Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Hundesnor med rulleline

Apparat | Hundesnor med 5 meter rulleline
WeightWorld

Oversigt

Elsker din hund at løbe frit omkring på lange gåture? Animigos hundesnor med rulleline er ideel til dig hvis hund til tider løber lidt for langt væk. Med en 5 meter lang rulleline og et 360-graders ergonomisk non-slip håndtag for fri bevægelighed og et fast greb, kan din pelsede ven løbe frit omkring uden at komme for langt væk. Vi har kombineret nogle af de mest hjælpsomme egenskaber i denne smarte hundesnor, der kommer med plads til affald som en bonus! Prøv hundesnoren med rulleline i dag!

 • 5 meter lang snor for fri bevægelighed
 • Ergonomisk, non-slip håndtag for et fast greb
 • Modstandsdygtigt materiale der holder til bid
 • Linen ruller nemt frem og tilbage
 • Hurtig låsefunktion for sikkerhed
 • Med plads til affald
 • CE-certificeret
 • Alle størrelser & racer
Giv mig besked når produktet er tilbage på lager

Hvordan kan Animigos hundesnor med rulleline hjælpe mig?

Vi ved alle, at vores hunde kan have deres egen mening, når det kommer til lange gåture. Du er måske en af de mange ejere, der ikke bryder sig om at begrænse deres hunds bevægelighed med en kort snor, specielt hvis den hurtigt bliver opstemt eller bare gerne vil på opdagelse. Hundesnoren med rulleline fjerne alle bekymringer, du kan have omkring hundesnore og giver din ven lov til at løbe frit omkring men samtidig være tæt på dig hele tiden.

Hvorfor vælge Animigos hundesnor med rulleline?

Der er mange lange hundesnore på markedet, og de varierer meget når det kommer til egenskaber. Mens nogle bare har det mest nødvendige, kommer andre med smarte klokker og fløjter for øget tiltrækning. I denne hundesnor med rulleline, har vi kombineret nogle af de bedste egenskaber i denne hundesnor, der kommer med plads til affald som en ekstra bonus.

Med en 5 meter lang rulleline og et 360-graders ergonomisk non-slip håndtag for fri bevægelighed og et fast greb, kan din hund løbe frit omkring, uden du behøves at bekymre dig om at hive dem for hårdt i nakken, hvis den er på vej væk fra dig. Snoren kommer også i et stærkt materiale, der holder til at blive bidt i, så du kan være sikker på, at hundesnoren med rulleline vil holde i al slags vejr og uanset om din hund kan finde på at tygge i den nu og da.

Vejledning

 1. Låseknappen gør dig i stand til at forlænge og hive snoren tilbage sikkert og gnidningsfrit. I tilfælde af at snoren slår knuder, skal du binde den op med det samme for at undgå ulykker.
 2. Tryk på lås op knappen for at justere snoren i din foretrukne længde.
 3. Skub lås knappen fremad for at låse snoren og forhindre din hund i at løbe væk.
 4. Vær forsigtig med at lade den være ulåst, da snoren vil komme tilbage rigtig hurtigt, hvis den ikke oplever modstand.
 5. Sæt snoren fri, og den vil bevæge sig frem og tilbage uden problemer. Kald ikke på din hund ved at låse den pludseligt, specielt hvis din hund er ved at jagte noget eller løber hurtigt.
 6. Denne snor er kun beregnet til brug på kæledyr, der er under den specificerede vægtgrænse (beregnet til hunde under 50 kg/110 lbs).

Ofte købt sammen

Pelstrimmer & Børste til Hunde
Pelstrimmer & Børste til Hunde

Børste | Til hunde, der fælder

95 kr. 119 kr.

+
Tandhygiejne-sæt til hunde
Tandhygiejne-sæt til hunde

200 g Tandpasta | Tandbørste og tandpasta

159 kr.

1 Vare

95 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering
Total

Du vil måske også kunne lide