Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Hip & Joint Complex Kapsler

120 Tabletter | Pleje af led til katte & hunde

Oversigt

Det kan være svært at se dit kæledyr have mobilitets besvær i takt med, at de bliver ældre. Animigo’s Hip & Joint Complex er premium kapsler,, der er designet til at tage hånd om vedligeholdelse af dit kæledyrs led og mobilitet. Vi har brugt kun de fineste naturlige ingredienser som fx Glucosamin, Chondroitin samt hyaluronsyre og gurkemeje, og tilskuddet er ideelt til at hjælpe med at holde både unge og ældre katte & hunde aktive og glade for livet. Prøv disse lækre kapsler med kyllingesmag, der er fyldt med en kraftfuld 1078 mg dosis i hver servering, så du kan give dit kæledyr det naturlige mobilitets boost, det fortjener!

  • Vedligeholdelse af led og mobilitet
  • Hjælper med at holde dit kæledyr aktivt
  • Potent 1078 mg dosis i hver servering
  • Med Glucosamin, Chondroitin, Hyaluronsyre og gurkemeje
  • 120 kapsler med kyllingesmag
  • Til hunde & katte i alle aldre & størrelser
  • Certificeret høj kvalitet
  • Køb 1 139 kr.
  • Køb 2 250 kr. 278 kr. Du sparer 10%
  • Køb 3 333 kr. 417 kr. Du sparer 20%

Hvad er Animigo Hip & Joint Complex?

Undrer du dig over, hvorfor dit kæledyr har besvær med at løbe rundt, komme op af trapperne eller hoppe op i sofaen? Det kan være aldersbetinget, men det er formentlig grundet stive eller smertefulde led. Når vores kæledyr bliver ældre, vil deres led uden tvivl forværres, men det kan også ske for yngre dyr i deres bedste alder. Animigos Hip & Joint Complex er et naturligt kapsel tilskud, der har til formål at tage proaktive skridt mod at pleje dit kæledyrs led gennem hele deres liv så vel som når de bliver ældre.

Nøgle Ingredienser & fordele

Forringelse af leddene sker naturligt for hunde med alderen, men det betyder ikke, at du er ude af stand til at gøre noget for at gøre deres ældre dage nemmere og mere behagelige. Hver eneste naturlige Hip & Joint Complex kapsel er fyldt med en potent 1078 mg dosis af de fineste naturlige ingredienser som fx Glucosamin, Chondroitin og Gurkemeje,

Glucosamin bliver brugt til vedligeholdelse af brusken, mens Chondroitin bliver brugt til at gøre bevægelse mere behageligt. Samtidig er Gurkemeje en fantastisk tilføjelse, der kan håndtere slitage på din pelsede vens hofter og led. Tilføjelsen af dette naturlige tilskud til dit kæledyrs diæt kan være ekstremt gavnligt, når det kommer til at hjælpe deres bevægelsesfrihed og kan gøre aktiviteter som fx gåture og gåen op af trapperne mere behageligt, og det kan kontrollere mobilitets besvær.

Vejledning

Selvom tilskud og pulvere er gode til at give dit kæledyr essentiel næring, er de ikke altid så nemme at indtage. Kapslerne kommer med en lækker smag af kylling, og de er ideelle til selv de mest kræsne pelsede venner. Takket være dets naturlige ingredienser, er dette tilskud sikkert og velegnet til kæledyr i alle aldre og størrelser. For at bestemme den daglige dosis til din hund, kan du læse på bagsiden af bøtten og sammenligne din hunds vægt med den anbefalede dosis. Vi anbefaler et minimum forbrug på 4-6 uger for at få mest muligt ud af kapslerne.

Advarsel: Fordel dette tilskud ud over dagens måltider. Overstig ikke den anbefalede daglige dosis indenfor en periode af 12 timer. Sørg for at dit kæledyr altid har adgang til frisk drikkevand. Kosttilskud må og kan ikke anvendes som erstatning til dit kæledyrs balancerede diæt. Hvis dit kæledyr får medicin, skal du konsultere med en dyrlæge før brug af dette produkt. Giv ikke dette tilskud til dit kæledyr, hvis det er gravid eller ammer.

Ingredienser: Gurkemeje (Curcuma Longa) ekstrakt (95% curcuminoids), Kanel (Cassia) ekstrakt, Glukosaminsulfat 2KCL, Sort Peber (Piper Nigrum) ekstrakt, Chondroitinsulfat (fugl) 90%, MSM (methylsulfonylmethan), Hyaluronsyre 90% (natriumhydroxid, vegansk), Fyldemiddel: Mikrokrystallinsk cellulose, Dicalciumphosphat Granular DC, Antiklumpningsmiddel: Magnesiumstearat og siliciumdioxid.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På animigo stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(26)
4 Stjerner
(12)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

90.50% baseret på 39 kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Super godt produkt. Har brugt det nogle måneder med godt resultat.

A Alf K
Bekræftet køb

Godt til prisen

M Michael S
Bekræftet køb

It's helping my elderly dog's back legs and hips, she has arthritis and it helps her joints immensely

B Brian
Bekræftet køb

Vi har købt denne til vores Fransk Bulldog, da han halter engang imellem ved lange tur og lege med andre hunde. Det har hjulpet en del.

A Ali R
Bekræftet køb

Rigtig godt produkt

B Brian
Bekræftet køb

Første gang min hund med glæde spiser et produkt

c charlotte M
Bekræftet køb

Det er jo svært at sige om det er dette der hjælper, eller de andre piller hunden får.

M Michael S
Bekræftet køb

Er lige startet på det, med stor hund på over 40 kg, syntes det hjælper han kan gå længere ture nu.

E Erik L
Bekræftet køb

super præparat - virker hurtigt

H Heidi
Bekræftet køb

Hunden spiser dem rent, og ser ud til det virker som det skal.

C Christoffer

Du vil måske også kunne lide