• Kvalitetssikret

  100% Pengene Tilbage Garanti

 • Fri Fragt ved køb over

  499kr

 • Lave Priser

  Find det billigere og få differencen tilbage

Urinary Aid for Cats

60 Soft Chews | Tranebær Kompleks Soft Chews

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Har du bemærket, at din kat har problemer med at urinere? Urinary Aid for Cats er velsmagende soft chews, der er designet til at hjælpe dig med at understøtte sundheden og velværet af din kats urinveje. Lavet af de bedste naturlige ingredienser, inklusiv, tranebær og echinacea, er enhver af disse lækre soft chews fulde af næringsstoffer og kan endda hjælpe immunsystemet.

 • Til urin sundhed hos katte
 • Beskytter & styrker indefra
 • Indeholder tranebær & echinacea (rød solhat)
 • Fuld af vitaminer og mineraler
 • Nemme lækre soft chews
 • Kyllingelever & bacon smag
 • Glutenfri
 • Certificeret høj kvalitet
 • IKKE TESTET PÅ DYR

Urininkontinens hos katte

Urininkontinens er ikke den mest behagelige af kæledyrsproblemer, og sker, når en kat mister kontrollen af deres blære. Du vil normalt bemærke problemet, når de begynder at urinere på usædvanlige steder, eller når de ikke virker til til at være dem selv. Urininkontinens kan skyldes en række årsager, herunder skader, hormoner eller en infektion. Hvis du tror, det er været et alvorligt problem for din kat, skal du altid tage dem til dyrlægen, men hvis du gerne vil prøve et hjemme retsmiddel først, er der en række naturlige fødevarer og teknikker, som du kan prøve.

Tranebærens hemmelighed

Fuld af essentielle plantenæringsstoffer, anses den ydmyge tranebær som en superfood ingrediens med en lang række fordele. Den primære anvendelse af tranebær til katte er for at hjælpe med urin sundhed og hjælpe med at beskytte mod bakterier. En forbindelse der er naturligt forekommende i frugten, proanthocyanidins (PAC), siges at hjælpe med at reducere mængden af bakterier, der klistre fast til blærevæggene. Hvis der der er for mange bakterier i dette område, kan det føre til uønskede urinvejsinfektioner, hvilket betyder, at tranebær kan være en fantastisk mulighed for at hjælpe dette problem. Derudover har en undersøgelse også knyttet frugten til at være nyttig til forebyggelse af disse problemer, hvilket viser, hvordan det er en perfekt frugt at forbruge hele året rundt, og ikke bare når der opstår problemer.

Hovedingredienser

Immune System

Tranebær
Udover at være nyttig for kattes urinveje, er tranebær også fulde af plantenæringsstoffer. Disse lækre bær indeholder, kobber, pantotensyre og mangan samt vitaminerne C, E & K så vel som kostfibre.

Skin & Coat

Echinacea (rød solhat)
Echinacea, som tilhører daisy familien, er gavnlig for både mennesker og katte. Den har undersøgelser som tyder på, at den er god til at kæmpe mod bakterier, samtidig med den understøtter general kropsbeskyttelse.

Skin & Coat

Ølgær
Ølgær, et naturligt tilskud til katte, er en skjult ernærings mine. I denne fantastiske pulver, kan man finde en række B-vitaminer samt jern, krom, zink, kalium, selen og magnesium.

Vejledning

Giv din kat 2 soft chews om dagen i 1 til 3 uger. Efter denne periode, for vedligeholdelse formål, skal du give dem 2 soft chews dagligt 1-2 gange om ugen. Takke være den praktiske soft chew form, er dette tilskud super nemt og bekvemt. De er også fantastiske til at give næring til katte, som ikke vil tage piller, eftersom de er så lækre og lette, at de er en velsmagende godbid, som din kat vil elske.

Fuld liste over ingredienser

Glycerin, kartoffelflage, ølgær, fuld fedt hørfrø, rapsolie, maltodextrin, tranebær pulver (8,4%), echinacea pulver (4,8%), mahogni rod, astragel, tapioka, marshmallow root.

Kundeanmeldelser

På animigo stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(13)
4 Stjerner
(14)
3 Stjerner
(2)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
Fantastisk 4.5

87.59% baseret på 29 Anmeldelser

Giv en anmeldelse
 • fantastisk produkt! Jeg bruger dem i en uge, og de er bare super gode. Mine katte hader det faktum, at de er meget store, og duften er intens. Hvad jeg gør er bare at narre dem. Prøv at knust til støv mellem fingrene og læg den i deres flydende mad. Hvis du har dårlige nyrer, er dette produkt meget godt, og prisen er bare fantastisk sammenlignet med dem, jeg bruger til at købe.

  RM trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Virker hutigt

  KB trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Min killing kan ikke lide dem, så står og knuser dem og i en kapsel. Men umiddelbart har de virket

  MW trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Virkede efter få dage

  KB trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Min kat kan godt li det, og han er normalt ret kræsen

  T small logo of leading supplement brand since 2005, animigo

 • Min kat tager dette uden noget problem, dette er vigtigt for os, da han ellers altid nægter

  U small logo of leading supplement brand since 2005, animigo

 • min kat har ikke noget imod at tage disse, så det er en vinder for mig

  p small logo of leading supplement brand since 2005, animigo

 • Min kat har ingen problemer med at tage disse og vi ser stadig den fulde effekt

  K small logo of leading supplement brand since 2005, animigo

 • Jeg havde længe været på udkig efter et tranebærtilskud til katte og dette er super!

  R small logo of leading supplement brand since 2005, animigo

Sidste1 2 3 4  Næste >