Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Flexi Hundesnor

Apparat | 5 meter rulleline med høm høm-poseholder
Animigo

Oversigt

 • 5 meter lang Flexi hundsnor
 • Med praktisk høm høm-poseholder
 • Foldbar vandskål medfølger
 • Ergonomisk non-slip håndtag for fast greb
 • Hurtig låsefunktion til optimal sikkerhed

Animigos Flexi-hundesnor er en 5 meter rulleline ideel til alle hunderacer under 40 kilo. Er den perfekte hundesnor til de daglige gåture, og med i prisen får du en praktisk høm-høm-poseholder, der påsættes direkte til snoren samt en foldbar vandskål, der er ideel til de lange gåture eller varme sommerdage.

Giv din hund den ultimative frihed til at løbe rundt på opdagelse, mens du holder styr på den med Animigos praktiske Flexi-hundesnor, der til optimal sikkerhed og komfort er forsynet med en låsefunktion og ergonomisk non-slip håndtag.

 • CE-certificeret
 • Alle størrelser & racer
119 kr. 131 kr. Du sparer 12 kr.

Fri fragt ved køb over 499 kr

Køb nu og få 1 Comfort point ?

Hvordan kan Animigos hundesnor med rulleline hjælpe mig?

Vi ved alle, at vores hunde kan have deres egen mening, når det kommer til lange gåture. Du er måske en af de mange ejere, der ikke bryder sig om at begrænse din hunds bevægelighed med en kort snor, specielt hvis den hurtigt bliver opstemt eller bare gerne vil på opdagelse. Animigos hundesnor med rulleline fjerne alle bekymringer, du kan have omkring hundesnore og giver din firbenede ven lov til at løbe frit omkring men samtidig være tæt på dig hele tiden.

Hvorfor vælge Animigos hundesnor med rulleline?

Der er mange Flexi-hundesnore på markedet, og de varierer meget når det kommer til egenskaber. Mens nogle bare har det mest nødvendige, kommer andre med smarte klokker og fløjter for øget tiltrækning. Med vores hundesnor har vi kombineret de bedste egenskaber, som en hundesnor skal have, og giver dig også en høm-høm-poseholder samt foldbar vandskål med i købet.

Med en 5 meter lang rulleline og et 360-graders ergonomisk non-slip håndtag for fri bevægelighed og et fast greb kan din hund løbe frit omkring, uden du behøver at bekymre dig om at hive dem for hårdt i nakken, hvis den er på vej væk fra dig. Snoren kommer også i et stærkt materiale, der holder til at blive bidt i, så du kan være sikker på, at hundesnoren med rulleline vil holde i al slags vejr og uanset om din hund kan finde på at tygge i den nu og da.

Brugsvejledning

 1. Låseknappen gør dig i stand til at forlænge og hive snoren tilbage sikkert og problemfrit. I tilfælde af at snoren slår knuder, skal du binde den op med det samme for at undgå uheld.
 2. Tryk på lås-op-knappen for at justere snoren til din foretrukne længde.
 3. Skub lås-knappen fremad for at låse snoren og forhindre din hund i at løbe væk.
 4. Vær forsigtig med at lade den være ulåst, da snoren kommer tilbage rigtig hurtigt, hvis den ikke oplever modstand.
 5. Sæt snoren fri, og den vil bevæge sig frem og tilbage uden problemer. Kald ikke på din hund ved at låse den pludseligt, specielt hvis din hund er ved at jage noget eller løber hurtigt.
 6. Flexi-hundesnoren er kun beregnet til hunde under 40 kilo.

Ofte købt sammen

Flexi Hundesnor
Flexi Hundesnor

Apparat | 5 meter rulleline med høm høm-poseholder

119 kr. 131 kr.

+
Negletrimmer til Hunde & Katte
Negletrimmer til Hunde & Katte

Apparat | Genopladelig trimmer

229 kr. 263 kr.

+
Anti-Gø Halsbånd
Anti-Gø Halsbånd

Apparat | Hundetræning uden elektrisk stød

229 kr. 252 kr.

1 Vare

119 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering
Total

Du vil måske også kunne lide