Fri fragt på alle ordrer over 499kr
Mest populære

Glucosamine & Chondroitin til Hunde & Katte

180 Kapsler | Til led, brusk & mobilitet

Oversigt

Med alderen kan både hunde og katte få problemer med deres led, og ligesom mennesker kan de blandt andet få ledgigt, hvilket kan påvirke deres aktivitetsniveau og velvære negativt. Clucosamin og Chondroitin til hunde og katte er et naturligt kosttilskud til velsmurte led og lindring i forbindelse med ledsmerter. Forkæl din firbenede ven med et naturligt kosttilskud til din hund eller kats ledsundhed, uanset alder, størrelse og aktivitetsniveau.

 • Til led, brusk og mobilitet
 • Støtter en aktiv livsstil
 • Glucosamin, chondroitin og C-vitamin til knogler og led
 • Velegnet til hunde og katte i alle størrelser
 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Alle størrelser & racer
 • Certificeret høj kvalitet
 • ISO
 • Køb 1 169 kr.
 • Køb 2 322 kr. 338 kr. Du sparer 5%
 • Køb 3 456 kr. 507 kr. Du sparer 10%

Køb nu og få 2 Comfort Point ?

Sunde led hos hunde og katte

Har du oplevet, at din hund eller kat har problemer med at løbe rundt, gå op ad trapperne, hoppe op i sofaen, eller pludselig begynder at halte? Det kan muligvis skyldes alderdom, men det er højst sandsynligt grundet stive og smertefulde led. Med alderen vil vores elskede firbenede venners led svækkes helt naturligt, men det kan også ske for yngre hunde og katte i deres bedste alder. Derfor er det lige så vigtigt at have en forebyggende tilgang til dine kæledyrs led gennem deres liv, som det er at pleje dem, når de bliver ældre.

Glucosamin og chondroitin

To ingredienser, der anses for at være fantastiske til led, brusk og knogler, er glucosamin og chondroitin, som hunden og kattens krop producerer helt naturligt. Men med alderen falder den naturlige dannelse af glucosamin og chondroitin, hvilket kan føre til en lang række sundhedsproblemer. Det kan være alt fra stive led, ledsmerter, stivhed generelt og nedsat bevægelighed. Netop derfor vælger flere ansvarlige kæledyrsejere at give deres elskede firbenede venner et tilskud med netop disse to ingredienser for at sikre, at hunden eller katten får nødvendige byggesten til velsmurte led til at støtte et aktivt liv.

De vigtigste ingredienser

Brugsvejledning

Tilskuddet i kapselform er udviklet til at blive spist hele, men for de mindre firbenede venner eller katte og hunde, der er lidt kræsne, kan kapslerne åbnes og indholdet tilsættes deres måltid. I løbet af de første tre måneder anbefaler vi, at du følger de vejledende doser som beskrevet i tabellen nedenfor. Hvis du efter de første 3 måneder bemærker, at dit kæledyr har fordel af tilskuddet, kan du reducere deres daglige dosis efter behov.

Anbefalinger

Vi anbefaler at fordele den daglige dosis over flere måltider, og at du ikke overskrider den daglige anbefalede dosis inden for en 12-timers periode. Glucosamin & chondroitin er et kosttilskud, og skal ikke ses som en erstatning for måltider eller en nærende kost. Sørg for, at dit kæledyr altid har adgang til friskt og rent drikkevand. Hvis dit kæledyr får medicin, bør du rådføre med din dyrlæge før brug. Tilskuddet bør heller ikke gives til dit kæledyr, hvis det er drægtigt eller dier.

Ingrediensliste

D-Glucosaminesulfat 2KCL, Chondroitinsulfat 90 %, Askorbinsyre (C-vitamin), Ingefærrod-ekstrakt (Ratio 20:1), Hybenekstrakt (Ratio 20:1), Gurkemejepulver, Magnesiumstearat. Kapselskal: Hypromellose (HPMC).

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På animigo stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(37)
4 Stjerner
(7)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

93.91% baseret på 45 kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Nemt at anvende

L Lise D
Bekræftet køb

Er meget tilfreds med produktet

A Annelise T
Bekræftet køb

Hurtig levering og vores ældste hund er glade for dem og han har mindre ondt

T Tina D
Bekræftet køb

Det er rigtig godt for en lidt ældre hund med gigt

S Susanne ?
Bekræftet køb

Det meget hjælpe til min hund

Z Zydrone Z
Bekræftet køb

Er pt I gang med at afprøve det

P Pernille J
Bekræftet køb

Hjælper mine 2 hunde rigtig meget, så de kan bevæge sig bedre

H Heidi P
Bekræftet køb

Vores kat er blevet mere frisl

p pernille
Bekræftet køb

Super effektivt, min knap 11 årige schæfer har stor glæde af dem

H Heidi
Bekræftet køb

Har hjulpet vores hund med at kunne gå og løbe uden problemer med hoften.

M Maria C

Du vil måske også kunne lide