Animigo Logo

Mandag - fredag | 09:00 til 17:00

Pote- og Snude Salve

60 ml Balsam | Lindrende og nærende fugtighedscreme

I modsætning til mennesker, som går med sko for at beskytte deres fødder, har hunde og katte kun fire delikate poter, som er sårbare overfor tørhed, skade, kløe, afskalning, revnedannelse og blødning. Denne ultra fugtgivende salve, lavet på helt naturlige ingredienser, er perfekt til små sensitive snuder, revnede trædepuder og skarver albuer. Fri for sulfater og parabener er denne super fugtgivende salve et must-have for alle hundeejere.

  • Giver fugt og beroliger poter og snude
  • Beriget med mandelolie, olivenolie og kokosolie
  • Absorberes let for øjeblikkelig effekt
  • Virker godt til problemer forårsaget af sne, hede, salt & sand
  • Lindrer sensitive hudområder
  • Til katte og hunde
  • Alle størrelser & racer
99
$18.13
Du sparer $1.97
På lager

Fri fragt ved køb over 499 kr

Flerfunktionel snude- og potesalve til katte og hunde

Tænk dig, hvor sårbare vores egne fødder er, selv med fodtøj! Dine firbenede venners delikate trædepuder er i større fare for at komme til skade. At bruge en beroligende potesalve som forebyggende foranstaltning er en god måde at passe på dem, når de løber rundt udenfor og vejrforholdene er ekstreme.

Dine kæledyrs sensitive trædepuder kan let blive tørre og revnede, hvilket øger risikoen for at sne bliver fanget mellem deres tæer, der kan føre til frostbid og skade. En fugtgivende potesalve skaber en isolerende barriere mellem poterne og hvad end, de kommer i kontakt med. Samtidigt med deres trædepuder kan deres sensitive snuder også blive ru, sprukne og tørre.

Denne fornyende salve indeholder sikre og naturlige ingredienser som er passende for poter og snuder i alle sæsoner. For at beskytte dit kæledyrs sensitive poter og snude for isnende kulde, brændende sand, ru overflader, salt og svampeinfektioner har du brug for en helt naturlig salve, som er fri for giftstoffer og skadelige kemikalier.

Nøgle Ingredienser

Jojoba Seed Oil

Jojobaolie
Jojobaolie er naturligt rig på adskillige essentielle fedtsyrer og vitaminer. Den er fugtgivende, blid mod huden og skaber ikke irritation.

Sweet Almond Oil

Sød mandelolie
Dette er en populær og foretrukket bærerolie, fordi den indeholder vitaminerne A, B1, B2, B6 og E, mineraler, protein og glykosider. Den bliver hurtigt optaget, giver fugt og hjælper mod tørhed og kløe.

Lavender Oil

Lavendelolie
Lavendelolie er sikker og mild for kæledyr og bliver betragtet som et beroligende middel mod rødmen og ardannelse.

Extra Virgin Olive Oil

Ekstra jomfruolivenolie
Olivenolie menes at indeholde fugtgivende skvalen og antioxidanter, som er en fantastisk ingrediens for huden. Det anses for at have en nærende effekt, som giver huden et langvarigt skjold af fugtighed, når den påføres.

Coconut Oil

Kokosolie
Kokosolie er rig på essentielle næringsstoffer og dens applikation kan forbedre hudens fugtindhold.

Beeswax

Bivoks
Bivoks menes at have antibakterielle egenskaber. Derfor anvendes det ofte i helende salver. Bivoks hjælper til at lindre og blødgøre huden og siden det er et naturligt produkt, er det ikke industrielt forarbejdet.

Vitamin E

Vitamin E
Vitamin E er en stærk antioxidant og hjælper derfor med at nære og beskytte huden fra skader fra UV-stråler og frie radikaler.

Sådan påføres Animigo Pote- og Snude salven

Denne lindrende pote- og snude salve er let at bruge. Tag bare toppen af beholderen og påfør blidt salven på dit kæledyrs poter og snude. For at få de bedste resultater anbefaler vi at påføre salven før sengetid. Det reducerer risikoen for at den slikkes af og giver salven længere tid til at arbejde effektivt uden nogle forstyrrelser. Brug et legetøj eller en godbid til at distrahere dit kæledyr for at holde dem fra at slikke eller tvære salven af, før den er trængt ind i huden. Brug konsistent for maksimale fordele.

Ingredienser:

Simmondsia Chinensis, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Olie, hydrogeneret mandelolie, hvid bivoks, Cera MicroCristallina, Lavandula Angustifolia, Lavandula Angustifolia (Lavendel) Olie, Ekstra Jomfruolivenolie, Kokosolie, Bivoks, Carnaubavoks, Vitamin E.

Læs mere
Animigo Pet's Paw and Nose Balm 60 ml Balsam | Lindrende og nærende fugtighedscreme

Kundeanmeldelser

På animigo stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(5)
4 Stjerner
(5)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

80.00% baseret på 11 kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Dufter godt , virker som det skal, let anvendeligt . Dog vil hunden gerne smage

N Nana
Bekræftet køb

Den har virkelig gjort underværker på min hunds snude

R Regitze
Bekræftet køb

Dejlig konsistens og nem at bruge

K Kirstine
Bekræftet køb

Virker virkelig godt og drøj i brug

M Magnus
Bekræftet køb

Dufter dejligt - god salve

H Hannah
Bekræftet køb

Min hund elsker den!

T Thomas
Bekræftet køb

Bedste salve til tørre poter

L Lærke
Bekræftet køb

Et mirakelmiddel om sommeren til poter og snude

T Trine
Bekræftet køb

Jeg kan rigtig godt lide den

F FIlippa
Bekræftet køb

Vi er rigtig glade for salven og bruger den tit

R Rasmus
*Resultater kan variere fra person til person

Relaterede produkter