Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Lever, Nyre og Bugspytkirtel

Din kats velvære og sundhed er det vigtigste, og der er heldigvis mange ting du selv kan gøre for at bidrage til, at de er sunde og raske. En af de mest essentielle ting du kan hjælpe med, er at sikre at de har sunde indre funktioner, særligt for lever, nyrer og bugspytkirtlen, da disse er involverede i et utal af vigtige processor. Giv din kat de bedste forudsætninger for indre sundhed og trivsel ved at gøre brug af let anvendelige tilskud til at give sundheden af disse organer et boost, og nyd at se din kat løbe omkring og nyde tilværelsen.
Læs mere

Alle produkter i denne kategori

Intet resultat
De valgte filtre passer ikke til nogle af vores produkter. Prøv at fjerne filtrene og modificer din søgning derefter.

Det er ret sikkert at sige, at katte for det meste er temmelig uafhængige væsner, og ud over lidt kælen, har de kun brug for os til at passe på dem, når vi fodrer dem. Men har det, vi fodrer dem med uklare konsekvenser? Kattes kroppe, ligesom menneskekroppen, afhænger af funktionaliteten af deres lever, nyrer og bugspytkirtel, og desværre kan de samme problemer med disse væsentlige organer også findes hos katte. Bugspytkirtelbetændelse hos katte samt nyre- og leversygdom hos katte er alle risici, som din kat står overfor.

Beskyttelsen af alle tre af disse organer er afgørende for at sikre, at din kat får det bedste ud af livet og lever et godt og sundt et. At give lever støtte til katte samt støtte til nyrerne og bugspytkirtlen i form af en omhyggelige diæt og motion rutine kan give nogle livsforandrende foranstaltninger til at bekæmpe bugspytkirtelbetændelse hos katte samt leversygdom og nyresygdom i katte.

Hvad gør min kats lever?

Din kats lever er et af de centrale brændpunkter af fordøjelsen i kroppen. Selvom du gør dit bedste for at forsøge at sikre, at din kat kun spiser hvad du giver den, er det simpelthen ikke tilfældet. Heldigvis er leveren klar til at filtrere de dårlige ting, de fordøjer, og sende det til nyrerne, hvor det udvises fra kroppen, og truslen om skade er afgivet. Tænk på din kattens lever som dørmand på en sundhedsklub, der sørger for, at kun den rigtige ernæring kommer ind. Men at håndtere alle de uønskede toksiner kan skade leveren og hæmme dens naturlige funktion, hvilket betyder at din kat til at blive offer for leversygdom hos katte.

Hvad er årsagerne til og symptomerne på leversygdom hos katte?

Årsagen til leversygdom hos katte er ret simpel, det er opbygningen af giftige stoffer i leveren, ofte på grund af en usund livsstil. Du kan knytte leverproblemer hos mennesker med alkoholforbrug, men den samme effekt kan produceres i din kat fra en rutine af at indtage for meget forarbejdede fødevarer. Disse giftige kemikalier opbygger til det punkt, hvor leveren ikke er i stand til at håndtere dem, og i stedet for at gendanne det berørte område forbliver der pletter af livløst væv. Symptomerne at holde øje med er mangel på appetit, overskydende savl, en pludselig ændring i adfærd, gulsot (gulning af øjne og tandkød) og opkast og diarré.

Hvad gør min kats nyrer?

Nyrerne udgør det andet led i den vigtige rensekæde, som leveren og bugspytkirtlen også er en del af. Nyrerne er placeret på begge sider af kroppen, og de arbejder for at rense din kats blod af samme slags uønskede mineraler og toksiner som leveren gør. De filtrerer blodet, der kommer gennem dem, adskiller affaldspartikler i din kats blod og sender dem derefter til blæren, hvor de udskilles som urin. Denne proces kaldes nyrefunktionen, og det er en vigtig del af at holde giftige kemikalier ud af din kats blodbanen, hvor de ellers kan skade resten af kroppen.

Hvad er årsagerne til og symptomerne på nyresygdom hos katte?

Der er mange årsager til nyresygdom hos katte i deres oprindelse, men årsagen er oftest en opbygning af uønskede tunge toksiner. Disse kan være resultatet af forbruget af for meget sukker og forarbejdede fødevarer eller dårlig ernæring generelt. Dette fører til betændelse i nyren, som hæmmer dens arbejde med at rense blodet. Da nyrernes job er at rense blodet og producere urin, er det vigtigste symptom at kigge efter i din kat store mængder af fortyndet urin og overdreven tørst. På grund af toksiciteten af de cirkulerende toksiner er det heller ikke ualmindeligt at se opkast, mangel på appetit og efterfølgende vægttab i din kat.

