Fri fragt på alle ordrer over 499kr*
Hårbolle TIlskud til Katte - Animigo
Hårbolle TIlskud til Katte - Animigo

Hårbolle TIlskud til Katte

120 Tabletter | Støtte til kattes fordøjelse

Oversigt

Hoster din kat hele tiden hårboller op rundt om i huset? Hårbolle TIlskud til Katte er et naturligt tilskud designet til at hjælpe forekomsten af de ikke så skønne hårboller. Ved hjælp af naturlige ingredienser som psylliumskaller, græskarfrø & hørfrø, kan disse lækre og kapsler, der er lette at tage, hjælpe dig med at passe på din kats fordøjelse og pels kvalitet uden at bruge uønskede kemikalier eller smøremidler.

  • Hjælper katte med hårboller
  • Fremmer sund fordøjelse
  • Høj i naturlige fiber
  • Med psylliumskaller, hørfrø & græskarfrø
  • Kapsler med kyllingesmag
  • Uden petroleum, smøremiddel og afføringsmiddel
  • Glutenfri
  • Laktosefri
  • Ekspertlavet ingrediensliste
  • IKKE TESTET PÅ DYR
Giv mig besked når produktet er tilbage på lager

Håndtering af katte hårboller

Hvis du er en katteejer, er du højst sandsynligt stødt på en hårbolle. De opstår, når en kat renser sin pels og hårene fordøjes. Små mængder hår kan passere gennem deres krop og komme ud på den anden side uden problemer, men når der er for meget, kan det få dem til at hoste det op igen. Mens det er helt naturligt og en god praksis for din kats trivsel at den renser sin pels, kan det være ubehageligt, hvis de kontinuerligt hoster hårboller op.

For at hjælpe med at håndtere din kats hårboller, kan du prøve at børste dem hver dag for at fjerne overskydende hår, før din kat kan indtage dem. En anden og muligvis enklere mulighed er at prøve et naturligt hårbolle middel til katte. Når du vælger din, så prøv at undgå dem, der er olie- eller smøremiddel baserede, da disse kan forårsage utilsigtet skade på din kat. Den bedste løsning kan i stedet for være noget, der indeholder fiber, som hjælper med at holde mavetarmkanalen kørende såvel som ingredienser, der hjælper kattens sundhed og kvaliteten af din kats pels og holder styr på fældning.

Hovedingredienser

Vejledning

Det kan være en sand kamp at give dit kæledyr det nødvendig ernæring! For de katte som bare ikke vil tage en pille eller et pulver tilskud, findes der nu lette at tage kapsler. Ubesværlige, blide og med en lækker smag af kylling er vores hårbolle tilskud en daglig ernærings godbid, som din kat kan nyde.

Den anbefalede daglige dosis er 2 kapsler. Fordel dem ud over din kats måltider. Overstig ikke den anbefalede daglige dosis i løbet af 12 timer. Sørg derudover for, at din kat altid har adgang til frisk drikkevand.

Fuld liste over ingredienser

Bryggerigærpulver (Saccharomy-ces Cerevisiae), Hørfrø (linfrø) pulver, Psyllium-Husk pulver, Græskarprotein, Brun rismel (Glutenfri), Aromastoffer: Kylling, Fyldemiddel: Mikrokrystallinsk cellulose, Dicalciumphosphat Granulær DC, Antiklumpningsagent: Magnesiumstearat og siliciumdioxid.

Kosttilskud kan ikke erstatte dit kæledyrs afbalancerede diæt. Hvis dit kæledyr får nogen form for medicin bør du konsultere med din læge før brug. Giv ikke dette kosttilskud til din kat, hvis den er gravid eller ammer.

Kundeanmeldelser

På animigo stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(85)
4 Stjerner
(31)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

93.56% baseret på 117 kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Jeg har en Ragdoll kat, der havde anlæg for forstoppelse og tendens til at kaste op efter den havde spist og den ville overhovedet ikke have kattemalt. Den elsker Hairball Aid og kaster hverken op eller har forstoppelse mere og der er ingen hårboller. Den får en Hairball Aid, ligeså snart jeg ser et lille symptom på forstoppelse og så er det overstået. Et genialt produkt!

M Monica
Bekræftet køb

Perfekt til en langhåret kat. Når katten får en pille (som hun er meget glad for) en gang eller to om ugen (hvis der ses hår i afføringen) er katten helt fri for hårboller og opkast.

V Viveca W
Bekræftet køb

Jeg oplever næsten ingen hårboller længere

M Mathias
Bekræftet køb

Meget tilfreds, vil anbefale

C Christine
Bekræftet køb

Virkelig godt produkt, vi oplever næsten aldrig hårboller mere

K Kristian
Bekræftet køb

Vi har haft rigtig gode resultater med det her produkt, og det er sjældent at vi ser hårboller her hjemme

D Dorthea
Bekræftet køb

Gode resultater, vil anbefale det

M Mikkel
Bekræftet køb

Godt produkt, vil købe det igen

A Amalie
Bekræftet køb

Meget godt produkt

P Pia
Bekræftet køb

Vil bestemt anbefale dette produkt

S Sisse

Du vil måske også kunne lide