Hampolie til Hund og Kat

60000 mg Væske | Med Omega3, -6 & -9

Oversigt

 • Økologisk koldpresset hampolie til hund og kat
 • Med omega3, 6 og 9
 • Bidrager til at vedligeholde led, hjerte, immunforsvar og pels
 • Velegnet ved BARF-fodring
 • Blandes i maden eller gives direkte i munden
 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Kvalitetsgodkendt Certificering
 • Ekspertlavet ingrediensliste
 • Cruelty Free
179 kr.

Fri fragt ved køb over 499 kr

Køb nu og få 2 Comfort Point ?

Hvad er hampolie?

Hampolie indeholder fra naturens side et højt indhold af de livsvigtige fedtsyrer Omega3, -6 og -9, og er dermed et godt alternativ til almindelig fiskeolie til at få fedtsyrer som DHA og EPA.

Disse flerumættede fedtsyrer er essentielle for din hund eller kats helbred og velvære, og kan blandt andet bidrage til at:

 • Vedligeholde et normalt hjerte
 • Forebygge hjerte-kar-sygdomme
 • Støtte en normal leverfunktion
 • Vedligeholde ømme, hævede og stive led
 • Vedligeholde hjerne, nervesystemet og syn
 • Give immunforsvaret et naturligt boost
 • Bidrage til en skinnende og sund pels samt hud

Hvorfor give sin hund eller kat hampolie?

Animigos Hampolie er koldpresset, og bevarer på den måde sine vigtige og sundhedsmæssige egenskaber. Hamp har fra naturens side et højt indhold af essentielle omega3, 6- og -9-fedtsyrer, som på flere måder er sunde for din hund eller kat.

Hampolie bidrager blandt andet til en sund og glansfuld pels, men bidrager også til at pleje dit hund eller kats hjerte, led, blodkar og hud på grund af oliens høje indhold af essentielle flerumættede fedtsyrer. Netop har vi her hos Animigo valgt at lave et hampolie-fodertilskud, så du som ansvarlig kæledyrsejer kan give din hund eller kat de bedste forudsætninger for at leve et langt og problemfrit liv.

FAQ

Er det sikkert at give sin hund eller kat hampolie?

Ja, Animigos hampolie er specielt formuleret til hunde og katte, og har et højt indhold af essentielle fedtsyrer som Omega3, -6 og -9, som er sunde for din hund og kat. Vi anbefaler dog, at du tjekker for eventuelle allergier.

Kan hampolie kombineres med BARF-fodring?

Ja, koldpresset hampolie er velegnet at kombinere med BARF-fodring (foder i form af råt kød)

Bliver min hund eller kat skæv af at få hampolie?

Nej, Animigos hampolie er ikke et psykoaktivt (euforiserende) produkt, men indeholder en lille mængde CBD på 0,04%, som er sundt for led.

Hvorfor skal jeg give min hund eller kat hampolie?

Hampolie har et højt naturligt indhold af omega3-, -6 og -9-fedtsyrer, som er vigtige for dit kæledyrs led, hjerte, hud, immunforsvar og pels.

Hvordan giver jeg min hund eller kat hampolien?

Brug den medfølgende pipette til at opmåle den anbefalede daglige dosis. Giv dit kæledyr hampolien direkte i munden eller hæld det ud over dens mad.

Hvad er den anbefalede daglige dosis?

Til katte og små hunde (op til 10 kg): daglig dosis på 1⁄4-pipettefuld. Til mellemstore hunde (10-20 kilo): daglig dosis på 1/2-pipettefuld. Til hunde over 20 kilo: 1 hel pippettefuld.

Er der nogen bivirkninger ved hampolie?

Nej, Animigos koldpressede hampolie er helt naturligt, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog, at du læser ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier.

Kan alle hunde og katte få hampolie?

Hvis din hund eller kat er drægtig, dier, får medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med dyrlægen før brug. Ikke velegnet til hvalpe og killinger, der er under 12 uger gamle.

Kundeanmeldelser

På animigo stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(57)
4 Stjerner
(13)
3 Stjerner
(4)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

93.07% baseret på 74 kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Har først lige fået hampolien så det er lidt svært at give en oprigtig bedømmelse. Men leveringen var hurtig.

B Birthe
Bekræftet køb

Har misser hampolie i et par uger og kan se en tydelig forskel på hendes pels.

H Hanne
Bekræftet køb

Vi har givet vores hund hampdråber i et stykke tid og kan se en klar forandring i pelsen. Den er blevet så smuk så vil helt sikkert blive ved med at give.

L Lone
Bekræftet køb

Blev anbefalet hampolie af dyrlægen for at få lidt mere omega3 ind i kosten og det bliver ikke lettere. Hælder et par dråber ud over maden hver morgen og det virker til at pelsen er blevet smukkere og mere glasfuld.

J Jasmin
Bekræftet køb

Hurtig levering og virker som det skal. Hunden kan åbenbart godt lide smagen, hvilket er lidt mærkeligt, fordi hun er så pokkers kræsen.

L Lars
Bekræftet køb

Ingen klager fra mig. Tager også selv hampdråber til dagligt, så det er kun dejligt, at min hund også kan få dem og mærke fordelene.

M Martin
Bekræftet køb

Virkelig hurtig levering og det er på alle måder et lækkert fodertilskud til min hund.

M Mille
Bekræftet køb

Katten tager det med velbehag og det er et godt alternativ til andre tilskud med kosttilskud.

J Jeniffer
Bekræftet køb

Vores hund er allergisk overfor fiskeolie og har haft svært ved at finde et tilskud, så han kan få lidt ekstra omega3 i kosten. Men det her gør heldigvis underværker.

K Ketty
Bekræftet køb

Vores hund er ret langhåret og det at give hende omega fedtsyrer har virkelig gjort en markant forskel. Pelsen skinner som aldrig før. Så er det også en ekstra bonus at det er godt for hjerte og led.

M Mikael

Du vil måske også kunne lide