Fri fragt over 499kr til pakkeshop*
Christmas Offer Christmas Offer Mobile
Cart Step1

Køb for over 499 kroner

Cart Step2

Vi sender ét produkt til foreningen Happy Dogs

Cart Step3

Foreningen Happy Dogs giver julegaverne til hunde i nød!

Du kan læse mere om foreningen Happy Dogs i vores medlemsblad

Vi har tidligere samarbejdet med og støttet foreningen Happy Dogs, og du kan i vores medlemsblad fra foråret 2023 læse mere om ildsjælene, som står bag den 100% frivillige forening, deres fælleskab og julepakker til hundefamilier, der er særligt økonomisk udfordrede.

Læs mere om Happy Dogs her
Magazine image

Lær mere om Happy Dogs-kampagnen

Hvad er foreningen Happy Dogs?
Foreningen Happy-Dogs er en non-profit organisation, der blev stiftet i 2013. Organisationen hjælper hunde i Danmark, når alt håb synes at være ude. Happy Dogs tilbyder gratis videreformidling af hunde, som også er gratis at adoptere, men som til gengæld bliver formidlet på en juridisk bindende Happy Dogs-kontrakt for at sikre, at hunden får det bedst mulige liv.

Happy Dogs tager medansvar for hundens trivsel hos den nye familie i de to år, kontrakten løber. Happy Dogs er altid klar til at hjælpe en hund, der står akut uden familie med at få en kompetent hundeplejefamilie, der åbner deres hjerter og hjem for et pelset familiemedlem for en tid.

Happy Dogs hjælper også hundefamilier, der i en periode er økonomisk udfordret, så de kan fortsætte med at være ansvarlige hundeejere. Støtten kan bestå af hjælp til fondsansøgning, få delt dyrlægeregninger op, hundefoder, hundeudstyr, hjælp til betaling af nødvendig medicin, hundetræning eller hjælp til dyrlægeregninger.

Du kan altid komme i kontakt med Happy Dogs 24 timer i døgnet. Alle de frivillige ulønnede ildsjæle er altid klar til at hjælpe en hund, og Happy Dogs holder aldrig lukket. Organisationen arbejder for, at alle hunde i Danmark skal have et trygt liv hos ansvarlige hundeejere.
Hvordan foregår kampagnen?
Her hos Animigo vil vi gerne støtte Happy Dogs' utrolige arbejde med at sikre, at hunde i Danmark får et godt og værdigt liv. Derfor har vi fra den 1.-24. december valgt at donere ét gratis produkt til foreningens arbejde, hver gang vi får en ordre på over 499 kroner. Det fungerer på den måde, at når du lægger en ordre på over 499 kroner, donerer vi ét af vores produkter helt ubeskåret til foreningen Happy Dogs, som du så videreformidler til økonomisk trængte hundefamilier, som har brug for en hjælpende hånd i julemåneden og resten af året.
Hvilke produkter donerer vil til til Happy Dogs?
I samarbejde med Happy Dogs har vi besluttet, at vi donerer et bredt udvalg af vores produkter, som organisationen mener, at de nødlidte hunde har brug for. Derfor donerer vi alt fra vores multivitaminer til hunde, beroligende midler til hunde, anti-gø-halsbånd og andre produkter samt kosttilskud til hunde, som de frivillige ildsjæle kan donere til økonomisk trængte hundefamilier, så hundene kan få den hjælp, de har brug for i forhold til deres behov.
Hvor kan jeg læse mere om foreningen Happy Dogs?
Hvis du vil læse mere om foreningen Happy Dogs og deres ildsjæles arbejde for at forbedre hundes liv, kan du klikke dig ind på deres hjemmeside her: https://happy-dogs.dk/