Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Hofte & Led Complex

120 Tabletter | Pleje af led til hunde & katte

Oversigt

 • Tilskud med Glucosamin til hunde og katte
 • Støtte mod slidgigt og ledsmerter
 • Til hunde & katte i alle aldre & størrelse
 • 120 tabletter - dosering afhænger af vægt
 • 100% Tilfredshedsgaranti

Animigo’s Hofte & Led Complex er et naturligt kosttilskud med glucosamin, chondroitin, hyaluronsyre og gurkemeje specielt formuleret til hunde og katte, der har problemer med ledsmerter eller stive led.

Kan også tages forebyggende for at vedligeholde hofter og led og dermed hjælpe med at holde både unge katte og hunde aktive.

 • Certificeret høj kvalitet
 • IKKE TESTET PÅ DYR
 • Køb 1 139 kr.
 • Køb 2 264 kr. 278 kr. Du sparer 5%
 • Køb 3 375 kr. 417 kr. Du sparer 10%

Køb nu og få 1 Comfort point ?

Hvad er Hofte & Led Complex?

Undrer du dig over, hvorfor dit kæledyr har problemer med at løbe rundt, komme op ad trapperne eller hoppe op i sofaen? Det kan være aldersbetinget, men det er formentlig grundet stive eller smertefulde led. Når vores kæledyr bliver ældre, vil deres led uden tvivl forværres, men det kan også ske for yngre katte eller hunde i deres bedste alder. Animigos Hofte & Led Complex er et naturligt kosttilskud med glucosamin, chondroitin, hyaluronsyre og gurkemeje, og er specielt formuleret til at bidrage til at pleje din hund eller kas led gennem hele livet, uanset om de er unge eller gamle.

Vigtigste ingredienser og fordele

Hunde og katte oplever en helt naturlig forringelse af deres led med alderen, men det betyder ikke, at du ikke kan hjælpe din firbenede ven med at gøre livets alderdom lidt mere behageligt. Det er også derfor, at Animigo har lavet Hofte & Led Complex, som både indeholder glucosamin, chondroitin og gurkemeje, som alle er vigtige naturlige ingredienser til at pleje led.

Glucosamin bidrager til at vedligeholde brusk, mens chondroitin bidrager til at gøre bevægelse mere behageligt. Derudover er gurkemeje en kraftig antioxidant, der virker antiinflammatorisk, og kan bidrage til at vedligeholde din hund eller kats hofter og led, enten ved at tage tilskuddet, før der opstår smerter, men kan også bidrage til at hjælpe, hvis ledsmerterne allerede er opstået.

Så giv din firbenede ven de bedste ingredienser fra naturen med Hofte & Led Complex for at hjælpe med deres bevægelsesfrihed, det kan bidrage til at gøre de daglige lufteture, turen ned ad trappen eller legen mere behagelig.

Vejledning

Vi anbefaler, at du følger nedenstående tabels anvisninger, når du skal give din hund eller kat en daglig dosis af Hofte & Led Complex.

Tilskuddet er velegnet til hunde og katte i alle aldre og størrelser, og hvis du har problemer med at give dit kæledyr kosttilskud eller få din firbenede ven til at sluge tabletter hele, kan du med fordel knuse indholdet og blande det i maden. Vi anbefaler, at kosttilskuddet gives dagligt i en sammenhængende periode på minimum 3 måneder for at få mest muligt ud af det.

Anbefalinger

Fordel den anbefalede daglige dosis ud over flere måltider i løbet af dagen. Overstig ikke den anbefalede daglige dosis indenfor en periode af 12 timer. Kosttilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du gennemlæser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle allergier. Hvis din hund eller kat er drægtig, dier, får medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med dyrlæge før brug. Sørg altid for, at din hund eller kat altid har adgang til rent drikkevand. Kosttilskud bør ikke ses som en erstatning for en sund og varieret kost.

Ingrediensliste

Gurkemejeekstrakt (95% curcuminoider), Kanelektrakt, Glukosaminsulfat 2KCL, Sort peber-ekstrakt (piperine), Chondroitinsulfat (fugl), , MSM (methylsulfonylmethan), Hyaluronsyre 90% (natriumhydroxid, vegansk) Fyldemiddel: Mikrokrystallinsk cellulose, Dicalciumphosphat Granular DC, Antiklumpningsmiddel: Magnesiumstearat og siliciumdioxid.

Vores Tilbud

Ofte købt sammen

Hofte & Led Complex
Hofte & Led Complex

120 Tabletter | Pleje af led til hunde & katte

139 kr.

+
Glucosamin & Chondroitin til Hunde og Katte
Glucosamin & Chondroitin til Hunde og Katte

180 Kapsler | Kosttilskud til ledpleje

169 kr.

1 Vare

139 kr.

+

0 Tilføjelser

0.00

 • Gratis levering
Total

Kundeanmeldelser

På animigo stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(96)
4 Stjerner
(48)
3 Stjerner
(12)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

90.19% baseret på 156 kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Super godt produkt. Har brugt det nogle måneder med godt resultat.

A Alf K
Bekræftet køb

Godt til prisen

M Michael S
Bekræftet køb

It's helping my elderly dog's back legs and hips, she has arthritis and it helps her joints immensely

B Brian
Bekræftet køb

Vi har købt denne til vores Fransk Bulldog, da han halter engang imellem ved lange tur og lege med andre hunde. Det har hjulpet en del.

A Ali R
Bekræftet køb

Rigtig godt produkt

B Brian
Bekræftet køb

Første gang min hund med glæde spiser et produkt

c charlotte M
Bekræftet køb

Det er jo svært at sige om det er dette der hjælper, eller de andre piller hunden får.

M Michael S
Bekræftet køb

Er lige startet på det, med stor hund på over 40 kg, syntes det hjælper han kan gå længere ture nu.

E Erik L
Bekræftet køb

super præparat - virker hurtigt

H Heidi
Bekræftet køb

Hunden spiser dem rent, og ser ud til det virker som det skal.

C Christoffer

Du vil måske også kunne lide