Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Immunsystem Support

Din hund er din bedste ven og har mange af de samme behov som du selv har. Et af disse er behov for et velfungerende og stærkt immunforsvar, til at modstå sæsonernes bakterier og vira. Hjælp din firbenede ven med at have et sundt og sjovt liv ved at pleje deres immunforsvar og prøv et kosttilskud, der giver din hund et ekstra boost til deres daglige sunde kost – det er let at anvende et kosttilskud og lader dig vide, at du gør alt du kan for at sikre det bedste liv for din hund. Find netop det let anvendelige produkt der passer dig og din bedste ven bedst her hos Animigo!
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Grundlaget for enhver livsstil for ethvert dyr er vedligeholdelsen af en sund immunitet. For din hund er deres immunsystem det beskyttende skjold, der forhindrer dem i at blive syg, så de kan nyde et godt og sundt liv. Ved at tage de nødvendige skridt for din firbenede ven ved at yde immunforsvar støtte til hunde, kan du hjælpe med at øge din hunds immunsystem og fremme deres levetid.

Hvad er immunforsvaret hos hunde?

Immunforsvaret essentielt en paraplybetegnelse for at beskrive alle de aktive komponenter i kroppen, der arbejder for at beskytte kroppen mod sygdom. Når din hund føler sig lidt under vejret og derefter kommer på toppen igen efter lidt søvn og afslapning, er det et eksempel på hundens immunforsvar på spil. Kroppens naturlige forsvar danner tilsammen immunforsvaret. Men ligesom alle de indviklede systemer, der virker i kroppen, kan immunforsvaret ikke nødvendigvis bare overlades til sine egne apparater og afværge trussel såsom infektion og sygdom på ubestemt tid. Hundens immunforsvar kan have godt af støtte for at sikre, at den virker på den bedste måde for din firbenede ven.

Trusler mod hundens immunforsvar

For bedre at forstå, hvordan du bedst kan øge og vedligeholde din hunds immunforsvar, skal du først forstå, hvilken faktorer der kan medføre en risiko for din hunds immunforsvar i første omgang. Disse omfatter:

Alder

Alder er et kompliceret problem, når det kommer til faktorer i din hunds liv såsom led sundhed, fordøjelse, aktivitet og selvfølgelig immunitet. Når din hund bliver ældre, bliver deres krop mindre effektiv i drift generelt, og det vil gøre den mere følsomt for miljøet omkring den, og som følge heraf er din hund mere tilbøjelige til at blive syg. Det er vigtigt at huske det, når du passer din hund. Når de er unge, er det vigtigt at opbygge deres naturlige immunitet ved at udsætte dem for miljøet omkring dem, men når de når deres ældre dage, bør denne praksis vendes og støtten af deres immunsystem vil drage fordel af eksternt hjælp.

Sygdom

"Men jeg troede, at immunforsvaret skulle klarer det?" Ja, men det er uundgåeligt, at din hund bliver syg på et tidspunkt, ikke mindst fordi det bliver syg, er, hvordan din hunds immunforsvar vil opleve en naturlig immunforstærker i form af naturlig eksponering, men sygdom svækker immunforsvaret.

Forestil dig, at din hunds immunforsvar er som en intern politistyrke, og sygdom er de kriminelle. Hvis din hunds immunforsvar er fokuseret på at bekæmpe en sygdom, vil indførelsen af en anden sygdom ikke kunne modtage fuld opmærksomhed. I disse situationer, hvor din hund er syg og immunforsvarer er svært på arbejde, er det vigtigt at træffe foranstaltninger for at forhindre et andet problem og forøge immunforsvaret, hvor det er muligt. Det er derfor, du ofte ser, at hospitaler og dyrlæger er miljøer med fokus på hygiejne, og hvorfor det at komme sig over sygdom normalt hænger sammen med hvile, medicin og masser af sund mad.

Kost

Kost kan markant påvirke din hunds immunforsvar. For eksempel, hvis din hunds kost er stærkt behandlet, kan det medføre mere skade end godt i form af frie radikaler (mikroskopiske elementer, som du finder i forurening, UV-stråler, røg osv.), som vil skade din hunds krop på et cellulært niveau. Immunforstærkning er dog også mulig med kost. Kost er et glimrende eksempel på en naturlig immunforstærker til hunde. Ved at spise en afbalanceret kost fyldt med masser af naturligt producerede produkter eller en fyldt med fødevarer til opbygning af din hunds immunitet, vil din hund sandsynligvis få mange antioxidanter. Disse aktive stoffer arbejder for at hjælpe immunsystemet og bekæmpe cellulær skade på din hund. Du kan se, at effekten af ??kost virkelig er afhængig af ejerens valg. Hvis du vælger at tage en vej med billig og forarbejdet mad, kan du muligvis begrænse din hunds immunitet hvorimod du ville gavne det med en afbalanceret og sund kost.

Motion

Det lyder skørt, men kan motion faktisk være dårligt for din hunds immunforsvar i nogle situationer. Det betyder ikke at du bare skal lade din hund ligge i sofaen af frygt for at gøre dem syge; motion er en naturlig måde at øge immunsystemet på, det hjælper med at optimere systemer som fordøjelsessystemet og kredsløbssystemet. Men, hvad mange mennesker ikke ved, er at der faktisk findes noget som for meget motion. Den energi, som din hund indtager i deres mad, er ligeligt opdelt mellem bevægelse, hormoner, enzymer, reproduktion og immunitet. Hvis din hund forpligter sig for meget af den dyrebare energi til at motion, vil der være mindre tilgængelige til immunitet, og din hund kan have større sundhedsrisiko. Dette er imidlertid et problem, der kan håndteres ved blot at formidle motion eller øge fødeindtagelse.

Hvad kan jeg gøre for at øge min hunds immunsystem?

At passe din hunds immunforsvar er lige så simpelt som at passe på dit eget. Der er dog nogle meget enkle forebyggende foranstaltninger, som du kan tage med din hund for at sikre, at de er godt beskyttede. For det første er det vigtigt at sikre, at din hund får en afbalanceret kost. Husk altid at tjekke etiketten, når du køber mad til din hund og forsøge at undgå stærkt forarbejdet foder. Jo tættere på naturen du kan få din hunds kost til at være, jo større bliver mængden af immunitetsfremmende antioxidanter, som vil hjælpe din hund internt. Ligeledes skal du sørge for, at din hund spiser en kost, der er skræddersyet til deres livsstil. Hvis de er meget aktive, fodre dem mere end den gennemsnitlige hund, hvis de er lidt dovnere, skal du ikke være ikke bange for at nedskære lidt.

Motion er også meget vigtigt for din hunds immunforsvar, og regelmæssig motion og gåture er en god naturlig immunforstærkning aktivitet for din hund, der vil beskytte deres krop, samtidig med at det er sjovt for dem. Når det er sagt, må du ikke overarbejde din hund, fordi det kan forårsage sorg og også svække deres immunsystem.

Endelig er der også immunforsvar tilskud til hunde og immunforstærkende tilskud, som du kan bruge i din hunds daglige liv, de kan gøre en stor forskel i at holde dem sunde i fremtiden. Supplerende kosthjælpemidler er også nyttige for en aldrende hund, eller for en der er syg, da de vil hjælpe med at kompensere for den svage immunitet, som din hunds interne system vil have i den sammenhæng. Bare sørg for at du fokuserer på naturlige immunitetstilskud, der indeholder vitaminer, mineraler og immunitetsstimulerende botaniske stoffer som echinacea.

*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.