Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Flåt- & Loppehalsbånd til hunde og katte

Apparat | Halsbånd til bekæmpelse af skadedyr

Oversigt

  • Flåt- & loppemiddel til katte & hunde
  • Kun naturlige ingredienser
  • Giver 8 måneders beskyttelse
  • Justerbart halsbånd - op til 64 cm
  • Vandafvisende halsbånd

Lopper og flåter er et irriterende problem, der kan føre til kløen hos din hund eller kat, eller i værste tilfælde et flåtbid, som kan smitte din firbenede ven med en borreliainfektion. For at holde de blodsugende skadedyr væk er forebyggelse vigtigt, og her kommer Animigos Flåt- og Loppehalsbånd ind i billedet.

Halsbåndet til både hunde og katte indeholder aktive naturlige ingredienser som lavendel og citroneukalyptus til at afskrække skadedyr som flåter, lopper, larver og myg. Hjælp din firbenede ven til at undgå kløende og irriterende hud med et forebyggende flåt- og loppemiddel til hunde og katte, der er mere overskueligt at bruge end tilskud og shampoo.

79 kr. 99 kr. Du sparer 20 kr.

Fri fragt ved køb over 499 kr

Flåt- og loppehalsbånd - forebyggende hjælp til hunde og katte

Det er helt normalt for hunde og katte at klø engang imellem, men du bør som kæledyrsejer være lidt opmærksom, hvis de begynder at klø oftere end normalt, da det kan skyldes loppe- eller flåtbid. Disse blodsugende skadedyr kan give din firbende ven en irriteret og kløende hud. Og selvom lopper er harmløse, er det stadig irriterende og synd for hunden eller katten at være angrebet af lopper. Flåter er dog langt værre, da der er risiko for, at din kat eller hund ved et flåtbid kan få potentielt livstruende flåtbårne sygdomme som borreliose. Men der er ingen grund til bekymring, med Animigos loppe- og flåthalsbånd kan du hjælpe din firbenede ven. Halsbåndet er justerbart, og kan tilpasses perfekt til enhver hund eller kat - uanset størrelse eller race - og anvender en kontrolleret frigivelse af naturlige ingredienser til at afskrække de små irriterende skadedyr.

Et mere praktisk og lettere alternativ end shampoo og tilskud

Man kan købe mange forskellige flåt- og loppemidler som shampoo og tilskud, men det kan være lidt besværligt at bruge disse, især hvis din hund eller kat hader at være i bad, er kræsne eller ikke har lyst til at tage piller. Netop derfor kan et loppe- og flåthalsbånd være et lettere og mere praktisk alternativ, der kan hjælpe dig med at håndtere de blodsugende skadedyr, uden din firbenede ven lægger mærke til det.

Halsbåndet dækker dit kæledyrs krop i et velduftende lavendel-loppe- og flåtmiddel, der giver din hund eller kat beskyttelse i minimum 8 måneder. Er lavet af termoplastik elastomer (TPE) og vandafvisende materialer, og kan bruges året rundt uanset vind og vejr. Forkæl dit kæledyr med et forebyggende halsbånd til lopper og flåter for at holde dem fri fra skadedyr i løbet af loppe- og flåtsæsonen.

Brugsvejledning

  1. Sæt halsbåndet omkring kæledyrets hals. Juster så det passer og spænd halsbåndet.
  2. Halsbåndet skal ikke være for stramt - så lad 5-8 cm være til ekstra justeringer.
  3. Klip overskydende halsbånd af og smid ud.
  4. Vask dine hænder.

Anbefalinger

Halsbåndet bør ikke bruges på hvalpe eller killinger, der er under 8 uger gamle. Er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle allergier, som din hund eller kat måtte have.

Halsbåndet skal bruges i henhold til brugsvejledningen. Produkter med biocider skal bruges sikkert, og vi anbefaler derfor, at du læser produktinformation før brug.

Ingredienser

Aktive ingredienser på halsbåndet: Bursera Delpechiana (Linaloe Bær) Olie (6%), Lavandula (Lavendel) Olie (3%), Corymbia Citriodora (Citroneukalyptus) Olie (3%).

Ofte købt sammen

Flåt- & Loppehalsbånd til hunde og katte
Flåt- & Loppehalsbånd til hunde og katte

Apparat | Halsbånd til bekæmpelse af skadedyr

79 kr. 99 kr.

+
Control Spray Mod Lopper & Flåter
Control Spray Mod Lopper & Flåter

500 ml Spray | Middel mod lopper & flåter hos hunde & katteprodi

179 kr.

1 Vare

79 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

  • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På animigo stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(2)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

68.00% baseret på 4 kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Jeg har flere gange været i skoven og der har ikke været noget, så det er super vh Jens

J Jens
Bekræftet køb

Udemærket halsbånd virker godt

G Gitte W
Bekræftet køb

Fint alternativ til kemiske halsbånd. Dog er effekten gået af hurtigere end der står på pakken. Vores ene kat have en flåt siddende i nakken trods halsbåndet. Dette kun efter få mdr. brug. Men duften var ikke så slem som frygtet da de var helt nye. Som sagt fint alternativ til kemiske halsbånd, men holder ikke så længe.

H HCL
Bekræftet køb

Det var nemt at give min kat det på, og han virker til at være tilfreds med det for han har ikke revet det af.

A Annemette

Du vil måske også kunne lide