Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Pelsplejende Shampoo til Hunde & Katte

500 ml Shampoo | Lindrer irriteret hud & giver sund pels

Oversigt

Har dit kæledyr brug for et godt bad? Animigos Grooming Shampoo Til Hunde & Katte bruger en blid formel til at hjælpe dig med at rense dit kæledyrs hud og pels. Specielt udviklet til kæledyr med allergier, udnytter denne rens, til alle racer, de beroligende egenskaber der findes i Lavendel Olie, Kokosolie og Aloe Vera for at pleje og hjælpe rødme og irritation under rensning. Den nemme skylle formular betyder også et problemfrit bad, som både dig og dit kæledyr kan sætte pris på!

 • Renser og deodoriserer
 • Dulmer tør, kløende og irriteret hud
 • Med Lavendel Olie, Kokosolie og Aloe Vera
 • Forfriskende lavendel duft
 • Til brug på alle pels og hud typer
 • Perfekt afbalanceret pH for kæledyr
 • Certificeret høj kvalitet
 • IKKE TESTET PÅ DYR
 • Køb 1 159 kr.
 • Køb 2 286 kr. 318 kr. Du sparer 10%
 • Køb 3 381 kr. 477 kr. Du sparer 20%

Hold dit kæledyr rent

Selvom et bad ikke er favorit aktiviteten for mange kæledyr, er det noget, der skal gøres. Når du regelmæssigt bader din hund eller kat, hjælper det med at fjerne snavs, reducere olie, holde skadedyr og parasitter væk, blødgøre deres pels og generelt holde deres hud og pels sund. Selvom de ikke behøver daglig rengøring som vi gør, har de brug for regelmæssige bade, normalt omkring en gang om måneden alt efter hudtype (eller hvis de har en tendens til at blive særlig beskidt!).

For at bade dit kæledyr skal du placere dem i enten vasken, badekarret eller badet afhængig af størrelse. Sørg for at undgå kemikalier når du vasker dit kæledyr. Ved at bruge en naturlig kæledyrs shampoo til at rengøre dit kæledyr, vil det være med til at passe deres hud og pels uden at irritere eller forårsage problemer. At vask deres pels regelmæssigt kan også hjælpe dem med at holde deres pels blød og smuk og kan forhindre ubehagelige lugte.

Grooming Shampoo hoved ingredienser:

Vejledning

For at bruge skal du blot anvende shampooen til våd pels og gnide sæben ind. Sørg for at dække alt dit kæledyrs pels og gnid grundigt ind for at fjerne snavs. Hvis du foretrækker det, kan du også fortynde shampooen i noget vand, før du anvender den. Den nødvendige mængde af produktet afhænger af dit kæledyrs størrelse, og hvis det bliver nødvendigt, kan du gentage efter skylning. For at få mest muligt ud af shampooen, anbefaler vi, du bruger Animigos Grooming Conditioner Til Hunde & Katte bagefter og til de længere håret hunde foreslår vi også Dog Fur Detangler (kun til hunde).

Ingredients:

Vand, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamido-propyl Betaine, Sodium Cocoyl Glycinate, Cocamide MEA, Cocamide DEA, Sodium Lauroyl Amphoteric Acetate, Sodium Chloride, Lavandula (Lavendel) Olie, Cocos Nucifera L. (Kokos) Olie, Vitamin E, Prunus Dulcis (Mandel) Olie, Matricaria Chamomilla (Kamille) Olie, Avena Sativa (Havregrød), Aloe Barbadensis (Aloe vera), Hydroxyethyl Cellulose, Disodium EDTA, Polyquaternium-10, Methylisothiazolinone, Methylparaben, Duft.

Vores Tilbud

Kundeanmeldelser

På animigo stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(10)
4 Stjerner
(14)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Fantastisk

reviews 4.5

83.85% baseret på 25 kundeanmeldelser

Bekræftet køb

Sådan en lækker duft! Er rigtig glad for denne shampoo.

O Olivia
Bekræftet køb

Dufter virkelig lækkert

H Hanne
Bekræftet køb

Meget tilfreds med produktet. Det dufter rigtig lækkert og skummer let op

C Clara
Bekræftet køb

Er ikke så vild med duften

M Mira
Bekræftet køb

Virker efter hensigten og der var ret hurtig levering på varen

R Ruth
Bekræftet køb

Er rigtig glad for denne shampoo. Den er også skønsom, for min hund har sart hud og han har ikke reageret på den

S Simone
Bekræftet køb

Godt produkt der dufter godt og god service

C Catrina
Bekræftet køb

Rigtig fint produkt. Dufter dejligt

E Erika
Bekræftet køb

Bruger den sammen med deres balsam og det fungere altså bare så godt.

R Randi
Bekræftet køb

Hurtig levering af et virkelig godt produkt

D Dorte

Du vil måske også kunne lide