Fri fragt på alle ordrer over 499kr

L-Lysin Pulver

250 g Pulver | Boost til din kats immunforsvar
Animigo

Oversigt

Vi er generelt gode til at pleje og passe på os selv og dem vi elsker - en afbalanceret diæt, vitamintilskud, fysisk aktivitet, søvn og samvær. Noget vi gør for at sikre, at vi er glade, sunde og raske, og kan modstå årstidernes vira, så vi kan bruge tiden på sjovere ting i stedet. Nu kan du gøre præcis det samme for din kat, og give den et boost så den, ligesom du selv, kan nyde tilværelsen hele året rundt og fokusere på at lege med dig! Med L-Lysin Pulver fra Animigo får du et naturligt tilskud, der er designet til at hjælpe med at booste din kats naturlige immunforsvar ved at bidrage med den essentielle aminosyre lysin.

 • Premium naturligt tilskud
 • Boost din kats naturlige immunforsvar
 • Støtter det generelle velvære og helbred
 • Rig på aminosyren L-Lysin
 • Fra fra laktose og gluten
 • Glutenfri
 • Laktosefri
 • IKKE TESTET PÅ DYR
 • Køb 1 199 kr.
 • Køb 2 378 kr. 398 kr. Du sparer 5%
 • Køb 3 537 kr. 597 kr. Du sparer 10%
  • Gratis levering

Køb nu og få 2 Comfort Point ?

Hvad er L-Lysin?

L-Lysin er en essentiel aminosyrer, der hjælper kroppen med at komme sig oven på skader og sygdom, og samtidigt er vigtig for produktionen af immunceller. Den er således vigtig for at opretholde en sund og velfungerende krop, men desværre kan kroppen ikke selv producere denne aminosyre, og den skal derfor indtages gennem kosten eller kosttilskud. Dette betyder, at katte er i risiko for at have for lidt lysin, hvis ikke de får den rette kost, og et tilskud kan derfor være en ideel løsning til at sikre din kats helbred.

L-Lysin Pulver fra Animigo er særligt udviklet af professionelle, til at give din kat et boost af denne essentielle aminosyre, der kan bidrage til deres velvære og immunforsvar. Det kommer i pulverform, så det er let at blande i din kats mad, hvorfra den kan hjælpe med at styrke kroppen på naturlig vis ved at hjælpe katte kroppens produktion af enzymer og antistoffer, samt optagelse af kalcium.

Fordelene ved L-Lysin

Immunforsvar

L-Lysin vides at hjælpe med at opretholde den normale funktion af kattes immunforsvar, hvilket bidrager til at give din kat beskyttelse fra potentielle problemer.

Kalcium

L-Lysin er associeret med øget absorbering af kalcium, som er særlig vigtigt for hud og knogler. Dette kan således hjælpe med at opretholde sunde og stærke knogler, og en sund og smidig hud.

Velvære

L-Lysins fordele kan ligeledes bidrage til din kats overordnede velvære.

Anvendelse

Giv din kat ⅓ teske af dette pulver om dagen med enten deres mad eller vand. Fordel den daglige dosis over flere måltider.

Overstig ikke den daglige anbefalede dosis i løbet af en 12 timers periode, og sørg for at din kat altid har adgang til frisk og rent drikkevand.

Advarsel: L-Lysin er ikke erstatning for nærende kost, men et tilskud til deres nuværende kost, for at booste din kats naturlige helbred, så den kan leve længe og godt. Hvis din kat får medicin, skal du tjekke med en dyrlæge før brug af dette tilskud. Anvend ligeledes ikke dette produkt til katte der enten er gravide eller ammer.

Full list of Ingredients

Lysin (L-Lysin Monohydrochlorid)

Vores Tilbud

Du vil måske også kunne lide