Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Soothex til Hunde

60 Kapsler | Naturligt beroligende kosttilskud

Oversigt

Bliver din hund stresset og nervøs? Soothex til Hunde er et kvalitets tilskud, som hjælper dig med at berolige din hund under stressfulde situationer. Formuleret med en unik blanding af vitaminer, aminosyrer og citronmelisse, er dette naturlige tilskud ideelt til at berolige vores nervøse firbenede venner uden at skulle bruge kemikalier, som kan få dem til at føle sig døsige eller sløve. For at gøre det endnu bedre, er det også super nemt at give din hund dette tilskud!

  • Naturligt beroligende tilskud
  • Støtter under stressfulde situationer
  • Fuld af vitaminer og aminosyrer
  • Beriget med beroligende citronmelisse
  • Naturlig og ikke-døsig formel
  • Giv kapslen hel eller tilføj til mad
  • Certificeret høj kvalitet
  • IKKE TESTET PÅ DYR
Giv mig besked når produktet er tilbage på lager

Berolig din hund

Vidste du, at hunde også kan føle sig stresset? Ligesom hos mennesker er der situationer, som kan stresse din firbenede ven. Disse situationer kan være rejser, storme, separation fra os og møder med nye dyr eller mennesker. Mens disse situationer typisk ikke kan undgås, er der stadig måder at hjælpe. Hvis det bare er en enkelt gang i et par minutter, kan du prøve at kæle og tale med dem eller distrahere dem med legetøj.

Hvis det er et større problem, som f.eks. en adopteret hund, der vender sig til sit nye hjem eller separationsangst, skal du tage skridtet videre. Her kan et naturligt beroligende tilskud til hunde komme i brug, da de bruger en række beroligende botaniske stoffer, der kan hjælpe med at berolige din hund og hjælpe dem gennem stressede situationer for at få dem til at føle sig mere tilfredse og lykkelige.

Hovedingredienser

Vejledning

For at bruge disse kvalitets naturlige kapsler, skal du blot give det ønskede beløb til din hund afhængigt af dens størrelse. For at gøre tingene så let som muligt for dig og din hund, hvilket er særligt nyttigt under stressede situationer, kan du enten give dem kapslen helt eller forsigtigt åbne den og tilføje indholdet til deres mad. Dette er ideelt for vores mere kræsne venner, da de kan tage et tilskud uden at opdage det!

Fuld liste over ingredienser

L-Theanin, L-Tryptofan, L-Taurin, Citronmelisse Ekstrakt, Vitamin B1 HCL Thiamin, B2-Vitamin (Riboflavin), B3-Vitamin (Nikotinsyre), B6-Vitamin (Pyridoxin Hydroklorid), B5-Vitamin (Pantotensyre), B12-Vitamin (Cyanocobalamin), Folinsyre (Giver B9-Vitamin), Magnesiumstearat (Antiklumpningsmiddel), Mikrokrystallinsk Cellulose (Flydemiddel), Size 0 Gelatine White Body and Capsule, Farvestof: Body and Cap Titandioxid (E171).

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På animigo stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(12)
4 Stjerner
(12)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

86.40% baseret på 24 kundeanmeldelser

Bekræftet køb

De er gode. Bestemt nogle jeg vil købe igen hvis det bliver nødvendigt.

K Klaus
Bekræftet køb

Jeg har altid haft problemer med at rejse med min hund, men de her har virkelig hjulpet.

T Thomas
Bekræftet køb

De kan virkelig hjælpe på hunde med lidt stress eller nervøsitet i dagligdagen såsom ved køreturer

R Rasmus
Bekræftet køb

Kan anbefales til alle med lidt stressede hunde

L Lars
Bekræftet køb

Ganske fint produkt

M Maj-britt
Bekræftet køb

Udmærket produkt

A Anne-Grethe
Bekræftet køb

Godt produkt

M Morten
Bekræftet køb

Har hjulpet en del på vores ellers så køre sky hunde, kan anbefales

A Ali
Bekræftet køb

Ganske fint produkt. Hvis hunden ikke vil spise kapslerne, så kan de med fordel gemmes i maden

V Vibekke
Bekræftet køb

Fint produkt

T Torben

Du vil måske også kunne lide