Hvad gør min kats bugspytkirtel?

Det sidste organ, som giver afgørende funktionalitet i din kats daglige liv, er bugspytkirtlen. Dette er et lille organ med stor arbejdsbyrde; Det er vigtigt at regulere din kats sukkerindhold, da det er stedet, hvor insulin frigives i blodbanen. Her er det enten forbrændt til energi eller opbevares det som fedt. Det spiller også en rolle i fordøjelsen af mad. Bugspytkirtlen producerer ikke kun insulin for at hjælpe med at kontrollere din kats sukkerindhold, det frigiver også andre enzymer, der bliver sat på arbejde i hele fordøjelsessystemet, som hjælper med at nedbryde mad og maksimere din kats ernæring. Imidlertid kan visse faktorer, især opbygningen af toksiner, forårsage, at bugspytkirtlen bliver tilstoppet, hvilket kan forårsage bugspytkirtelbetændelse hos katte, en ubehagelig infektion, der kan have nogle forfærdelige konsekvenser.

Hvad er årsagerne til og symptomerne på bugspytkirtelbetændelse hos katte?

Årsagerne til bugspytkirtelbetændelse hos katte også kendt som pancreatitis hos kan variere, da infektioner forekommer næsten spontant, men den største forklaring er opbygningen af toksiner, der er blevet indtaget af katten. Det er derfor, at overdreven forarbejdet mad eller en dårlig kost kan være en meget farlig ting for katte. Bugspytkirtelbetændelse er ret ubehageligt; fordøjelsesenzymerne, der frigives fra bugspytkjertlen, aktiveres inde i det i modsætning til deres destination, hvilket essentielt betyder, at bugspytkirtlen begynder at fordøje sig selv. Det er faktisk det samme som hvis en vandballon eksploderer i din hånd, før du kan smide den, men med langt større konsekvens for din kats velvære. Denne form for infektionsrisiko nødvendiggør behovet for at fremme en aktiv og sund livsstil for din kat til at støtte bugspytkirtlens sundhed.

Hvilke forebyggende foranstaltninger kan jeg tage?

De måder, du kan arbejde for at sikre, at din kat er sikker på ikke at løbe ind i problemer med nogen af disse vitale organer, er tredobbelt. For det første er det mest samtræffende tema med leveren, nyrerne og bugspytkirtlen, at deres problemer hovedsageligt skyldes opbygningen af giftige kemikalier, især dem der indtages. Derfor er det vigtigt at forfølge en afbalanceret og sund kost til din kat og en, der også indeholder masser af antioxidanter for at hjælpe med at opretholde dets naturlige forsvar. En afbalanceret kost kan danne grundlaget for en livsstil, der giver levehjælp til katte sammen med støtte til nyrerne og bugspytkirtlen. For det andet udgør motion en naturlig immunforstærkningskraft, der kan hjælpe med at beskytte din katte mod infektion og sygdom. At sikre, at din kat er aktiv, er en fantastisk måde at hjælpe med at fremme deres overordnede sundhed i stedet for bare sygdomsforebyggelse.

Kattelever, nyre- og bugspytkirtel tilskud

En anden god måde at hjælpe din kats velvære på er at gøre brug af tilskud for at hjælpe med at forbedre deres overordnede ernæring. Akut bugspytkirtel - og leverbehandlinger samt særlige nyrebehandlingskilder til katte kan helt undgås ved at arbejde for at skabe et velstående indre miljø i din kat, der giver minimal risiko for bugspytkirtel, nyre- eller leverkomplikationer. Der er også visse tilskud til rådighed såsom levertilskud til katte og nyretilskud, der består af ingredienser, der vides at være til gavn for disse organers funktion. Den kat, som del af familien, skal nyde en livsstil, der omfatter en afbalanceret kost, masser af motion og det rigtige tilskud for at reducere risikoen for skade på disse tre organer.

*Det er vigtigt at være opmærksom på, at resultaterne af vores produkter kan variere ved hver enkelt bruger. Du bør altid bruge disse produkter i forbindelse med en varieret kost og regelmæssig motion. Alle kundeudtalelser på vores hjemmeside er ægte.