aktiv og mobile!

Vejledning

Disse kvalitets kapsler er skabt til at blive spist hele, men for de lidt mindre kammerater, for at gøre tingene lidt nemmere for jer begge, kan kapslerne blive åbnet og indholdet kan tilføjes til deres måltid. I løbet af de første 3 måneder, foreslår vi, at man bruger de vejledende doser. Hvis du efter de første 3 måneder føler, at dit kæledyr får fordelene ved kapslerne, kan du reducere deres dosis, indtil deres personlige vedligeholdelse er etableret, hvilket normalt vil være 25-50% af den fulde mængde.

Fuld liste over ingredienser

D-Glucosaminesulfat 2KCL, Chondroitinsulfat fugle 90 %, Askorbinsyre (C-vitamin), Ingefærrod ekstrakt (Ratio 20:1), Hybenekstrakt (Ratio 20:1), Gurkemejepulver, Magnesiumstearat. Kapselskal: Hypromellose (HPMC)

Gode råd:

Det anbefales at fordele den daglige dosis over flere måltider, men sørg samtidigt for, at du ikke overstiger den daglige anbefalede dosis inden for en 12 timers periode. Dette er et fodertilskud, så det hverken kan eller må anvendes som erstatning for måltider eller for en nærende kost. Sørg for at dit kæledyr altid har adgang til friskt og rent drikkevand. Såfremt dit kæledyr får medicin, bør du konsultere med en dyrlæge før brug af dette produkt. Giv heller ikke dette tilskud til dit kæledyr, hvis det enten er gravid eller ammer.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På animigo stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(36)
4 Stjerner
(7)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

93.78% baseret på 44 kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Nemt at anvende

L Lise D
Bekræftet køb

Er meget tilfreds med produktet

A Annelise T
Bekræftet køb

Hurtig levering og vores ældste hund er glade for dem og han har mindre ondt

T Tina D
Bekræftet køb

Det er rigtig godt for en lidt ældre hund med gigt

S Susanne ?
Bekræftet køb

Det meget hjælpe til min hund

Z Zydrone Z
Bekræftet køb

Er pt I gang med at afprøve det

P Pernille J
Bekræftet køb

Hjælper mine 2 hunde rigtig meget, så de kan bevæge sig bedre

H Heidi P
Bekræftet køb

Vores kat er blevet mere frisl

p pernille
Bekræftet køb

Super effektivt, min knap 11 årige schæfer har stor glæde af dem

H Heidi
Bekræftet køb

Har hjulpet vores hund med at kunne gå og løbe uden problemer med hoften.

M Maria C

Du vil måske også kunne lide