Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Flåt & Loppehalsbånd til hunde og katte

Apparat | Halsbånd til bekæmpelse af skadedyr

Oversigt

Hjælp dit kæledyr med at forblive fri fra lopper og flåter med Animigos Flåt & Loppehalsbånd! Dette unikke halsbånd bruger en kontrolleret frigivelse af aktive ingredienser til at dække dit kæledyrs krop i et behageligt lavendel-duftende loppe- og flåtmiddel. Denne plantebaserede formel arbejder aktivt gennem dagen til effektivt at håndtere skadedyr, inkluderende flåter, lus, larver og myg. Du kan nu lindre og hjælpe din firbenede ven med at undgå kløende og irriterende hud på grund af skadedyr - helt uden det besvær, det kan være at bruge shampoo og tilskud.

  • Håndterer lopper & flåter
  • Bruger plantebaserede ingredienser
  • Vandafvisende & justerbar
  • 8 måneders beskyttelse
  • 63.5 cm halsbånd
  • Velegnet til både hunde og katte
99 kr.

Fri fragt ved køb over 499 kr

Hvad er et Flåt & Loppehalsbånd?

Mange hunde og katte elsker at klø sig nu og da, men du har måske bemærket at dit kæledyr er begyndt at klø sig noget oftere - lopper og flåter kan være årsagen til dette. Disse skadedyr kan på ubarmhjertig vis bide dit kæledyr, og efterlade det med irriteret og kløende hud. Men ingen grund til bekymre, Animigos Loppe & Flåt Halsbånd er her for at hjælpe! Dette justerbare halsbånd passer perfekt til enhver hund eller kat, og bruger en kontrolleret frigivelse af naturlige baseret aktive ingredienser til at dække dit kæledyrs krop til at bekæmpe de irriterende småkravl.

Hvad er fordelene ved Flåt & Loppehalsbåndet?

Der er mange forskellige varianter af shampoo og tilskud til rådighed, til at håndtere lopper og flåter. Men, det kan være ret besværligt at anvende disse, især hvis dit kæledyr hader at være i bad eller er kræsne når det kommer til, hvad de spiser. Vores Halsbånd giver dit et praktisk og letanvendeligt alternativ til at hjælpe dig håndtere lopper og flåter, helt uden at dit kæledyr lægger mærke til det.

Men det er ikke det hele! Dette halsbånd dækker dit kæledyrs krop i et lavendel-velduftende loppe- og flåtmiddel, der giver dit kæledyr den beskyttelse de behøver i minimum 8 måneder. Halsbåndet er lavet med termoplastisk elastomer (TPE) og vandtætte materialer, hvilket betyder at det kan bæres hvor som helst og når som helst - uanset vejret! Det er tid til at kyle det gamle og basale halsbånd ud, og lade dit kæledyr opleve fordelene ved Animigos Loppe & Flåt Halsbånd!

Ingredienser

Bursera Delpechiana (Linaloe Bær) Olie (6%), Lavandula (Lavendel) Olie (3%), Corymbia Citriodora (Citron Eucalyptus) Olie (3%).

Anvendelse

  1. Placer halsbåndet omkring dit kæledyrs hals, juster så det passer og spænd det.
  2. Halsbåndet bør bæres lidt løst, for at tillade at det kan bevæge sig rundt om dit kæledyrs hals - efterlad 5-8 cm til ekstra justeringer.
  3. Klip den overskydende længde af og smid det ud.
  4. Vask dine hænder efterfølgende.

Gode råd med på vejen

Anvend ikke halsbåndet til kæledyr der er under 8 uger gamle. Hold det uden for børns rækkevidde, og opbevar det et tørt og køligt sted. Takket være at halsbåndet kun anvender plantebaserede ingredienser, er der ingen bivirkninger. Men, vi anbefaler at du tjekker ingredienserne grundigt før du anvender halsbåndet, for at tjekke potentielle allergener.

Advarsel

Dette produkt er underlagt specifikke sikkerhedsadvarsler. Brug biocider sikkert. Læs altid mærkatet og produktinformation før brug.

Kundeanmeldelser

På animigo stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(2)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 5

66.67% baseret på 2 kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Jeg har flere gange været i skoven og der har ikke været noget, så det er super vh Jens

J Jens
Bekræftet køb

Det var nemt at give min kat det på, og han virker til at være tilfreds med det for han har ikke revet det af.

A Annemette

Du vil måske også kunne lide